Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi geceler kızlar

Bugünkü menü

Sabah 09.15
1 haşlanmış yumurta
1 kaşe yeşil salata
1 kk peynir
5 zeytin
1 dilim t.b. ekmeği

Ara
2si bir arada kahve
1 ceviz
1 hurma

Öğlen 12.30
2 dilim t.b ekmeği arasına 1 y.k labne
Yarım yeşil elma
1 yesilcay

Ara
1 sade t. Kahvesi

Akşam 17.30
4 mercimek köftesi ve bol salata
1 dilim peynirli börek
2 çatal incirli tatlı

Ara
1 sade soda

Su 2 ltre
Spor 30 da. Tempolu yürüyüş

Kaçamaklar fena farkındayım :kızgın:

günaydınlarrr
guzel menü: )

inşALLAH: )

:işsiz:

kizlar ben spor yaparken matın ustunde elinde dambillarla uyumuşum. esim uyandirdi. son mesajlari okudum ve uyumaya gidiyorum. sporum yarim kaldi ama sabah ben erken kalkar evdekiler uyanana kadar spor yaparım. sonra birde aksam yaparım bugunu tamamen telafi ederim.
herkese iyi geceler :anne::anne:
cnm yaa koyamam sana nasıl yorulduysan

Gunaydinlar
Ben dun gece hiç rahat uyuyamadım. Dün cok stresli bi gündü benim icin hem tez açısından hem de bi arkadaşımızla ilgili problemler vardı, onla ilgilendik. Gece huzursuzlugum devam etti.
Sabaha dogru bi uyandığımda karnım müthiş kasılmıstı. Gecti ama sonra uyku tutmadı yarım saat sonra yine bi kasılma. Yoksa doğuruyor muyum Allahım dedim valla, 2 kere üst üste yarım saat aralıklı kasılma yaşadım boyle ama acı ağrı falan yoktu. Korkmadım degil. Sabah devam etseydi hemen doktora gidecektim neyse ki sabahtan beri bi sey yok. Yalancı kasılmalar oluyor zaten ama bu sekilde duzenli olunca cok korktum ya, erken dogurucam sandım :) Pazartesi kontrolde soyleyeyim doktora bari..

Gunaydinlar
Ben dun gece hiç rahat uyuyamadım. Dün cok stresli bi gündü benim icin hem tez açısından hem de bi arkadaşımızla ilgili problemler vardı, onla ilgilendik. Gece huzursuzlugum devam etti.
Sabaha dogru bi uyandığımda karnım müthiş kasılmıstı. Gecti ama sonra uyku tutmadı yarım saat sonra yine bi kasılma. Yoksa doğuruyor muyum Allahım dedim valla, 2 kere üst üste yarım saat aralıklı kasılma yaşadım boyle ama acı ağrı falan yoktu. Korkmadım degil. Sabah devam etseydi hemen doktora gidecektim neyse ki sabahtan beri bi sey yok. Yalancı kasılmalar oluyor zaten ama bu sekilde duzenli olunca cok korktum ya, erken dogurucam sandım :) Pazartesi kontrolde soyleyeyim doktora bari..
zor bir günmüş bebişede yansımış tatlım çok şükür bir sorunun yok:KK60:
bizde de geri sayım başladı son 7:anneadayı::anne:

Günaydın cicisler :)
Gunaydinlar
Çok gecmis olsun canım :(

Gunaydinlar
Stres yapar canım ama sen yinede Dr bildir tabi artık riskli dönemdesin

aminn canım sağolasın :KK200:rabbin tüm hamişlere hayırlı doğumlar nasip etsin:nazar:
bekliyoruz bakalım rüzgar beyi:anne:ayy babaanne olucam çok heyecanlıyım gerçekten:KK69:
Amin canım :dua:
Torun sevgisi de başka derler hep, sen de tat bakalım öyle miymis :KK200:
Çok gecmis olsun canım :KK43:
Tesekkur ederim canım
Stres yapar canım ama sen yinede Dr bildir tabi artık riskli dönemdesin
Bildirecegim canım, NST'de falan bakar belki duruma. Çalışabilir raporu almaya gidecektim, bi de vermezse cok gülerim :)

Back
X