Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

52 dk eliptik 290 kcl azmış senin eliptiğinin markanı ne canım..59 dk şöyle 400-450 kcl yansa iyiydi:KK70:
eline sağlık bizde derlerki temizliğin saati olmaz iyi yapmışsın.
Valla normalde daha hızlı yapıyordum o Zaman 300 geçiyor ama hasta oluyorum galiba felaket baş Ağrı'sıyla başbaşayım markasını bilmiyorum Can'ım bakarım yurtdışındayım ama buraya ait bişey başlangıç olsun diye ucuz bişey almıştım

Bu içtiğimi yazayım o Zaman
Yarım salatalık
Yarım limon
Dört dal taze nane sen istediğin gibi yap
Bir parça taze zencefil
Bir kaşık bal ben koymadım ama
Bir bardak su karıştır iç sabah içtim ben gece yatarken de yapabilirsin nane yerine maydonoz da olur

Valla normalde daha hızlı yapıyordum o Zaman 300 geçiyor ama hasta oluyorum galiba felaket baş Ağrı'sıyla başbaşayım markasını bilmiyorum Can'ım bakarım yurtdışındayım ama buraya ait bişey başlangıç olsun diye ucuz bişey almıştım
Geçmiş olsundevam ediyor mu baş ağrın?

Tatlım bizde ödül günü değil ödül öğünü var.
bir öğünde midemi bozdum bütün gün yesem ne olur acaba:kusmuk::KK70:
geçmiş olsun hangi ülkedesin..bende almak istiyorum eliptik bisiklet canım ondan sordum:spor:
Çıtırmışsın ya, Annelik zor... :))
evet canım yaaa 25 yaşıma kadar 55 bile olmamıştım sonra fena oldum:eğlence:
Yoğurtla mı denedin? Nasıl oldu?
ay yok sabah halimde yoktu uğraşmadım süt ile yaptım..

Gunaydinnn.. Ohh ne guzel herkescikler kalkmis kahvaltilar edilmis kahve faslina geçilmiş bile.. Ben daha yeni uyandim tembelim bugun :110:
Bu arada o herkesteki keyifsizlik bende de var. Hem havadan hem bi guzel bisey yiyeyim dedim midemi bozdum ondan sanirim.. Spora da gidemedim dun cohh mutsuzum :KK51:

Gunaydinnn.. Ohh ne guzel herkescikler kalkmis kahvaltilar edilmis kahve faslina geçilmiş bile.. Ben daha yeni uyandim tembelim bugun :110:
Bu arada o herkesteki keyifsizlik bende de var. Hem havadan hem bi guzel bisey yiyeyim dedim midemi bozdum ondan sanirim.. Spora da gidemedim dun cohh mutsuzum :KK51:
Artı olmadığı sürece kafaya takma özgecim.

günaydın sanada. .. sorma o kaçamaklar hepimizi bir hal etti:kusmuk:
bugun dinlen madem bol bol sıvı al nane limon iç ıhlamur iç miden düzelsin..
Demi ya, hem bir öğün artı yapıyor bize bir günü düşünemiyorum.
sorma bende bütün gün yesem ertesi gün +2 çıkarım ayy çok fena :KK17:yok anacım bir öğünde olsa kaçamak benim neyime:silah:
sıcak bişeyler iç canım. Aman hasta falan olma, sabahta erkenden yürüyorsun hava falan çarpmasın.
çarptı fena canım kahvemi içip uzanıcam ağzım burnum boğazlarım fena yanıyooo:hasta:
Artı olmadığı sürece kafaya takma özgecim.
bende bu sabah tartıldım 78.4 çıktım aynı yarına eksi olur inşallah

ay canım kendi son haftalarım geliyo aklıma ama tabi senin işin benden kat kat zor çalışıyosun hayırlısı ile vaktinde sağlıkla kucağına alınca :anne:geçicek bu sıkıntılar birden tüy gibi hafifliyeceksin inşAllah:dua:
Ay bu bana pek inandırıcı gelmedi, cocuk dogduktan sonra nasıl tüy gibi hafifleniyor kız :KK70: gazıydı, emmesiydi ugras dur, sen demez misin hep asıl o zaman başlıyor diye :)
sana da cok gecmis olsun. insanın bir uzvunu kaybetme riski olunca zaten ihmalde edemiyor. agriya sanciya katlanabilir ama kayıp ALLAH korusun.
lens mi kullandın? neden incelmiş?
Lens kullanıyorum ama onunla alakası yok, retina gözün arka tarafındaki tabaka olduğu için.. Yuksek derece miyoplarda olurmus, bende de var maalesef. Yırtık oluşmaması için lazer yaptı doktor, şimdilik iyi, kontrol altında tutuyor.
Ohh ohh hiç bozulmasın keyfin. :KK36:
Insallah hicbirimizin bozulmaz canım :KK36:

hafifi bir gribal enfeksiyonum var yürüyüşten gelince brokoli çorbası yaptım bugun bol bol sıvı çorba c vitmini alayımda ilerlemesin..:rapci:

ben hep diyorum pandalar gibi yuvarlanıyorum diye:KK70:

amin canım sanad abol eksiler bu hafta:KK76:
aman aman dikkat et. bu bahar havasi fena çarpıyor :KK43:

Back
X