Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

1.Matilda -------- 65.9
2.0zlem------------73.9
3.moni------------106,5
4.lydznp-----------87.5
5. morordek ------73.1
6. ebrusonmez----55.8
7.nilsub ----78,5
8.servey------73,5
9.cikilatacanavari------85.9
10.toplight------- 70,9
11.inatettimolacak------- 61,9

Siz eklemişsiniz görmemişim kızlar bende bi düzeltme yaptım:)

Canım Haziran sonuna kadar iradeli olursak, düzenli spor ve saglıklı beslenmeyle Özge'nin simdiki kilosuna ulasırız insallah..:KK36:
özlemciğim seni yeni ortim ilan ediyorum tatlım haberin olsun bundan sonra yakanı bırakmam bundan sonra börek mörek yediğini görmeyeyim ona göre yaza kadar incecik olalım:KK19:
Sen çatla zaten ben bile senden önce mezun olucam sonra kendini nerelerden Atacan bakalım :KK70: :KK70:
ba ba ba laflara baaaaa:KK11: hadi kız yarışalım uyandırdın içimdeki 90-60-90 hatunu:KK70::KK70::KK70:

Çok geç bana çöktü ay bu sabah ruhum çekilmiş gibi kalktım resmen sürünüyorum:KK43:
bi kahve iç kızz kendine gelirsin olmaz olmaz bak kaçamak yok ona göre:KK20:böyle keyifsizken daha fazla yöneliyo insan cısslara:KK20::KK20::KK20:
Yaz gelmeden seni de 69 lara indirelim o zman :KK48:
ha ha ha ne 69 ben 62 lerde olcam:halay:
Kızlar iyi geçmiş sınavı kızımın çok teşekkür ederimsizlere ohh rahatladım şimdi..
iyi hadi canım sende rahat bir nefes al :KK15:
Kızlar sabah 1,5 kilo atrtıdaydım..Yiyip icmeme ragmen bunun 500 gramı gitmis.. :rapci:
bol su iç yeşil çay iç yarına sabit olursun bak gör ben birazdan leslie yapıcam sen ne yapıcan bugun:spor:

bi kahve iç kızz kendine gelirsin olmaz olmaz bak kaçamak yok ona göre:KK20:böyle keyifsizken daha fazla yöneliyo insan cısslara:KK20::KK20::KK20:

ha ha ha ne 69 ben 62 lerde olcam:halay:

iyi hadi canım sende rahat bir nefes al :KK15:

bol su iç yeşil çay iç yarına sabit olursun bak gör ben birazdan leslie yapıcam sen ne yapıcan bugun:spor:
Sabahtan yuruyusum var zaten. Jillian yapicam bide stepper diye bir alet var garc gurc diye ses cikariyor ama ondanda yaparim bugün sevgili ortimm.:KK6:
--
Dünün etkisi olsa gerek karnım davul gibi şişmiş.Gören hamile zanneder..:sinirli:

Sabahtan yuruyusum var zaten. Jillian yapicam bide stepper diye bir alet var garc gurc diye ses cikariyor ama ondanda yaparim bugün sevgili ortimm.:KK6:
--
Dünün etkisi olsa gerek karnım davul gibi şişmiş.Gören hamile zanneder..:sinirli:
biliyorum o aleti canım bi arkadaşımdada var ... çokda yüklenme kasların şişer yarına yine artı çıkarsın moralin bozulur orticiğim..:KK50: bende lesli 4 mil yapıcam kahvemi içeyim kahve iç sende spor öncesi daha hızlı yağ yakılıyormuş haberin olsun:kahve:

Son düzenleme:
Günaydın herkese hayırlı sabahlar olsun inşallah...
Sabah dayanamayıp tartıldım -200 gr çıktım yaşasın ...:) 79.9-79.7 olmuş valla belki çokmaz ama bana motive oldu
sana da gunaydi. bende dayanamayip tartildim. birde ne goreyim +700gr kafayi yiyecegim. sadece 2 gun spor yapmadim. kacamak yok cıs yok ama +700gr var :kızgın::kızgın::kızgın:

Allah razı olsun kardeşim çok teşekkür ederim...
Sabah kızımı götürdüm sınava ikimizde agliyacaktik çok duygulandik
Çok stresli birşey tutamıyorum kendimi gözyaşlarım yağmurla karıştı ..Eki Görüntüle 1966375 [A
masallah sübhanallah. ALLAH bahtinida yuzu gibi guzel aydinlik etsin inşALLAH: )

Evet ebrusum az kaldi ama bikac haftadir ultra dikkat etmeme ragmen bu kadar spora zorlanmaya basladim kilo vermede..
Bikac gundur de wc sorunu basladi fena artidayim su anda.. 63,4 gordum. Cuma 63,6idim,.
Yarin bakayim durum ne olur sali belki 3gunluk detoksa başlarım bi sasirtmam lazim vucudumu
canim sen cok spor yapiyorsun. belki yağ yakip kas yapiyorsundur. ölçülerine bir bak derim. bu kadar spora mutlaka zayıflamışsındır.

Back
X