Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yine bir gerginlik var üzerimde.Böyle ugrasıpta tatmin edici sonuc goremeyince strese giriyorum sanırım.:cry:
Sadece -100gr eksideyim!! :KK43:
1 ayım bosuna gecmis gibi..
10 subattaki bildirimim
0zlem (77,7/75,5/2,2/%2,83) 1 ayıda gecmis..
Detoksla bu rakamı görmüstüm ama sonraki hafta artidaydim. Sonrada gram gram eksi gordugum icin yada sabit oldugum 1 ay onceki rakamı bile goremedim henüz.:63:
Gardını düşürme.Beslenme şeklinde bir değişiklik yap. Ben diyetisyene giderken diyetisyenim söylemişti bana proteini fazla tükettiğim zaman kilo vermem azalıyor ya da duruyordu. o zaman 3 gün sadece sebze tüketiyordum o zaman birden kilolar gidiyordu. bir de günlük tüketmen gereken kaloriden az alınca kilo verme duruyor. Benim muhtemelen başıma bu hafta o geldi. ara öğün ekledim azar azar gitti yine. Bence menün de biraz değişiklik iyi gelebilir. etsiz sebze dene akşamları. ;)

Günaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı günler...
Ben bugün doktora gittim enfeksiyon dan ağrım var sıvı beyz akinti geliyor süt gibi
Enfeksiyon hapı verdi fitil ağrı kesici ilaç
Bu şişkinlik ondan oldu sanırım 300 Gr artidayim
Geçmiş olsun

Gardını düşürme.Beslenme şeklinde bir değişiklik yap. Ben diyetisyene giderken diyetisyenim söylemişti bana proteini fazla tükettiğim zaman kilo vermem azalıyor ya da duruyordu. o zaman 3 gün sadece sebze tüketiyordum o zaman birden kilolar gidiyordu. bir de günlük tüketmen gereken kaloriden az alınca kilo verme duruyor. Benim muhtemelen başıma bu hafta o geldi. ara öğün ekledim azar azar gitti yine. Bence menün de biraz değişiklik iyi gelebilir. etsiz sebze dene akşamları. ;)
Benim duşuncemde aynı şekerim diyette herşeyi kesmek yada bazı gıdaları tuketmek çok yanlış..(hamur işi kızartma şekerli herşey hariç..) ama bulgur pilavı öğlen menuye eklenebilir tabi kısıtlı olarak yada salatanın yanında öğlen yine 3-4kaşık sade makarna olabilir ben bilinçsizce diyet yaptım kiloda vermedim ölüyordum az kalsın yuruyemiyecek hale gelmiştim sonra diyetisyene gittim ara oğunlerimde taze meyva yoğurt herşey var sonra düzeldim sonrada takımımı buldum şukur..;)

Ay pazara gelmemiş bugün brokoli sinir oldum :KK43: bugün yapacaktım ..
Canım brokoliyi yıkayıp parçalara bölüp tencereye canım çok az au koyuyorum haşlayıp pişiriyorum sonra tavada 1yk yağda 1yk unu kavurup haşladığım brokoliye 1bardak sut ekliyorum blendırda çekiyorum kıvamına gore birazcık daha sut ekliyorum kaynayınca tuzunu ve karabiber ekliyorum kremalı çorba gibi oluyor dene misss diyetede çok uygun...
ben brokoli çorbasını yaparken blendırdan çekmiyorum. minnak minnak doğrayıp haşlıyorum. gerisi aynı. birde çorbalara yağ koymadığım için kavurma işlemi yağsız oluyor.

Benim duşuncemde aynı şekerim diyette herşeyi kesmek yada bazı gıdaları tuketmek çok yanlış..(hamur işi kızartma şekerli herşey hariç..) ama bulgur pilavı öğlen menuye eklenebilir tabi kısıtlı olarak yada salatanın yanında öğlen yine 3-4kaşık sade makarna olabilir ben bilinçsizce diyet yaptım kiloda vermedim ölüyordum az kalsın yuruyemiyecek hale gelmiştim sonra diyetisyene gittim ara oğunlerimde taze meyva yoğurt herşey var sonra düzeldim sonrada takımımı buldum şukur..:KK66:
evet canım aç kalarak, bazı şeyleri keserek olmuyor. Mesela benim kardeşim sabah açma börek poğaça yemediği zaman kilo veremiyor.. ne yaparsa yapsın. tabi ki her sabah değil arada :)

iyi olda nasıl oldun peki...

bende yumurta çok hemde organik göndereyim..
Çok iyiyim canım markete gidecek halim yok iki gündür diyorum bi yumurta almadılar bana aldıecam ama sonunda sağol baya iyileştim
tatlım çorba içebilirsin sıcak sıcak iyi gelir hem
Dün boş çorbayla geçiştirdim ama o da çıktı malesef. Sonra sevdiğim birşeyi yersem iyi gelir belki diye düşündüm ayvalık tostu yedim onşa durdum tüm gün allahtan almamışım kilo vermişim

Çok iyiyim canım markete gidecek halim yok iki gündür diyorum bi yumurta almadılar bana aldıecam ama sonunda sağol baya iyileştim

Dün boş çorbayla geçiştirdim ama o da çıktı malesef. Sonra sevdiğim birşeyi yersem iyi gelir belki diye düşündüm ayvalık tostu yedim onşa durdum tüm gün allahtan almamışım kilo vermişim
Geçmiş olsun canım.

0zlem 0zlem canım bu benım 2.detoksum fazla yapmam ben. Detoks donuslerı tabııkı bı mıktar verdıgını gerı alıyosun,normal yeme duzenıne gecıs onemlı. O ara almaya cok musaıt vucut gerı almaya bence. Bi 71-72de cok surunmustum o zaman yapmıstım bı de sımdı ıste. yılbasında 64tum pazartesı 63,7 cuma 62,6ydım.. nerdeyse 2ay oldu vucudun bu donemde dırenmesı normal bence. Ama sıkılaştığımı görebiliyorum. 1aydır herkes cok zayıfladın hala devam edıyo musun dıyo ama dedıgım gıbı kılom aynı.
Sımdılık ıyı gıdıyo detoks yarına da uydurucam bısey.2hafta sonra bı daha yapmayı dusunuyorum. Sersemletmek lazım bence vucudu arada
Ne yaptıgımı da yazayım.
1kere 5gunluk isveç yapmıstım
Arada ödem olunca 2gun muz sut yapmıslıgım vardır haftayı kurtarmak ıcın ;)
Bi de sımdı seyda coskunu yapıyorum ıste

ben brokoli çorbasını yaparken blendırdan çekmiyorum. minnak minnak doğrayıp haşlıyorum. gerisi aynı. birde çorbalara yağ koymadığım için kavurma işlemi yağsız oluyor.
bende yağını zeytinyağ kullanıyorum azcık ama..
evet canım aç kalarak, bazı şeyleri keserek olmuyor. Mesela benim kardeşim sabah açma börek poğaça yemediği zaman kilo veremiyor.. ne yaparsa yapsın. tabi ki her sabah değil arada :)
ay ne şanslıymış kardeşin :KK70:

hadi iyileşip toplanalım artık yaza az kaldı..:KK76:

ay ne şanslıymış kardeşin :KK70:
hiç sorma sinir oluyorum. Bana destek olmak için o da diyete başladı. soruyorum kahvaltıda ne yedin diye? açma diyor bana :sopa: açma börek makarna yiyerek 1 haftada 2 kilo verdi. kızdım 1 hafta benim gibi sağlıklı beslendi 3 kilo aldı. :KK70:
bende artık ne istersen ye dedim. makarna pilav kilo vermeye devam :sopa:

hiç sorma sinir oluyorum. Bana destek olmak için o da diyete başladı. soruyorum kahvaltıda ne yedin diye? açma diyor bana :sopa: açma börek makarna yiyerek 1 haftada 2 kilo verdi. kızdım 1 hafta benim gibi sağlıklı beslendi 3 kilo aldı. :KK70:
bende artık ne istersen ye dedim. makarna pilav kilo vermeye devam :sopa:
aaaaaaaaaaaa gelde sinir sistemin bozulmasın şimdi:sopa:
ay evlerden ırak hahahah düşünsene ben sebzeye talim o açmaya hayali bile kötü:KK70::KK70::KK70: zaten diyetin en zor yanı evdekilere yemek pişirmek akşama eşim patates kızarması ve karnıbahar kızartması istedi gelde üzülme:KK61:
ama yılmak yok :rapci::rapci::rapci::rapci: bende tavuk yoğurt yicem:kk77:

Back
X