- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #237.561
gel kuzum sana da hazırlarım şimdi mutfağı topladımGünaydın kaptanım :) keske biri de bana hazırlasa kahvaltı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gel kuzum sana da hazırlarım şimdi mutfağı topladımGünaydın kaptanım :) keske biri de bana hazırlasa kahvaltı![]()
Yaaa yerimmmyok tatlım hiç kore izlemedim.
The walking dead ve öncesini anlatan Fear the walking dead izliyorum sezon arasında şu anve tabikisiii Game of thrones
bu arada jon snow bizim evde yaşıyor
ben hemen başlamadım sezon biriktirdim ve bu kış izledim tamamını aa bi baktım benim küçük oğlan jon snowun kopyası
sonra herkese diyorum jon snowla yaşıyomuşuz haberimiz yok
![]()
Ay ne güzel olurdu ama nişanlım geldi aldı beni bi tost yapiverdim kv lerle birlikte eltimin annesigile ziyarete gidiyoruz somaya :)gel kız ben sana hazırlayayım. bizimkiler sanki kis uykusundalar bu saat oldu kalkmadilar. çalar saat kızım bile kalkmadı. yalniz yemeğinde hic sevmiyorum. beraber yerdik![]()
Yulaf kepegi nerelerde satılıyor canim@0zlem canım ben yulaf kepeğinden krepimi yumurta, azıcık süt ile yapıyodum, sende öyle dene bi, hatta benim waffle makinem var, onun içinde yapıyodum şekilli falan güzel oluyodu.
Bugün tartılar bize çok iyi davranıyor valla 84.1 gördüm ben de çok mutluyumkızlar sabah tartıldım ve çıkan sonuca gözlerime inanamadım foto çekmeyi unutmuşum ama sonuç 70,9 yehhuuu
sonunda kırdım 71 i cuma hedefine pazardan ulaştım
Soma mi dedin . Manisa Soma mi ben somaliyimAy ne güzel olurdu ama nişanlım geldi aldı beni bi tost yapiverdim kv lerle birlikte eltimin annesigile ziyarete gidiyoruz somaya :)
Evet son 35 km kaldı balikesirden geldik :)Soma mi dedin . Manisa Soma mi ben somaliyim![]()
tebrikler kaptan. bu sana acayip moral olmuşturkızlar sabah tartıldım ve çıkan sonuca gözlerime inanamadım foto çekmeyi unutmuşum ama sonuç 70,9 yehhuuu
sonunda kırdım 71 i cuma hedefine pazardan ulaştım
ay süper canım neler oldu nelerrrrrYa ben onu 2 sezon ortası bıraktım, güzel gidiyor mu kızlar?
Dünle bugün arasındaysa ve kaçamak yok diyosan ya ödemdir ya wc sorunu canım ikisinde var çözümü sıkma canınıçok canım sıkıldı butun + çıktım yaaaaa +900 gr çüşş dimi kaçamakta yapmadım ne oldu acaba![]()
pastalar kornetler yarıyor sana anlaşılan bu sabah eksi çıkmışsın bol bol ye bariiMenümü yazayımnilsub gitmisken de sevinmesin
Öğlen
yağsız peynirli omlet 1 yumurtadan
1dilim ruseymli ekmek
1 bardak toz meyvesularindan
Aksam
1 tabak firinda kaşarlı karnabahar
Haşlanmış tavuklu salata
Ara
Yarım cornetto dondurma
1,5-2 litre su
Pasta ye benceçok canım sıkıldı butun + çıktım yaaaaa +900 gr çüşş dimi kaçamakta yapmadım ne oldu acaba![]()
aa işin zor canım o zamanEn geç Salı'ya kadar gelir o zaman.
Yemek konusuna gelince... Valla elimden gelenin en iyisini yaptım. Nalçak kocişim kanıma girdi. Hamburger yiyelim didi. Ben de ne yaptım, menü istemedim. Sadece hamburger söyledi bana ve üstündeki ekmeği ayırıp altındakiyle yedim. Bide zorla patates verdi ama 10 tane falan yemişimdir en fazla. Zararın neresinden dönersem kardır
Valla bazen inadına yapıyo gibime geliyor. Hem kilo ver diyor hemde habire beni yoldan çıkarmaya çalışıyor. Dün pasta ve ekler sipariş etti yemedim. Bugünde kv den dönerken frigo patlamış mısır falan aldı giderayak. Oofff offf. Ayıptır söylemesi şam fıstıklısı da çıkmış, mozaik falan be bulduysa doldurmuş. Allah yardımcım olsun![]()
Kararında her şeyden yiyorum sadece valla hiç birşeyi abartmıyorumpastalar kornetler yarıyor sana anlaşılan bu sabah eksi çıkmışsın bol bol ye barii![]()