Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Git gide sıklasıyor sanırım degil mi? Iste ben yarım saat ara ile surece başladım mı acaba diye korktum bi an :)
Vaktinde gelsin insallah sağlıkla, sagol canım :)
bunlar yalancı sancidir. bunun arkası gelmez büyük bir ihtimalle. daha ziyade yorgunluk, stres, üzüntü ile gelir ama yinede dikkat etmek gerekir. bu tip sancılar normal doğumu baslatabiliyor. onu doktor daha iyi bilir. her dogum yapan kadının hamilelik serüveni ayrı oluyor. :KK39:

bunlar yalancı sancidir. bunun arkası gelmez büyük bir ihtimalle. daha ziyade yorgunluk, stres, üzüntü ile gelir ama yinede dikkat etmek gerekir. bu tip sancılar normal doğumu baslatabiliyor. onu doktor daha iyi bilir. her dogum yapan kadının hamilelik serüveni ayrı oluyor. :KK39:
Evet doğru her doğum kişiye özel onun için Dr kontrolünde belli olur neden olduğu

Evet doğru her doğum kişiye özel onun için Dr kontrolünde belli olur neden olduğu
O zaman büyük ihtimal dünkü strestendi. Gece rüyamda bile tezle ugrasiyodum çünkü :(

O zaman büyük ihtimal dünkü strestendi. Gece rüyamda bile tezle ugrasiyodum çünkü :KK43:
Stres sıkıntı üzüntü yorgunluk çok etkiliyor canım o nedenle senin mümkün olduğunca bunlardan uzak kalman gerekiyo kasılmanın dk olarak sıklığı doğumun yaklaştığını gösteriyor. sende devam eden bi durum yok Dr la da konuş biraz ruhsal olarak rahatla tamam mı canım hatta meditasyon ve biraz nefes egzersizi yapabilsen iyi gelirdi diye düşünüyorum

Merhaba kızlar, dün akşam halsizleşip bir uzanayım dedim bir daha kalkamadım :( dayak yemiş gibiyim :( öksürük, grip, faranjit. Ne ararsan var.
Menümü de paylaşamadım, geçmişi de okuyamadım o yüzden dünkünü şimdi yazacağım.

Kahvaltı:
1,5 dilim ekmek
5 dilim sucuk
1 parça eski kaşar

Öğle:
7 etsiz çiğ köfte
Bol yeşillik

Akşam:
Kaçamağım oldu bu öğün maalesef :(

Bugünde düzgün yemek yiyebildiğim söylenemez. Annem şehir dışında, kv de hasta, kaldım bir başıma :( çocukları yedirip içirip onlarla uğraşmaktan bütün enerjim tükeniyor. Eşime erken gel dedim artık vurup kafayı uyurum inşallah. Bugün beni idare edebilir misiniz, yine menümü paylaşmaya çalışacağım. Hepinize kocaman sevgiler :KK68:

Merhaba kızlar, dün akşam halsizleşip bir uzanayım dedim bir daha kalkamadım :KK43: dayak yemiş gibiyim :KK43: öksürük, grip, faranjit. Ne ararsan var.
Menümü de paylaşamadım, geçmişi de okuyamadım o yüzden dünkünü şimdi yazacağım.

Kahvaltı:
1,5 dilim ekmek
5 dilim sucuk
1 parça eski kaşar

Öğle:
7 etsiz çiğ köfte
Bol yeşillik

Akşam:
Kaçamağım oldu bu öğün maalesef :KK43:

Bugünde düzgün yemek yiyebildiğim söylenemez. Annem şehir dışında, kv de hasta, kaldım bir başıma :KK43: çocukları yedirip içirip onlarla uğraşmaktan bütün enerjim tükeniyor. Eşime erken gel dedim artık vurup kafayı uyurum inşallah. Bugün beni idare edebilir misiniz, yine menümü paylaşmaya çalışacağım. Hepinize kocaman sevgiler :KK68:
Gecmis olsun canım, idare ederiz tabi ama bi şartla sakın kaçamak yapma :) Artık listedesin, sıkı tutman gerek ;)

Back
X