- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #234.381
Hadi inş iyi geçmiştirSağol canım benim kapı da bekliyorum çıkacaklar şimdi son dakika lar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi inş iyi geçmiştirSağol canım benim kapı da bekliyorum çıkacaklar şimdi son dakika lar
Yaz gelmeden seni de 69 lara indirelim o zmanBende kıskançlık tan çatlıcam..![]()
Çok sevindim canım hakkında hayırlısı...Kızlar iyi geçmiş sınavı kızımın çok teşekkür ederimsizlere ohh rahatladım şimdi..
özlemciğim seni yeni ortim ilan ediyorum tatlım haberin olsun bundan sonra yakanı bırakmam bundan sonra börek mörek yediğini görmeyeyim ona göre yaza kadar incecik olalımCanım Haziran sonuna kadar iradeli olursak, düzenli spor ve saglıklı beslenmeyle Özge'nin simdiki kilosuna ulasırız insallah..![]()
ba ba ba laflara baaaaaSen çatla zaten ben bile senden önce mezun olucam sonra kendini nerelerden Atacan bakalım![]()
![]()
bi kahve iç kızz kendine gelirsin olmaz olmaz bak kaçamak yok ona göreÇok geç bana çöktü ay bu sabah ruhum çekilmiş gibi kalktım resmen sürünüyorum![]()
ha ha ha ne 69 ben 62 lerde olcamYaz gelmeden seni de 69 lara indirelim o zman![]()
iyi hadi canım sende rahat bir nefes alKızlar iyi geçmiş sınavı kızımın çok teşekkür ederimsizlere ohh rahatladım şimdi..
bol su iç yeşil çay iç yarına sabit olursun bak gör ben birazdan leslie yapıcam sen ne yapıcan bugunKızlar sabah 1,5 kilo atrtıdaydım..Yiyip icmeme ragmen bunun 500 gramı gitmis..![]()
Sabahtan yuruyusum var zaten. Jillian yapicam bide stepper diye bir alet var garc gurc diye ses cikariyor ama ondanda yaparim bugün sevgili ortimm.bi kahve iç kızz kendine gelirsin olmaz olmaz bak kaçamak yok ona göreböyle keyifsizken daha fazla yöneliyo insan cısslara
ha ha ha ne 69 ben 62 lerde olcam
iyi hadi canım sende rahat bir nefes al
bol su iç yeşil çay iç yarına sabit olursun bak gör ben birazdan leslie yapıcam sen ne yapıcan bugun![]()
biliyorum o aleti canım bi arkadaşımdada var ... çokda yüklenme kasların şişer yarına yine artı çıkarsın moralin bozulur orticiğim..Sabahtan yuruyusum var zaten. Jillian yapicam bide stepper diye bir alet var garc gurc diye ses cikariyor ama ondanda yaparim bugün sevgili ortimm.
--
Dünün etkisi olsa gerek karnım davul gibi şişmiş.Gören hamile zanneder..![]()
Ödemde olabilir canım. Bol yeşil çay iç.Kızlar sabah 1,5 kilo atrtıdaydım..Yiyip icmeme ragmen bunun 500 gramı gitmis..![]()
sana da gunaydi. bende dayanamayip tartildim. birde ne goreyim +700gr kafayi yiyecegim. sadece 2 gun spor yapmadim. kacamak yok cıs yok ama +700gr varGünaydın herkese hayırlı sabahlar olsun inşallah...
Sabah dayanamayıp tartıldım -200 gr çıktım yaşasın ...:) 79.9-79.7 olmuş valla belki çokmaz ama bana motive oldu
günaydın: )Gunaydin herkese![]()
menü iyi ama su ve spor yokyemedim su çay bir şeylerle bastırmaya çalıştımerkenden de yattım
biraz aç kalıyım ki kilo gitsin motivasyonum devam etsin
su spor menü harika tatlım
menü süper sporda güzel canım suyu biraz daha içmeliydin evet
güzel menü canım![]()
masallah sübhanallah. ALLAH bahtinida yuzu gibi guzel aydinlik etsin inşALLAH: )Allah razı olsun kardeşim çok teşekkür ederim...
Sabah kızımı götürdüm sınava ikimizde agliyacaktik çok duygulandik
Çok stresli birşey tutamıyorum kendimi gözyaşlarım yağmurla karıştı ..Eki Görüntüle 1966375 [A
Amin inşallah canım benim Allah razı olsun kardeşim:))masallah sübhanallah. ALLAH bahtinida yuzu gibi guzel aydinlik etsin inşALLAH: )
yorum yanlış mesaja oldu sanırımmenü iyi ama su ve spor yok![]()
canim sen cok spor yapiyorsun. belki yağ yakip kas yapiyorsundur. ölçülerine bir bak derim. bu kadar spora mutlaka zayıflamışsındır.Evet ebrusum az kaldi ama bikac haftadir ultra dikkat etmeme ragmen bu kadar spora zorlanmaya basladim kilo vermede..
Bikac gundur de wc sorunu basladi fena artidayim su anda.. 63,4 gordum. Cuma 63,6idim,.
Yarin bakayim durum ne olur sali belki 3gunluk detoksa başlarım bi sasirtmam lazim vucudumu
yok canim kendime cok kızdım ondanyorum yanlış mesaja oldu sanırım![]()