- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #234.861
Çook gece kalmışım aa saat 2 mi olmuş yatıyom gari iyi geceler kızlar pc den giren vardır şu bizim haftalık hedef listesini bulup gelse cumaya az kaldı gözümüzün önünde dursun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarın işyerinden bulur atarız şekerim bakalım cumaya ne olcekÇook gece kalmışım aa saat 2 mi olmuş yatıyom gari iyi geceler kızlar pc den giren vardır şu bizim haftalık hedef listesini bulup gelse cumaya az kaldı gözümüzün önünde dursun :)
Kaptanım bir kaşık pekmez öksürüğü keser ben öyle yapıyorum okdurdugumde gece boyu rahat uyutuyoriyi geceler kızlar öksürükten ıyku tutmadı sıcak süte karabiber karıştırıp içtim ama hala öksürüyorum
Cikilatacanavari cnm geçmiş olsun sana da tatlım
Canım aksam ölü gibi uyumusum 1 saat koltukta esim yoktu geldiginde 4 defa arayip zile basmis oyle uyandim..Onu burası paklamaz canım yemeyi Seviyo bazen ne yazık ki bana baskı yapıp gizli silahlar kullanıyo çok fena çok:)
Sana da geçmiş olsun kaptanimiyi geceler kızlar öksürükten ıyku tutmadı sıcak süte karabiber karıştırıp içtim ama hala öksürüyorum
Cikilatacanavari cnm geçmiş olsun sana da tatlım
canım yatmadan andız pekmezi içtim 1 kaşık bu ara bal pekmez ne bulsam öksürüğü kessin diye içiyorumKaptanım bir kaşık pekmez öksürüğü keser ben öyle yapıyorum okdurdugumde gece boyu rahat uyutuyor
ayy tatlım sorma yaa topluca kurşun döktürelim sen nasıl oldunGünaydın herkese
Sana da geçmiş olsun kaptanimAyy kara bulutlar dolanıyor takım üstünde birinin nazarı deydi valla kurşun dokturelim
![]()
Bende dün sabittim bugun 300 gr artıdaydım wc problemimden dolayi olabilir.1.Matilda -------- 65.5
2.0zlem------------73.9
3.moni------------106,5
4.lydznp-----------87.5
5. morordek ------73.1
6. ebrusonmez----55.8
7.nilsub ----78,5
8.servey------73,5
9.cikilatacanavari------85.9
10.toplight------- 70,9
11.inatettimolacak------- 61,9
12.aytozuvegece -------75.7
kızlar bu cumaki hedeflerimiz
benim 400 gr ım kaldı hadi bakalım sizlerin ne olacak
canım ben zamanında çok kilolar verdim ama hem hamilelikler hem de sigarayı bırakma dönemlerinde de çok kilolar aldımBende dün sabittim bugun 300 gr artıdaydım wc problemimden dolayi olabilir.
CUMA günü kesin eksideyim ama insallah 73.9 olabilirim.Cok istiyorum artık 6lı rakamları görmeyi..
toplight Kaptan'ım toplamda kac kilo verdin?Nekadar zamandır ugrasıyorsun?
soğuktan ölmüş demekkiben 10 gunden fazla tutmuşum. arada kontrol ediyordum. yaşıyordu. enson dun baktım mosmor olmuştu: (
çok yakın kilolarımız canımYa bende +800 çıktım
cuma: 81,7 idim
bugün: 82,5...![]()