Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay içtim koca fincan gözüm açıldı bu kahveyi bulandan ALLAH razı olsun:kahve:gelde yapayım misssss
şimdi kahve sırası bende. öğleden sonra rehavetine iyi geliyor :)
Dun gece ölü gibi uyudum sabah 7de zorla uyandim.. 50dk yuruyus,5dk mekik,1 dk plank yaptım.Simdi kendimi bomba gibi hissediyorum..:halay::KK76:
Maşallah. Bizde spor yapıyoruz diyoruz. Hatuna bak sen. :KK70::KK70::KK70:
Olsun şekerim, sende al hep beraber kapışalım :KK70:
İnşallah canım :)
Kizlar merhaba herkese .
Duzenli girip yazamadim hala regl olmadim
Strestendir ins. Bunun yaninda birde sistitim var . sabah ise gidemedim. Su kaynatip buharina oturdum.simdilil iyiyim
Ama bi turlu gecmiyo hergun agrim oluyo.
Wcye gitmiyim diye su icesim yok o derece
Tas mi dusuruyorum ki yaa. Motivasyonum
Cok dusuk bu hafta. Cikolata canim cekip duruyo. :bicak:
bozma moralini. bol su içmezsen sistitte düzelmez. maydanoz suyu kaynat limonlu. iyi gelir diye biliyorum ama..:110:

Valla ne yalan söyleyeyim bir ay önce bir sıkıntı başladı, pedalları çevirirken çıt çıt diye ses yapıyor ama mekaniğinde sıkıntı yok. Servisi aramayı planlıyordum bende.
ne kadar oldu canım alalı ay evet biri demiş 3 ay zor kullandım servisten gelmiyo diye
Akşamları çok geç yiyor. Eve 8 den sonra gidiyor. O saatte de yemek yiyince haliyle alıyor. Anlaştık, ekmeği kesicekti (zaten çok yemez anca 1 dilim) birde akşamları erken yemeye çalışacak.
Ayy ben gidene kadar zayıflamasın.Gidince azcık dalga geçeyim.. :KK70::KK70::KK70:
Ne hain evlatmışım. :KK48:
Ama ne yapayım ben kilo aldıkça laf söylerdi. Annem hep incecikmiş. En sonki doğumunda tek kilo almaya başlamış. :KK14:
ama sende hiç aşırı kilolu olmadınki benim bildiğim kadarı ile annen bizi görse ödü kopar demekki:KK70:
Ah tatlım ne hafifi, olanlar oldu bana :halay:kulaklar, Boğaz, burun peeeeh hiçbişiy kalmadı :)
Bende sürekli bir yatma meylindeyim ama çocuklarda hasta. Dün oğlum saat başı süte kalktı, benim kafada baloncuklar uçuşuyor tabi. En son beşte kalktığında ateşi çıkmıştı, soy, fitil koy, tekrar uyut. Uyumam 7yi buldu ve tabi 9,30 da kalktım. Uyumadın aslında :ruh:
Sağolsun anneciğim geldi de bugün yatarım inşallah.
ay çok geçmiş olsun canım yaa iyi olur inşallah bir an önce:anne:

Kocaman lapa lapa kar yapıyor burda :rolleyes:
ay üşüdüm sevmiyorum soğuğu hiç ay yaz gelsede rahatlasak
Kizlar merhaba herkese .
Duzenli girip yazamadim hala regl olmadim
Strestendir ins. Bunun yaninda birde sistitim var . sabah ise gidemedim. Su kaynatip buharina oturdum.simdilil iyiyim
Ama bi turlu gecmiyo hergun agrim oluyo.
Wcye gitmiyim diye su icesim yok o derece
Tas mi dusuruyorum ki yaa. Motivasyonum
Cok dusuk bu hafta. Cikolata canim cekip duruyo. :bicak:
geçmiş olsun ya zor olur taşsa..
Aaa ne güzel, bizde de 1 haftadır yağmur var.
doymadın soğuğa sende neresi güzel ay yeter yaz gelsinnnnn....
amaan ebruş, 4 günlüğüne dalamana gittik, gözümüzü yağmurdan açamadık, sonra da yağmuru buraya getirdik :) şimdi de kar'a dönüştü :)
ne şans ama..

canım ben zamanında çok kilolar verdim ama hem hamilelikler hem de sigarayı bırakma dönemlerinde de çok kilolar aldım
bu sefer2. mezuniyetten sonra 77 kg ile başlamıştım şimdi 71 lerdeyim
ama ilk hamileliğimde 30 kg alıp 28 kg vermiştim sigarayı bırakınca 10 kg aldım 75 le 2. hamileliğime başladım 95 le doğuma girmiştim böyle saçma sapan bir kg geçmişim var benim ama yaklaşık 6-7 senedir 70 lerdeyim bi 65 lere gelip mezun oldum yaklaşık 2 sene önce sonra gene kg aldım koruyamayanlardanım
Bu sefer isi kokten cozeceginden eminim kaptan.
ben de gecen mayis ve haziran aylarin da 78 den 68 e dustum bu kis tekrar basa dondum bu kez hedefim korumak insallah basaririz hepimiz hep beraber

Yeşil çayımı aldım bende çok üşüyorum hastamı olcam yaaa içim çekiliyo

Datlum kivi diyeti diye bir diyet buldum güzel gibi yapsam mı acaba... Benimde azcık vucudumu şaşırtmam lazım 4gun yapılıyo
Ay sorma ben bi de alismistim gunese sinuzit geldi bindi tepeme acayip basim agriyo boyle cirkin cirkin.. Allahtan aksama kerimcigim var da ona bakip iyilesirim biraz :KK68:
Valla uzun zamandir yapmiyodum da detoks zor ismis simdi hatirladim. Fare gibi kemirdim az once ananasi. Yarin daha doyurucu bi gun persembe de yine protein yapip aksami yogurtla kapatmayi dusunuyorum.
Hazir ananas almisken kabuklarindan da cay yaptim onu iciyom simdi. O da guzel odem attiriyomus. Sabah da yesilcay-hubiskus icmistim.. gitsin giden..
Cuma gelsin de cig kofte yiyeyim hayalini kuruyorum su an :KK51::KK48:
Ama hayaller cig kofte gerçekler beyaz omlet :D

Huu ben geldimm. Hasta ziyaretine gitmistik.Az once geldik.:KK52:
10'da kahvalti ettim ama saat 1 gibi cok fena aciktim halsizlestim.
Az once 1 avuc kadar kuru meyve,kuru yemis karisimi yedim.T.kahveside ictim oyle kendime geldim.:KK54:

dimi dimi :KK57:

özgem 2. günün nasıl geçiyo? yumurta günü diil mi kızz, haşla bi yumurta daha ye.
Detoks fena degil de sinuzit vurdu beynim onden onden agriyo.. Ama #direnozge hastagiyle devam ediyorum :D
Ay 1saat once yedim ogle omletini,2saat sonra da aksami yerim artik anand kemirirm biraz daha.. yarin sabahki lora saklicam kendimi.. az tutayim bogazimi da görsün benden daha keci olan o mendebur yaglar el mi yaman bey mi yaman diye :63:

Ay sorma ben bi de alismistim gunese sinuzit geldi bindi tepeme acayip basim agriyo boyle cirkin cirkin.. Allahtan aksama kerimcigim var da ona bakip iyilesirim biraz :KK68:
Valla uzun zamandir yapmiyodum da detoks zor ismis simdi hatirladim. Fare gibi kemirdim az once ananasi. Yarin daha doyurucu bi gun persembe de yine protein yapip aksami yogurtla kapatmayi dusunuyorum.
Hazir ananas almisken kabuklarindan da cay yaptim onu iciyom simdi. O da guzel odem attiriyomus. Sabah da yesilcay-hubiskus icmistim.. gitsin giden..
Cuma gelsin de cig kofte yiyeyim hayalini kuruyorum su an :KK51::KK48:
Ama hayaller cig kofte gerçekler beyaz omlet :D
Ay o beyaz omleti yiyemem galiba ben güzel bir detoks buldum kivili işte pc ye geçince atayım sizede bakın

Back
X