Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Biz de hep destek tam destek güzelim. :KK19:
bende alırsam eliptiği o zaman tam olacak. bizim salon spor salonu gibi. kondisyon bisikleti stepper pilates seti... (senin evdeki malzemelerden az değil yani :KK70:) açıkcası eve alıp sokmaya korkuyorum. adam almama birşey demez gerçi 'sen kazanıyorsun sen harcıyorsun' der ama ne bileyim işte :işsiz:
şimdilik sadece hevesim var. 3aydır bakıp bakıp duruyorum ciğercinin kedisi gibi :KK70:
Ben de ayni durumdayim eliptik cok faydali ama alipta kullsnmazsam diye cekiniyorum . Daha once kosu bandi almisti bana esim hediye kullanmadik yer kaplayinca yok pahasina elden cikardik.

hadi kızlar ben yürüyüşe çıkıyorum hemde yumurtaları toplayacağım malum en güzel protein kaynağı çok kıymetliler benim için:KK68::KK48:
cumaya kadar tartılmıcam bakalım süpriz olsun bana:halay:
Kız bana da yolla ordan organik yumurtalar :p
Selamlar herkese
menumu tamamladim ve bugun icin yemek isi bitti

Kahvalti
2 yumurtadan omlet
2 dilim kasar peynirI

Ogle
1 icli kofte haslanmis
1 bardak ayran

Aksam
7 izgara köfte aci biber
Salata 2 kasik yogurtlu havuc

Su az ictim disaridaydim cunku ama telafi ederim
1 fincan form cayi
1 saat acik havada yuruyus

Ilerleyen saatlerde cok acikirsam biberli ayran icecegim
Biberli ayran mı? Pul biberli yogurdun ayran versiyonu mu? Hic duymamıstım da merak ettim:)

Ben de ayni durumdayim eliptik cok faydali ama alipta kullsnmazsam diye cekiniyorum . Daha once kosu bandi almisti bana esim hediye kullanmadik yer kaplayinca yok pahasina elden cikardik.
ben kullanacağıma inanıyorum ama evdeki o kadar aleti ne yapacagim. kardesime sen al dedim yok dönüşümlü kullan dedi. aslında mantikli ama erkeklere k kadar kalabalığı görmekten rahatsiz oluyor. hele birde benim esim gibi cok titizse.

Menüm;
Aspir yagi ve 400ml limonlu su

09:00
2 wasa
1 haslanmıs yumurta
1 kk beyaz peynir
10 kücük yesil zeytin ve çay

Ara:1 buyuk t.kahvesi ve 2 kuru erik

Ara:1 muz, 4 ceviz

15:00
2 kase karışık sebzeli bakliyatlı corba
1 wasa

18:30
2 wasa ve kıymalı yumurta
5 zeytin,kk peynir ve çay

1 kupa yesil çay
1 kupa kekik çayı
1 kupa adaçayı

2 L su

3 büyük t.kahvesi

Spor;
Sadece 17 dk. Leslie yapabildim.

Arkadas git gel yaptı devam edemedim.Sonra kızım uyandı o öksürürken yapasım gelmedi..

Selamlar herkese
menumu tamamladim ve bugun icin yemek isi bitti

Kahvalti
2 yumurtadan omlet
2 dilim kasar peynirI

Ogle
1 icli kofte haslanmis
1 bardak ayran

Aksam
7 izgara köfte aci biber
Salata 2 kasik yogurtlu havuc

Su az ictim disaridaydim cunku ama telafi ederim
1 fincan form cayi
1 saat acik havada yuruyus

Ilerleyen saatlerde cok acikirsam biberli ayran icecegim
afiyet olsun güzel güzel eksiler olsun:halay:
Biz de hep destek tam destek güzelim. :KK19:
bende alırsam eliptiği o zaman tam olacak. bizim salon spor salonu gibi. kondisyon bisikleti stepper pilates seti... (senin evdeki malzemelerden az değil yani :KK70:) açıkcası eve alıp sokmaya korkuyorum. adam almama birşey demez gerçi 'sen kazanıyorsun sen harcıyorsun' der ama ne bileyim işte :işsiz:
şimdilik sadece hevesim var. 3aydır bakıp bakıp duruyorum ciğercinin kedisi gibi :KK70:
ay benimkide öyle küçük odaya koyucam dedim eşim spor odası oldu orası diyo da spor yapan yok:KK70:
Kararsız kalmıstım canım ama artik yok satıldı..
tüh yaaa uygunduda fiyatı..
Canim sen ne guzel ilerliyorsun harikasin cumaya bombayı patlatacaksin :KK31:
inşallah canım bu hafta yenmem gereken çiklat canavarı varda:halay:
Hayirli olsun canim
bol bol yag yaksin insallah
sağol canım:spor:

Back
X