- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #235.901
bu cuma kork benden böhhhhhhhhhhAy kazanayım sen o zaman gör beni bikinili fotolarimla delirticem minnak findigimi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu cuma kork benden böhhhhhhhhhhAy kazanayım sen o zaman gör beni bikinili fotolarimla delirticem minnak findigimi![]()
Sen kork benden eziciim senibu cuma kork benden böhhhhhhhhhh![]()
İyi geceler tatlı rüyalar canimhaydin kaçtım![]()
tam teşhis koyamadilar. glokom ama goz tansiyonum yok. sadece sinirler incelmis. gözde bir cukur olurmuş %2 olması gereken cukur %6 gibi büyümüş. sinirlere baski yapıyormus. o sinirlere birsey olursa kör olurum.Güzel bilgiler öğrenmiş oldum. Bu ufak değişikliklerle çok daha iyi kilo verirsin inşallah tatlım.
Göz içinde geçmiş olsun. Bir sıkıntı yoktur umarım.
Aramızda kalsın ama benim annem izler..Hiç kaçırmaz.
Aramızda kalsın ama benim annem izler..Hiç kaçırmaz.
yapmıyorum işte. izliyorum sadecesorma ya Allah korusun incitirsin birde eklemlerini yaa nasıl yapıyon ..
var canim. cok şükür. ama teşhisi dogru koymak ve takıp onemli.Allah korusun hayatım kötü düşünme, bir tedavisi bir önlemi var mı??
zaten bana gore en sıkıntılı olanı bu test. :/Ayy ne zormuş ya, yorucu olsa gerek.
o zaman sana da gelsin tatlım.ne güzel anlatmışsın![]()
bende gec buldum burayısorma daha önce nerdeymişlydznp canım burda olsaydın 55 olmuştum tatlım neyse geç olsun güç olmasın
![]()
inşALLAH :)Sen bu destekle 55'e gidersin.![]()
Aman aksatma tatlım, ne gerekiyorsa yap. İnşallah ilerlemeztam teşhis koyamadilar. glokom ama goz tansiyonum yok. sadece sinirler incelmis. gözde bir cukur olurmuş %2 olması gereken cukur %6 gibi büyümüş. sinirlere baski yapıyormus. o sinirlere birsey olursa kör olurum.
simdi doktorlar ilacli takip mi yapalım, ilacsiz takip mi diye ona karar vermeye çalışıyorlar.
o zaman sana da gelsin tatlım.
kaçamak yok. vazgecmek, koyvermek yok. arada modun düşebilir 1 gun boyunca zamanin var o dustugun yerden kalkmak icin. sonra her yenigün yeni bir başlangıç diye devam edecegiz. bize bizden baska kimse yardim edemez. once kendimiz. sen kilodan dolayı belin ağrıdığı zaman bunu birtek sen yasiyorsun. senin yasadigin aciyi kimse bilemez. ben kızımı kucagima alıp 2 kat merdiveni cikamadigim zaman ya da 50 mt lik yokuşu çıkmaya calisirken mola verip de o arkadaki organda nefes alan benim. bunun sıkıntısını baskasi bilemez. o zaman o moralim düşmeye hakki yok. aaa... kizdim şimdi kendi kendime![]()