- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #237.821
ya bak nasıl da biliyor. ne guzel olur amaüstüne döküyordur kaptanım turşunun burdada sofraya turşu getirince zeytin yağı gezdirip pul biber serpiyorlar üstüne

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bak nasıl da biliyor. ne guzel olur amaüstüne döküyordur kaptanım turşunun burdada sofraya turşu getirince zeytin yağı gezdirip pul biber serpiyorlar üstüne
benyatana kadar 1 lt daha icerim gibi geliyorKaptanım da demiş, bol bol su iç ödem yapmaz o zaman :) Onun dışında bi zararı yok zaten, hatta faydalı bile![]()
ee pis boğaz olunca biliyosunya bak nasıl da biliyor. ne guzel olur ama![]()
iç iç anca atarsın tuzubenyatana kadar 1 lt daha icerim gibi geliyor![]()
senin eliptigi servis mi kuracak? benim baktıklarımda genelde kendileri kurmuslar.kızlar hani menülertarla oldu yine buralar
estağfurullah canım. biz ona agzinin tadini biliyor diyelim.ee pis boğaz olunca biliyosun
iç iç anca atarsın tuzu![]()
bilemedim zaten aslında pedal takılan mekanizması bütün geldi sadece vidaları takılacak kolları ayakları falan eşim uğraşmayalımda servis hem gelsin hemde garantisini imzalasın dedisenin eliptigi servis mi kuracak? benim baktıklarımda genelde kendileri kurmuslar.
hadi öyle diyelimestağfurullah canım. biz ona agzinin tadini biliyor diyelim.![]()
Nireyeeeee daa ğaa garpuz keseceğğğdikkkherkese hayırlı geceler tatlı rüyalar![]()
Ahhh ahh bende de var tatlım ama geciktirmek için bir şeyler yok maalesefKızlar ya birden bire saclarimin beyazladigini farkettim. Bu ay cok dikkatimi cekti onceden olsa farkederdim. Varmi bir bilginiz? Neden birden bire olmustur? Bunu geciktirme şansımız falan varmi?![]()
Yaş mevzusu açılmış bende aranıza katilim dedim :)) 37 lik Ferah bendebende 46 lık ayşe
taze babaanneama siz bana ponçik ponçik yazın
![]()
Allah tamamına erdirsin canımbizimkilerden kimler var kimler kaldı bomba haberlerim var kızzzzzz
hamileyim
@wendigo @ebrusonmez @toplight @morordek @matilda34 falan filan hatırlamıyorum kimler vardı yahu![]()
Servis gelip daha Mahmut 'u kuracak ..![]()
Ya çok güldüm ikimizin yazışmalarına, çok alemsiniz haha haaaAdıda güzel kaldı Mahmut
Spor 1saat Mahmut yazarım artık![]()
Baktın mı canım? Nasıl?ben sporumu da bitirdim. 20dk bisiklete binecektim ama kizim tvde ac diye kumanda getirdi.o jillian bekliyordu ama ben leslie 1 mil actim. ustune de pilates. bu arada kizlar leslie ile jillian arasi birsey buldum. jesicca smith henuz tam bakmadim. şefim tavsiye etti. leslieden sıkılanlara duyrulur![]()
Ooo tebrikler canımBugun spor salonunda olcum vardı en cok ben kg vermişim bırıncı oldum tebrık ettıler benıııı![]()
İyi geceler bende ancak yapabildi leslieDogada 30 dk yürüyüş
Hocayla 15 dk step