- 25 Ocak 2016
- 1.039
- 2.748
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #236.181
Sen de cok iyi gidiyorsun menulerin sporlaringüzel olmuş. afiyet olsun.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen de cok iyi gidiyorsun menulerin sporlaringüzel olmuş. afiyet olsun.
Kararsız kalmıstım canım ama artik yok satıldı..inşallah canım yetişirim orti dediğin böyle olcak beklicek
uygun fiyata bulmuştun vazmıgeçtin ..
Ben de ayni durumdayim eliptik cok faydali ama alipta kullsnmazsam diye cekiniyorum . Daha once kosu bandi almisti bana esim hediye kullanmadik yer kaplayinca yok pahasina elden cikardik.Biz de hep destek tam destek güzelim.
bende alırsam eliptiği o zaman tam olacak. bizim salon spor salonu gibi. kondisyon bisikleti stepper pilates seti... (senin evdeki malzemelerden az değil yani) açıkcası eve alıp sokmaya korkuyorum. adam almama birşey demez gerçi 'sen kazanıyorsun sen harcıyorsun' der ama ne bileyim işte
şimdilik sadece hevesim var. 3aydır bakıp bakıp duruyorum ciğercinin kedisi gibi![]()
Canim sen ne guzel ilerliyorsun harikasin cumaya bombayı patlatacaksinhadi kızlar ben yürüyüşe çıkıyorum hemde yumurtaları toplayacağım malum en güzel protein kaynağı çok kıymetliler benim için
cumaya kadar tartılmıcam bakalım süpriz olsun bana![]()
Teşekkürler bitanem. 55 sınırları içerisinde olduğum sürece çok mutluyum.Vaay 100 gr eksidesin demek Ebrusum tebrik ederim :)
Hayirli olsun canimay sağol canım gelmesi kurulması 10 günü bulur galiba ama olsun beklicez disk ağırlığı 8kg mış ondan bunu seçtim ..
Kız bana da yolla ordan organik yumurtalarhadi kızlar ben yürüyüşe çıkıyorum hemde yumurtaları toplayacağım malum en güzel protein kaynağı çok kıymetliler benim için
cumaya kadar tartılmıcam bakalım süpriz olsun bana![]()
Biberli ayran mı? Pul biberli yogurdun ayran versiyonu mu? Hic duymamıstım da merak ettim:)Selamlar herkese
menumu tamamladim ve bugun icin yemek isi bitti
Kahvalti
2 yumurtadan omlet
2 dilim kasar peynirI
Ogle
1 icli kofte haslanmis
1 bardak ayran
Aksam
7 izgara köfte aci biber
Salata 2 kasik yogurtlu havuc
Su az ictim disaridaydim cunku ama telafi ederim
1 fincan form cayi
1 saat acik havada yuruyus
Ilerleyen saatlerde cok acikirsam biberli ayran icecegim
teşekkür ederim. destek aliyorum 5. takımdanSen de cok iyi gidiyorsun menulerin sporlarin![]()
ben kullanacağıma inanıyorum ama evdeki o kadar aleti ne yapacagim. kardesime sen al dedim yok dönüşümlü kullan dedi. aslında mantikli ama erkeklere k kadar kalabalığı görmekten rahatsiz oluyor. hele birde benim esim gibi cok titizse.Ben de ayni durumdayim eliptik cok faydali ama alipta kullsnmazsam diye cekiniyorum . Daha once kosu bandi almisti bana esim hediye kullanmadik yer kaplayinca yok pahasina elden cikardik.
Bu ne yavvvvv ama reglyım ondandırrrrgünaydın. Pazartesi artılar kulübüne hoşgeldin![]()
Bende ozledim sizleri yakinda Kirikkaledeydim kaptanimayy boşamasın sen böyle giderse çok güzel kg verecen
özledik ayşem seni şehir dışına nereye gittin kayseri mi
ayy çok güldüm yaww
cnm işlerin yoluna girmesine sevindim daha da güzel haberlerini bekliyoruz
HayirrrrKızlar minik bi dilim meyveli pasta yiyebilir miyim?
Herkes yiyor ve adet olucam bana yazık değil mi sırf yerim diye yemekte azıcık yemiştimHayirrrr![]()
Asla asla. Simdi yeme cuma gunu tarti sonrasi ye.Kızlar minik bi dilim meyveli pasta yiyebilir miyim?
kendini durdurabilirsen 1 çatal alO zaman evde olmaz şimdi alınmış tmm yemem hiç![]()
Kızartma çatalı olur mukendini durdurabilirsen 1 çatal al
afiyet olsun güzel güzel eksiler olsunSelamlar herkese
menumu tamamladim ve bugun icin yemek isi bitti
Kahvalti
2 yumurtadan omlet
2 dilim kasar peynirI
Ogle
1 icli kofte haslanmis
1 bardak ayran
Aksam
7 izgara köfte aci biber
Salata 2 kasik yogurtlu havuc
Su az ictim disaridaydim cunku ama telafi ederim
1 fincan form cayi
1 saat acik havada yuruyus
Ilerleyen saatlerde cok acikirsam biberli ayran icecegim
ay benimkide öyle küçük odaya koyucam dedim eşim spor odası oldu orası diyo da spor yapan yokBiz de hep destek tam destek güzelim.
bende alırsam eliptiği o zaman tam olacak. bizim salon spor salonu gibi. kondisyon bisikleti stepper pilates seti... (senin evdeki malzemelerden az değil yani) açıkcası eve alıp sokmaya korkuyorum. adam almama birşey demez gerçi 'sen kazanıyorsun sen harcıyorsun' der ama ne bileyim işte
şimdilik sadece hevesim var. 3aydır bakıp bakıp duruyorum ciğercinin kedisi gibi![]()
tüh yaaa uygunduda fiyatı..Kararsız kalmıstım canım ama artik yok satıldı..
inşallah canım bu hafta yenmem gereken çiklat canavarı vardaCanim sen ne guzel ilerliyorsun harikasin cumaya bombayı patlatacaksin![]()
sağol canımHayirli olsun canim
bol bol yag yaksin insallah