• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cuma olmasin. çalışanlar nasil olcu alacak. bence h.sonu olsun. ben genelde c.tesi sabahı alıyordum.
Farketmez canim cumartesi aliriz zaten ayda 1 olcup paylasacaz bakalim nekadar incelmisiz..:KK49:
evet bel en ince yerden ölçülecek ayrıyetten göbek ölçüsü alınıyor mu hiç duymadım ben
Gobis benim icin en onemli yer canim inceldigimi oradan anliyorum..:KK70:
Ay benim her yerim kalın gerçekten korku sardı yüreğimi :KK43:
Oyle dusunme canim aylar sonra nekadar inceldigini gorunce mutlu olacaksin..:KK49:
Diyete başladığı zamanlarda ölçüsünü alanlar var mı??
Ben güya her ya yapıcaktım ama ilk ay alıp bırakmısım. sonrakı aylar gormekten korktum ben de sanırım o rakamları :KK43:
Ama 10ay sonunda gecen bı daha olctumm böleeee kaldım :KK57::KK57::KK57:
İnanılmaz fark oluşmus ıyı kı almısım o zamankı olculerı :21:
Canim ben bir ara gobis deligimin hizasindan olcmustim net hatirlamiyorum ama 115 cm uzeriydi simdi ise 97-98 cm.:KK49::KK49:

17425844_1295739133808648_1068646332867407279_n.webp

ay kızlar ne fena yapmış satıcı adam:olamaz: nette dolaşıyor 1-2 gündür bu foto kendim aklıma geldim fotoyu görünce:KK61:

bugun kü menu
sabah
1 dilim tb
1kk beyaz peynir

ara 1 brd ayran

öğlen
4yk kapuska
1 dilim tb ekmegi

ara 4 kayısı gun kurusu

aksam
8yk haşlanmış yesil mercimekten salata yaptim. yağ koymadim. onun yerine ekmek ve yag olarak 2yk bulgur pilavı koydum. 1 kase kadarı arttı.
2lt su
1 fincan yeşil çay
sabah jillian level 1
oglen 1.5 saat yuruyus
yeşil cay ve suya devam :KK66:
Afiyet olsun canim sabah ve oglen az olmus sanki..Sabah yumurta,oglende yogurt falan yeseydin super olurdu..
Sporunda muhtesemm..:KK49:
menüm kızlar..

sabah 1 çk çörek otu yağı elma sirkeli ılık su

kahvaltı 1 haş. yumurta 1 kk peynir 5 zeytin 1 yk acı sos 1 dilim tbe

ara sade türk kahvesi 1 gün kurusu kayısı 1 kuru incir yarım avuç leblebi

öğlen 1 kepçe yoğurt 1 kivi yarım elma 1 yk yulaf ezmesi 1 yk chia tarçın

ara zencefilli tarçınlı sütlü kahve 2 hurma

akşam 3 kepçe yayla çorbası bulgurlu 2 yumurtadan omlet(ince olunca lavaş gibi oluyo ekmek yerine süper)

su 2 lt
spor 40 dk yürüyüş
Ortimm hastasin daha iyi beslenmen lazim oglen doyurdumu seni? Fazla ac birakma kendini vucut direncin dusmesin..:KK15:
Hasta olmana ragmen yuruyusunude hic aksatmadin tatlim supersin sende..:KK9::nazar:

Tebrik ederim canım sen harika gidiyorsun:KK9::nazar:
teşekkür ederim canim ;)
tamam cumartesi alalım canım

hahah armut tipimisin sende:KK19:
evet hemde deveci armutu :KK19:
kilodan dolayı belimde kayboldu :olamaz:
süper canım afiyet olsun..
sagol ortimm :KK15:
iyide bende eklediydim kendimi yok
demek son güncel liste değilmiş tatlım :KK39:
Farketmez canim cumartesi aliriz zaten ayda 1 olcup paylasacaz bakalim nekadar incelmisiz..:KK49:

Gobis benim icin en onemli yer canim inceldigimi oradan anliyorum..:KK70:

Oyle dusunme canim aylar sonra nekadar inceldigini gorunce mutlu olacaksin..:KK49:

Canim ben bir ara gobis deligimin hizasindan olcmustim net hatirlamiyorum ama 115 cm uzeriydi simdi ise 97-98 cm.:KK49::KK49:
süper. böyle santim santim incelecegiz :)
Eki Görüntüle 1973150
ay kızlar ne fena yapmış satıcı adam:olamaz: nette dolaşıyor 1-2 gündür bu foto kendim aklıma geldim fotoyu görünce:KK61:
ben şok :KK57:
Afiyet olsun canim sabah ve oglen az olmus sanki..Sabah yumurta,oglende yogurt falan yeseydin super olurdu..
Sporunda muhtesemm..:KK49:

Ortimm hastasin daha iyi beslenmen lazim oglen doyurdumu seni? Fazla ac birakma kendini vucut direncin dusmesin..:KK15:
Hasta olmana ragmen yuruyusunude hic aksatmadin tatlim supersin sende..:KK9::nazar:
canim diyetisyene gideceğim diye az yedim

Menüm;
08:00
4-5 ceviz
1 h.yumurta
1 kivi

09:00
1 kupa sut ile nescafe
1 kuru erik,8 kabak cekirdegi

10:30
1,5 dilim ekmek uzeri tahin pekmez

15:00
1,5 kase yogurt corbası
icinde 8 tane minik kofte

18:30
3 yk ciger - 3 minik cigkofte (etsiz) ve Sogan Piyazı
Yulaf kepegi ve su ile yapilmis lavas (kucuk pasta tabagi kadar)

2 L su
2 t.kahvesi
600ml 10 bitkili cay
Şimdide 2-3bardak cay icerim

Spor;
45 dakika Leslie 5 K

vücut ölçme yerlerini araştırmaya çalıştım bulamadm ya nerelerden ölcmemiz gerekli ?
online alışveriş sitelerinde beden ölçüleri ile ilgili bilgi oluyor. nereden ölçü ali alınacağıda gösteriliyor. ben ilk bedenimi ogrenmek icin başlamıştım. bana gore beden yoktu maalesef :KK61:

Menüm;
08:00
4-5 ceviz
1 h.yumurta
1 kivi

09:00
1 kupa sut ile nescafe
1 kuru erik,8 kabak cekirdegi

10:30
1,5 dilim ekmek uzeri tahin pekmez

15:00
1,5 kase yogurt corbası
icinde 8 tane minik kofte

18:30
3 yk ciger - 3 minik cigkofte (etsiz) ve Sogan Piyazı
Yulaf kepegi ve su ile yapilmis lavas (kucuk pasta tabagi kadar)

2 L su
2 t.kahvesi
600ml 10 bitkili cay
Şimdide 2-3bardak cay icerim

Spor;
45 dakika Leslie 5 K
afiyet olsun akşamı güzel kapatmışsın:KK9:

Herkes için ayrı bı kayıt sayfası tutarım dıye dusundum.. Toplu paylaşımda da kalem kalem kım ne kadar ıncelmıs yıne guzel bı analız yaparım sıze :KK66:
Sooon olarak da genel incelme miktarını toplayıp derecelerı ılan edebılırım :KK28:
senin işin yok anlaşıldı. o kadar ölçüyü aldiracaksin yani :)
ne zaman basliyoruz peki?

Back
X