- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #235.981
Senin boyun kaçtı canım?biz peki. top gibiyiz. yuvarlanarak gezecegiz.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin boyun kaçtı canım?biz peki. top gibiyiz. yuvarlanarak gezecegiz.![]()
Tatlım bizde ödül günü değil ödül öğünü var.Arada oluyo öyle canım ya . Birgün vücudu sasirt tüm gün ne istersen ye vücut diyet psikolojisinden çıksın
Valla normalde daha hızlı yapıyordum o Zaman 300 geçiyor ama hasta oluyorum galiba felaket baş Ağrı'sıyla başbaşayım markasını bilmiyorum Can'ım bakarım yurtdışındayım ama buraya ait bişey başlangıç olsun diye ucuz bişey almıştım52 dk eliptik 290 kcl azmış senin eliptiğinin markanı ne canım..59 dk şöyle 400-450 kcl yansa iyiydi
eline sağlık bizde derlerki temizliğin saati olmaz iyi yapmışsın.
Canım birşey istemedi. Bugun daha dengeli olacak.Eee öğlen sadece nescafe içtiğin içindir..
Çıtırmışsın ya, Annelik zor... :))Hahaah sorma hep sıpalarım yüzünden olmuş yoksa benim suçum yok...![]()
Yoğurtla mı denedin? Nasıl oldu?Sağol canım birazda halsizim grip giyim ..ay tembelim bugün ama misss çorbada içtim kahvaltıda..sabah brokoli çorbası yaptım içtim..![]()
Bu içtiğimi yazayım o ZamanTarif isterim![]()
Geçmiş olsundevam ediyor mu baş ağrın?Valla normalde daha hızlı yapıyordum o Zaman 300 geçiyor ama hasta oluyorum galiba felaket baş Ağrı'sıyla başbaşayım markasını bilmiyorum Can'ım bakarım yurtdışındayım ama buraya ait bişey başlangıç olsun diye ucuz bişey almıştım
bir öğünde midemi bozdum bütün gün yesem ne olur acabaTatlım bizde ödül günü değil ödül öğünü var.
geçmiş olsun hangi ülkedesin..bende almak istiyorum eliptik bisiklet canım ondan sordumValla normalde daha hızlı yapıyordum o Zaman 300 geçiyor ama hasta oluyorum galiba felaket baş Ağrı'sıyla başbaşayım markasını bilmiyorum Can'ım bakarım yurtdışındayım ama buraya ait bişey başlangıç olsun diye ucuz bişey almıştım
evet canım yaaa 25 yaşıma kadar 55 bile olmamıştım sonra fena oldumÇıtırmışsın ya, Annelik zor... :))
ay yok sabah halimde yoktu uğraşmadım süt ile yaptım..Yoğurtla mı denedin? Nasıl oldu?
afiyet olsun bende birazdan yapıcamteşekkürler kızlar
bi kahve yapayım kendime![]()
Demi ya, hem bir öğün artı yapıyor bize bir günü düşünemiyorum.bir öğünde midemi bozdum bütün gün yesem ne olur acaba![]()
sıcak bişeyler iç canım. Aman hasta falan olma, sabahta erkenden yürüyorsun hava falan çarpmasın.ay yok sabah halimde yoktu uğraşmadım süt ile yaptım..
Artı olmadığı sürece kafaya takma özgecim.Gunaydinnn.. Ohh ne guzel herkescikler kalkmis kahvaltilar edilmis kahve faslina geçilmiş bile.. Ben daha yeni uyandim tembelim bugun
Bu arada o herkesteki keyifsizlik bende de var. Hem havadan hem bi guzel bisey yiyeyim dedim midemi bozdum ondan sanirim.. Spora da gidemedim dun cohh mutsuzum![]()
günaydın sanada. .. sorma o kaçamaklar hepimizi bir hal ettiGunaydinnn.. Ohh ne guzel herkescikler kalkmis kahvaltilar edilmis kahve faslina geçilmiş bile.. Ben daha yeni uyandim tembelim bugun
Bu arada o herkesteki keyifsizlik bende de var. Hem havadan hem bi guzel bisey yiyeyim dedim midemi bozdum ondan sanirim.. Spora da gidemedim dun cohh mutsuzum![]()
sorma bende bütün gün yesem ertesi gün +2 çıkarım ayy çok fenaDemi ya, hem bir öğün artı yapıyor bize bir günü düşünemiyorum.
çarptı fena canım kahvemi içip uzanıcam ağzım burnum boğazlarım fena yanıyooosıcak bişeyler iç canım. Aman hasta falan olma, sabahta erkenden yürüyorsun hava falan çarpmasın.
bende bu sabah tartıldım 78.4 çıktım aynı yarına eksi olur inşallahArtı olmadığı sürece kafaya takma özgecim.
Ay bu bana pek inandırıcı gelmedi, cocuk dogduktan sonra nasıl tüy gibi hafifleniyor kızay canım kendi son haftalarım geliyo aklıma ama tabi senin işin benden kat kat zor çalışıyosun hayırlısı ile vaktinde sağlıkla kucağına alıncageçicek bu sıkıntılar birden tüy gibi hafifliyeceksin inşAllah
![]()
Lens kullanıyorum ama onunla alakası yok, retina gözün arka tarafındaki tabaka olduğu için.. Yuksek derece miyoplarda olurmus, bende de var maalesef. Yırtık oluşmaması için lazer yaptı doktor, şimdilik iyi, kontrol altında tutuyor.sana da cok gecmis olsun. insanın bir uzvunu kaybetme riski olunca zaten ihmalde edemiyor. agriya sanciya katlanabilir ama kayıp ALLAH korusun.
lens mi kullandın? neden incelmiş?
Insallah hicbirimizin bozulmaz canımOhh ohh hiç bozulmasın keyfin.![]()
Asil mesele o Ebrusum.. dehset bir artidayimArtı olmadığı sürece kafaya takma özgecim.
aman aman dikkat et. bu bahar havasi fena çarpıyorhafifi bir gribal enfeksiyonum var yürüyüşten gelince brokoli çorbası yaptım bugun bol bol sıvı çorba c vitmini alayımda ilerlemesin..
ben hep diyorum pandalar gibi yuvarlanıyorum diye
amin canım sanad abol eksiler bu hafta![]()
teşekkürler kaptan. sen nasıl oldun? biraz toparladin mı? dun cok moralsizdin.cnm yoğun bir gün seni bekliyor kolay gelsin
cnm dikkat et kendine akşamki msj ı alıntılayamadım geçmiş olsun inş güzel sonuçlar alacağız