Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çook gece kalmışım aa saat 2 mi olmuş yatıyom gari iyi geceler kızlar pc den giren vardır şu bizim haftalık hedef listesini bulup gelse cumaya az kaldı gözümüzün önünde dursun :)

iyi geceler kızlar öksürükten ıyku tutmadı sıcak süte karabiber karıştırıp içtim ama hala öksürüyorum
Cikilatacanavari Cikilatacanavari cnm geçmiş olsun sana da tatlım
Kaptanım bir kaşık pekmez öksürüğü keser ben öyle yapıyorum okdurdugumde gece boyu rahat uyutuyor

Onu burası paklamaz canım yemeyi Seviyo bazen ne yazık ki bana baskı yapıp gizli silahlar kullanıyo çok fena çok:)
Canım aksam ölü gibi uyumusum 1 saat koltukta esim yoktu geldiginde 4 defa arayip zile basmis oyle uyandim..:KK70:
--
Sabahta her ihtimale karsi alarmı ayarladım uyanim diye .Yuruyus yapicam ama yataktan cikamadim henuz.:uykucu:

Kızlar dünkü menüm
Sabah 7 de
Haşlama yumurta
4 tane zeytin
1 dilim peynir
1 dilim çavdar ekmeği
Öylen 1 buçuk da
Eti form kepekli bisküvi
1 neskafe ikisi bir arada
Saat 4 de 10/ 15 tane fındık
Akşam 7 de
Nohut
Lahana dolması
Gün içinde
1 lt ılık su içtim
Kayısili form çayı içtim
Kızlar dün diş hastanesine gittim düzensiz oldu yemeğim su az oldu erkenden yattigim için sporda yok

Son düzenleme:
Günaydın herkese
iyi geceler kızlar öksürükten ıyku tutmadı sıcak süte karabiber karıştırıp içtim ama hala öksürüyorum
Cikilatacanavari Cikilatacanavari cnm geçmiş olsun sana da tatlım
Sana da geçmiş olsun kaptanim :( Ayy kara bulutlar dolanıyor takım üstünde birinin nazarı deydi valla kurşun dokturelim :D

günaydın kızlarrr

Kaptanım bir kaşık pekmez öksürüğü keser ben öyle yapıyorum okdurdugumde gece boyu rahat uyutuyor
canım yatmadan andız pekmezi içtim 1 kaşık bu ara bal pekmez ne bulsam öksürüğü kessin diye içiyorum
Günaydın herkese

Sana da geçmiş olsun kaptanim :KK43: Ayy kara bulutlar dolanıyor takım üstünde birinin nazarı deydi valla kurşun dokturelim :KK70:
ayy tatlım sorma yaa topluca kurşun döktürelim sen nasıl oldun

1.Matilda -------- 65.5
2.0zlem------------73.9
3.moni------------106,5
4.lydznp-----------87.5
5. morordek ------73.1
6. ebrusonmez----55.8
7.nilsub ----78,5
8.servey------73,5
9.cikilatacanavari------85.9
10.toplight------- 70,9
11.inatettimolacak------- 61,9
12.aytozuvegece -------75.7

kızlar bu cumaki hedeflerimiz
benim 400 gr ım kaldı hadi bakalım sizlerin ne olacak

1.Matilda -------- 65.5
2.0zlem------------73.9
3.moni------------106,5
4.lydznp-----------87.5
5. morordek ------73.1
6. ebrusonmez----55.8
7.nilsub ----78,5
8.servey------73,5
9.cikilatacanavari------85.9
10.toplight------- 70,9
11.inatettimolacak------- 61,9
12.aytozuvegece -------75.7

kızlar bu cumaki hedeflerimiz
benim 400 gr ım kaldı hadi bakalım sizlerin ne olacak
Bende dün sabittim bugun 300 gr artıdaydım wc problemimden dolayi olabilir.
CUMA günü kesin eksideyim ama insallah 73.9 olabilirim.:KK68: Cok istiyorum artık 6lı rakamları görmeyi..:KK36:
toplight toplight Kaptan'ım toplamda kac kilo verdin? Ne kadar zamandır ugraşıyorsun?

Bende dün sabittim bugun 300 gr artıdaydım wc problemimden dolayi olabilir.
CUMA günü kesin eksideyim ama insallah 73.9 olabilirim.:KK68: Cok istiyorum artık 6lı rakamları görmeyi..:KK36:
toplight toplight Kaptan'ım toplamda kac kilo verdin?Nekadar zamandır ugrasıyorsun?
canım ben zamanında çok kilolar verdim ama hem hamilelikler hem de sigarayı bırakma dönemlerinde de çok kilolar aldım
bu sefer2. mezuniyetten sonra 77 kg ile başlamıştım şimdi 71 lerdeyim
ama ilk hamileliğimde 30 kg alıp 28 kg vermiştim sigarayı bırakınca 10 kg aldım 75 le 2. hamileliğime başladım 95 le doğuma girmiştim böyle saçma sapan bir kg geçmişim var benim ama yaklaşık 6-7 senedir 70 lerdeyim bi 65 lere gelip mezun oldum yaklaşık 2 sene önce sonra gene kg aldım koruyamayanlardanım

Back
X