Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Güzel bilgiler öğrenmiş oldum. Bu ufak değişikliklerle çok daha iyi kilo verirsin inşallah tatlım.
Göz içinde geçmiş olsun. Bir sıkıntı yoktur umarım.
tam teşhis koyamadilar. glokom ama goz tansiyonum yok. sadece sinirler incelmis. gözde bir cukur olurmuş %2 olması gereken cukur %6 gibi büyümüş. sinirlere baski yapıyormus. o sinirlere birsey olursa kör olurum. :(
simdi doktorlar ilacli takip mi yapalım, ilacsiz takip mi diye ona karar vermeye çalışıyorlar.

ne güzel anlatmışsın:super:
o zaman sana da gelsin tatlım.;)
kaçamak yok. vazgecmek, koyvermek yok. arada modun düşebilir 1 gun boyunca zamanin var o dustugun yerden kalkmak icin. sonra her yenigün yeni bir başlangıç diye devam edecegiz. bize bizden baska kimse yardim edemez. once kendimiz. sen kilodan dolayı belin ağrıdığı zaman bunu birtek sen yasiyorsun. senin yasadigin aciyi kimse bilemez. ben kızımı kucagima alıp 2 kat merdiveni cikamadigim zaman ya da 50 mt lik yokuşu çıkmaya calisirken mola verip de o arkadaki organda nefes alan benim. bunun sıkıntısını baskasi bilemez. o zaman o moralim düşmeye hakki yok. aaa... kizdim şimdi kendi kendime:KK70::KK70::KK70:

benimde menüm gelsin erken yatıcam bugün

bugünkü menüm:
sabah(08:30)
1 dilim t.b ekmeği
1haşlanmış yumurta
Kaşar peynir
b.peynir
7 ince zeytin
2 çeri domates
1 minik yerli muz
Açık çay

Ara(11:00)
Türk kahvesi

akşam(17:00)
1 er minik biber,patlıcan,kabak dolması(bulgurlu kıymalı)
2 domates
2 kk kadar tavuk(dünden kalan protein diye yedim)

Ara(19:00)
7 ,8 tane minik sarma(dünürüm ikram etti)
çay

içilen su:3 litre
yapılan spor dakikası:2 saatten fazla avm ve Pazar yürüyüşü

İyi geceler kızlar

Bugünkü menum

Sabah 09.30
1 yumurtadan omlet
2 kk peynir
3 tane patates kızartması
2 açık şekersiz çay

Ara
1 sade kahve

Öğlen 14.00
Ton balıklı salata
3 y.k. haşlanmış makarna

Ara
2 kuru kayısı
1 sade kahve

Akşam 18.00
2 ızgara köfte
Salata
1 b. Ayran

Ara
Yeşilçay

Su 2 litre
Spor 1 mil leslie

Selam kızlar artık menü yazmanın Zaman'ı geldi galiba
Sabah
1 dilim kepek ekmek
Bir yumurta
5 zeytin
Bir parça peynir
Bir çay kaşığı da bal yedim

Ara
1.5 yemek kaşığı bir çay bardağı badem sütüyle yaptığım chai pudinge bir küçük armut kattım yedim

Ara
Bir fincan Yeşilçay
Bir avuç leblebi bir tane kuru hurma

Akşam
Üç kaşık kadar bulgur pilavı
Üç kaşık kabak yemeği
Salata bira yedim
52 dk eliptik yaptım şimdi 290 kalori harcadım 2 lt su içtim az önce bir de mandalina yedim spor sonrası başım döndü biraz tansiyonum düşük bu ara şimdi duş alıp yeşil çayımı içeceğim
Birde sabah yeşil smoothi içtim sabah kalkınca bir bardak da cevizli su içtim her sabah içeceğim bunları bu smoothi gece yatmadan içmek de çok yağ yaktırıyormuş bu ara smoothi içeceğim bol bol öğün yerine de yapabilirim isteyen olursa tariflerini de yazarım içtiklerinin hepiniz öpüyorum ve iyi ki varsınız :KK200:

tam teşhis koyamadilar. glokom ama goz tansiyonum yok. sadece sinirler incelmis. gözde bir cukur olurmuş %2 olması gereken cukur %6 gibi büyümüş. sinirlere baski yapıyormus. o sinirlere birsey olursa kör olurum. :KK43:
simdi doktorlar ilacli takip mi yapalım, ilacsiz takip mi diye ona karar vermeye çalışıyorlar.
Aman aksatma tatlım, ne gerekiyorsa yap. İnşallah ilerlemez

o zaman sana da gelsin tatlım.:KK66:
kaçamak yok. vazgecmek, koyvermek yok. arada modun düşebilir 1 gun boyunca zamanin var o dustugun yerden kalkmak icin. sonra her yenigün yeni bir başlangıç diye devam edecegiz. bize bizden baska kimse yardim edemez. once kendimiz. sen kilodan dolayı belin ağrıdığı zaman bunu birtek sen yasiyorsun. senin yasadigin aciyi kimse bilemez. ben kızımı kucagima alıp 2 kat merdiveni cikamadigim zaman ya da 50 mt lik yokuşu çıkmaya calisirken mola verip de o arkadaki organda nefes alan benim. bunun sıkıntısını baskasi bilemez. o zaman o moralim düşmeye hakki yok. aaa... kizdim şimdi kendi kendime:KK70::KK70::KK70:
toplight toplight okuyun derim. Sizde de bir moralsizlik vardı. Belki birşeyleri kıpraştırır.

Back
X