Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gun icinde iradenizi
Korumak icin neler yapiyosunuz kizlar ?
Gun icinde ofiste gelen giden aburcuburu
Reddetmek baya irade istiyor. Ne zor is bu

Aburcubura asla hayır diyemeyen biriydim. Şimdi çantamda ve isyerinde dolabımda mutlaka sağlıklı atıştırmalık birşeyler bulundurmaya başladım. Canım çok isterse meyve, kurumeyve, kuruyemis, tarçınlı süt falan gibi birşeylerle bastiriyorum içimdeki istekleri...

Kizlarr menumu yazayim
Sabah 07.30
1 bardak limonlu maydonoz suyu
1 yumurtadan omlet
Yarim kk peynir
Domates yesillik
Ara 10.00
2 kasik yogurt
1 orta kahve

Ogle 12.30
1 kepce corba
3 izgara kofte
Yogurt salata

Ara 16.00
Bir kucuk elma

Aksam.19.00
1 kase corba
1 tavuk butu
1 dilim firin patates
6 tane yaprak sarma

40 dk yuruyus. Su anca 2 lt olmustur.
Bogaz agrisi su da icirtmiyo
Kayinvalidemgildeyim tatli yemem icin
Israr ediyo. Acayip direniyorum.
Persembe aksami bunu yapamam :110:

Gun icinde iradenizi
Canim ben hep en kotu oldugum zamani düşünüyorum kendime aynada bile artik bakmaya tahammulum yoktu. Gunluk enerjim yerindeydi gülüp egleniyodum ama aniden yansimami gorunce ya da bi yerde aynaya denk gelincr icim karariyodu sanki.. ondan sonra karar vermistim kilo vermeye.
O mutsuz kendimi sevmedigim gunleri geri istemiyorum daha yolum var sonra tadina bakabilirm diyorum ben hala kendime..
Bi de tartida coook guzel sonuclar gorunce o gun nasil kipir kipir geciyo onlari getiriyorum gozumun önüne derkeeeen kalan pirana arkadaslar silip supurmus oluyo zaten o cislarii :D
Bugun borekle baklava vardi mesela yanimdakilere verdim onlar yedi ben agzima surmedim.. Misafirlerimiz vardi onlara da muffin yaptim az once yine koymadım agzima..
En guclu biziz unutma,biz istedikten sonra baskasi önemli degil artik ;)

Canım taze kuruyemiş ve kuru meyve karışımları var ben onlarda bir kaç tane yediğimde bastırıyor
He ya benim cantami bi gorsen var ya ac doyurur :D
Sabah sirt cantamla issiz adaya duseyim 1hafta takilirim o derece.. kahvaltim tam tesekkullu yanimda.ara ogun meyvem kuru yemislerim suyum hatta ofiste olmasina rağmen cantamda yedek bitki caylarim bile var :D

He ya benim cantami bi gorsen var ya ac doyurur :KK70:
Sabah sirt cantamla issiz adaya duseyim 1hafta takilirim o derece.. kahvaltim tam tesekkullu yanimda.ara ogun meyvem kuru yemislerim suyum hatta ofiste olmasina rağmen cantamda yedek bitki caylarim bile var :KK70:

Hahaha sesli guldum yaa. Sabah ben de cantami dolduruyorum kocam soyle bi bakiyo sen boyle mi zayiflican dercesine. Gostermeden koyuyorum artik :KK70:

merhaba günaydın kızlar, bende aranıza katılmak istiyorum wendigo sanırım adını yanlış yazmadıysam o davet etmişti beni. dün akşamdan sonra kesinlikle azimlendim karar verdim tekrar kilo vermeliyim.
bundan 4 sene önce kendi çabamla yaklaşık 3ayda 20 kilo verdim, 74 den 54 e düştüm 1 yıl içinde 4 kiloyu geri alıp 58 oldum 3 yıldırda o kilodaydım taa ki nişanım olduktan sonra kendimi boşlayıp kilo almaya başlayana kadar. şuan 62.300 üm.
temmuz ayı sonunda düğünüm var nasipse ve 54 kiloya kadar inmek istiyorum ama ilk hedefim 58. umarım birbirmize yardımcı olabiliriz :KK24:

hoşgeldiinn, Allah tamamına erdirsin canım, burda istediğin motivasyonu bulacağına inanıyorum. :KK54:

Cektir valla hic korkma sonra before after yapmak icin lazim olacak oyle dusun :KK66: benim de boydan hic resmim yokmus en kilolu oldugum dönemlerden diyete basladigimda cekmeye basladim savasip yenicez canin oyle dusun cek bol bol resim :KK66:
@TopaLsoLucaNn fark belli oluyo daha citir gunlerini gorucez ins canim :)
@nilsub okudugumuz icin gecmisi yakaliyoruz zaten menuleri canim
@Cikilatacanavari canim yemekhanenizin aylik menusu belli degil mi? Bizim okulun ki belli mesela simdi bikac cesit ana yemek cikiyo sorun yaşamıyorum ama eskiden o gun ana yemek bana uymuyosa evden aliyodum yanima orda da çorba salata aliyodum doyuyodum guzelce. Arada bir de olsa diyetine uygun olmayan seyler cikiyo menulerinde boyle cozebilirsin belki diye hatirlatayim dedim :KK66:
@toplight gecmis olsun kaptancim.. bogazlar oyle kotu olunca bala toz zencefil karabiber katip karistiriyorum macun gibi oluyo bikac damla da limon.. onu yiyosun bi sure su icme ama boğazın yansin birazcik iyi geliyo bana. Aklinda bulunsun sana da sifa olur belki
servey servey kizz hala ac misin :KK70:
Akşam yoğurtla marul yedım sadeceee

Ama verdıgımı hıssedıyorum ıyı gıdıyorum yanı
Bel cevrem darkedıyor, hem hergun spor yapıyorum hem de aksam 6-7 den snr haftaıcı yemıyorum
Haftasonları ve gunduzlerı OFF modundayım
Mesela yarın sabah kahvaltıya gıdecegımmm :halay:odul olsunnn

valla kaptanım bugun menü yazıcam diye 10 kat dikkat ettim artık böyle inşallah..:rapci: ay eşimde akşam yine karar verdinmi eliptiklere bende fiyatları farklı bakalım beraber dedim tamam dedi birde eliptik aldım mı ohhh:spor:

Bende de eliptik var canım, voit markası çok memnunum. EC-370
Almadan önce niyetim seleli olan modellerden almaktı ama bayisiyle görüşünce bu aletin orijinali selesizdir diyince bizde öyle aldık. Ama yorulunca oturup pedal çevirememek iyi mi kötü mü emin değilim :)

evet kızlar @morordek inatettimolacak inatettimolacak

sabah = 2 yumurtadan omlet 1 kk peynir 5 zeytin 2 çeri domates 1 dilim salatalık bol maydanoz dere otu
3 fincan limonlu yeşil çay

ara= sade türk kahvesi 2 gün kurusu kayısı

öğlen = 1 kase ıspanak yemeği(sade bulgursuz pirinçsiz) 1 biber turşusu 2 çatal haş.tavuk

ara=4 yk yoğurt 1 yk chia 1yk yulaf ezmesi 1 kivi tarçın attım azcık çok güzel oluyo

akşam= 1 tabak kıymalı kanıbahar yemeği 1 kase cacık

su 2lt
spor 25 dk zumba
1 saat yürüyüş
birazdanda 5i bir arada çayı içerim
Vayy süper bir dönüş olmuş. Ekmeği bıraktın mı yememişsin hiç. Menü süper spor yakıyor. :KK36:
Bu arada bekleme beni kilo almaya niyetim yok.Gerçi hamilelikte mecbur :KK59:

Içimden geldi motive olsun diye 13 kg farkı yorumlariniza sunuyorum ☺Eki Görüntüle 1965169
Süper süper süper, durmak yok yola devam :KK9:
Valla 89 resminde babanne gibi duruyorsun, yanlış anlama bu benim içinde geçerli, feci çıkıyorum fotolarda, gıdı göbek fena fena. bekleyin bende bir resim paylaşacam 10 kilomu tamamlayınca :KK28:

kızlar çok kötü öksürüyorum ciğerime inmemiş dedi kurum dr u ama hiç hoşlanmıyorum bu öksürükten zencefil tarcınlı su kaynattım içiyorum başka ne olur bu arada bugün regli oldum ama wc ye çıkamadım dünde tartılmamıştım tartıdaki rakamı yarın çok merak ediyorum

Çok geçmiş olsun :(

Gun icinde iradenizi
ben paket ürün tüketmiyorum diyorum. tatlılar geldiginde de ayni sekilde karşılık verip uzak duruyorum. 1-2 kere soruyorlardi. artık sormuyorlar bile. hatta iclerinde vicdan yaptilar gizli yiyorlar :21:

Menümü de yazayım.Akşam biraz dolu dolu ama yarına tartıyı merak ettim.
Kahvaltı:
1 yeşil elma
Öğle:
2 haş yumurta
Ara:
1 yeşil elma
Akşam:
1 kase kırmızı pancar çorbası ( ilk kez yaptım pekde iyi değildi)
1.5 kase erişte çorbası
1 kase yoğurtlu haş. makarna üzerine kıymalı domatesli sos
Yaa akşam hiçprotein olmamış ya.Azıcık kıyma var ama o sayılır mı?? :eek:

Back
X