- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #234.561
beni bu zalımların elimden kurtarıcak yokmuuuuuuu
ah betüşüm nerdesin yetiş kızzzzz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yahu bana mal dıyerek kendın baslattın snr emzırmeyı bahane etme dıye gomdun snr tas gıbı degıldsın bahane uretme dıyerek toprak attık sonra da bıze suc atıyorrrrbeni bu zalımların elimden kurtarıcak yokmuuuuuuuah betüşüm nerdesin yetiş kızzzzz
hadi datluşlar çocukarı yatırıp bende yatar öpüldünüzinşallah sabaha herkes ekside olur
herkese hayırlı geceler tatlı rüyalar kızzzservey hatun elada güzel güzel uyusunda sende kendine gel delüü garuuu
[/QUOTE
Iyı geceler sekerımmmm
hadi senide gaza getireyim dedim anam sen benden fena çıktınYahu bana mal dıyerek kendın baslattın snr emzırmeyı bahane etme dıye gomdun snr tas gıbı degıldsın bahane uretme dıyerek toprak attık sonra da bıze suc atıyorrrr
Yavuz hırsız mısaliii![]()
Sıkışınca topuk taktigi mi sekerim??hıhh ben en iyisi başka takıma geçeyim gömün beni gömün![]()
hahaha ondan ne şüphe senden ne uçan ne kaçan kurtulurSıkışınca topuk taktigi mi sekerim??yemezler ama soyliym simdiden.. peşinden gelmez miyiz seni oralarda da ifsa etmez miyiz saniyorsunn..
Kacamazsin hic bi yerr burda gozumuzun önünde zayiflican..![]()
Ben de gelırım ben deeeeeSıkışınca topuk taktigi mi sekerim??yemezler ama soyliym simdiden.. peşinden gelmez miyiz seni oralarda da ifsa etmez miyiz saniyorsunn..
Kacamazsin hic bi yerr burda gozumuzun önünde zayiflican..![]()
Tabiii Ozge de ex orti olsun.. bakalim daha kac orti eskitecen nilgun hanim
hahahaha gel gel sensiz olurmuBen de gelırım ben deeeee
hormonların zamanı gelmişTabiii Ozge de ex orti olsun.. bakalim daha kac orti eskitecen nilgun hanim![]()
Hadi git saril enisteye belki daha guzelinden alir sana eliptik![]()
(Aayy iyice edepsiz ciktim ben de iyi mi![]()
)
Hehhh şimdı olduuuuu şimdııı ona gore dellendırme benııııhadi senide gaza getireyim dedim anam sen benden fena çıktınaldım boyumun ölçüsünü
![]()
yok anam yok sen kitap oku olmadı tadına bak ne istiyosan tamamHehhh şimdı olduuuuu şimdııı ona gore dellendırme benıııı![]()
Cıvıtmayın kızlarrrr mart bıtıyor zatennn kedıler bozdu sızıııhormonların zamanı gelmiş![]()
ba ba ba laflara baaaaa serveye sevdanın yolları nilgüne kurşunlar hain ex ortiiiSensiz 1 eksigiz bi denem![]()
![]()
Yasam unıtesı cok guzel gorunuyor cevız den bışey de olmaz heeeeyok anam yok sen kitap oku olmadı tadına bak ne istiyosan tamam![]()
eliptiğin bir üst modeli için herşey mübahhhCıvıtmayın kızlarrrr mart bıtıyor zatennn kedıler bozdu sızııı![]()