Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

lydznp lydznp canım 2 gündür akşam chialı yoğurt yiyiyorsun chiaı bekletiyorsun dimi yoğurtta ne kadar bekletiyorsun 5 saatte çok güzel kıvamı oluyor diyorlar bazıları geceden hazırlıyo dolaba koyuyor ertesi gün tüketiyor..
bekletmeyi 1 kere denedim. onun jölemsi halini hiç beğenmedim. onun için yoğurda en son koyuyorum. çıtır çıtır yiyorum. üstüne de 1 büyük bardak su içtim. Aman ALLAH akşam içimdekileri zor tutum. acayip tokluk veriyor.
Nası chia söylenilen kadar işe yarıyor mu ? ben de mi başlasam napsam
akşam yemeğinde 2yk tüketiyorum ben. iyi tok tutuyor. açlık hissettirmiyor. ilk defa bu sabah wc de de sıkıntı yaşamadım. Dün akşam su da çok tükettim ben. listeye 2,5lt yazmıştım ama yatana kadar 3,5lt oldu.

Gunaydiinn,bugun birazcik sabah uykusu verebildim kendime.. okula gecicem birazdan.. sonra da yuzmeyeeee :halay:
Günaydın. kolay gelsin :KK3:
daha 7 aylık evliyim o_O
ya tam kilo vericekken olmaz ki. doğuma kadar nası olurum :KK53:
hiç merak etme sağlıklı beslenirsen çok güzel olur. Ben oğluma hamile kaldığımda biraz kiloluydum. peynir midemi bulandırıyor, dişlerimi kaybedeceğim korkusu ile hergün bol bol yeşil sebze,süt ve yoğurt tüketiyordum. doğuma giderken 15 kilo almıştım. ama hamilelik boyunca 10kg vermiştim. yani aslında doğuma +5kg ile gittim. emzirme vs. derken 6ayda 36 bedene indim. ama burada asıl önemli olan sağlıklı beslenmek. bedenine zararlı birşey sokmadığın sürece o sana karşılığını er geç veriyor. hiç üzme kendini.:KK24::KK39:

Tek başına hiç bişeyin faydası yok canım chia sadece duşuk kalorili ve çok vitaminli birde tok tutma özelliği var iyi bir tercih bende kullanıyorum
Kesinlikle haklısın. Hiç birşey tek başına kilo verdirmez.
Gelsin yeşil çaylar. :KK50::KK16:

Hedefim78.5 bakalım...:KK66:
sen bugüne bugün -800gr vermiş kadınsın. -600gr dediğin nedir ki. verirsin seennn.. :KK66:
işin sırrını çözdüm ben, akşam hafif yemek . Bu büyük sırrıda sadece seninle paylaşıyorum. internette ara bulamazsın bu bilgiyi:KK70::KK70::KK70:

günaydınlarrr
Gecmiş olsun kaptanımm
saol veysişim
O öksürüğe maalesef doğru düzgün çare yok. Bana geldi mi 1 aydan önce gitmiyor :KK43: şimdi bitkisel bir şurup verdi eczanecimiz, kekik şurubuymuş, iyi gelirse size de haber veririm.
tamam cnm onu da denerim
Kaptanım ya pastil denediniz mi boğazları çok rahatlatıyor o eczanelerden veriyorlar:cry:
cnm pastili hiç denemedim bir de onu deneyeyim olmazsa
Canım hatmi çiçeği iyi geliyor
bugün o hatmi çiçeği de alınacak demek ki :KK53:
günaydın kızlarrrr.
her ne kadar burda daha gün aymamış olsa da.
hala regl olmadım cuma yaklasıyor. hamile miyim
diye korkmaya basladım :bicak: her türlü fena hallerdeyim.
benim bu ay 6 gün geç geldi ama geldi istersen sende bi test al eczaneden yap bakalım bu kadar strese sokma kendini

Günaydın. kolay gelsin :KK3:

hiç merak etme sağlıklı beslenirsen çok güzel olur. Ben oğluma hamile kaldığımda biraz kiloluydum. peynir midemi bulandırıyor, dişlerimi kaybedeceğim korkusu ile hergün bol bol yeşil sebze,süt ve yoğurt tüketiyordum. doğuma giderken 15 kilo almıştım. ama hamilelik boyunca 10kg vermiştim. yani aslında doğuma +5kg ile gittim. emzirme vs. derken 6ayda 36 bedene indim. ama burada asıl önemli olan sağlıklı beslenmek. bedenine zararlı birşey sokmadığın sürece o sana karşılığını er geç veriyor. hiç üzme kendini.:KK24::KK39:

Kesinlikle haklısın. Hiç birşey tek başına kilo verdirmez.
Gelsin yeşil çaylar. :KK50::KK16:

yaaaa ciddi misin çok sevindim. hamileyken 10 kilo nasıl verdin? maşallah çok özendim.
normalde vermekte zorlanıyoruz 10 kiloyu

yaaaa ciddi misin çok sevindim. hamileyken 10 kilo nasıl verdin? maşallah çok özendim.
normalde vermekte zorlanıyoruz 10 kiloyu
Gençlikte oluyor canım. o zaman 25 yaşımdaydım. sağlıklı beslendim. bebeğe yarayacak şeyleri düzenli tükettim. bol bol yürüdüm gitti. ama kızımda öyle olmadı. kızımda tam tersi 39 yaşımda hamileydim. metabolizmanın yavaşladığı zamanlar. peynir, süt ve yoğurt zorla tüketebildim. o zaman da 10 kilo aldım. kızım 2 yaşında ve ben yeni hamile kaldığım kiloya geldim. şimdi 1 çırpıda aldığım kiloları vermek için 1500 çırpınış yapıyorum :KK70::KK70::KK70:
Günaydınlaaaar :)
Günaydın :KK3:
Gunaydinlar
Ben de bugün tembelgillerdenim. Kendime izin verdim evden çalışacağım :) cok yoruluyorum kac gündür, biraz uyuyayım dedim. Gidip de bi kahvaltı yapayım :)
Çok iyi yapmışsın. Bugün yata yata çalış bakalım :KK70:

Back
X