Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben şu an senin o aykırı halin gibiyim :) Çok farklıyım o taraftan, o yüzden biraz sıkıntı cekiyorum galiba :) Görümcemi seviyorum cok kafa dengi ama kv ile yıldızlar barışmadı :) Daha dogrusu ben ilk zamanlarda kendisine hic kv gözü ile bakmıyordum ama o bana "gelin" muamelesi yapınca ben de kalkanlarımı kaldırdım ister istemez :)
sen ona karşı yinede iyi ol tatlım inan sen kazanırsınHoppa hele bebiş doğduktan sonra değişecektir:anne:
Ayy sen ne tatlısın seni opesim geldi :KK49::KK19::KK68::KK36::KK74:
o senin güzel görüşün canımcım:KK15:
cnm benim kabızlığım kronik yaklaşık 3 aydır sabahları aç karna çörekotu ve bal karışımı ile 1 tatlı kaşığı zeytinyağı içiyom eğer onu unutursam kabızlık oluor artık form çaylarını bıraktım en doğalı saf zeytinyağı bu arada stress çok etkiliyo geçen hafta hastane işleri çok gerdi beni öyle olunca zyağı bile işe yaramadı ama bu hafta daha iyi gibiyim
,
yaww benle moni en yaşlınızız boşverin yaş meselesini bakın moni moni torun severken ben daha bebe büyütüyom önemli olan gönlünüz genç olsun
aynen kaptanım yaş mı o ne ki?:süslü:
bizimkilerden kimler var kimler kaldı bomba haberlerim var kızzzzzz :skandal:

hamileyim :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

@wendigo @ebrusonmez @toplight @morordek @matilda34 falan filan hatırlamıyorum kimler vardı yahu o_O
ben varım candy şeker eski kaptanın:cool:
hayırlı olsun tatlım bebişin:KK46: rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin:anneadayı::nazar:
bende yeni babaanne oldum :anne:

Servis gelip daha Mahmut 'u kuracak ..:KK70:
ahaha mahmut :KK70::KK70::KK70:
hadi gözün aydın bol bol yağ yaksın inşallah hayırlı olsun:spor::spor:

Cuma 79.9
Bugün 80.2

Yemeklerim bugün fazla oldu biliyorum ama cumaya kadar telafi ederim. keyfim yok kızlar. Galiba kulağıma tüp takacaklar. Ameliyat yani:KK43: Çarşamba dr.a gideceğim kontrole, kulağım hala tıkalı ve çok rahatsız edici şekilde kendi sesim beynimin içine içine yankılanıyor. :KK43:
Hadi kızlar öpüyorum sizi. Ben yatayım, iyi geceler.
geçmiş olsun canım:KK60:

Ela cooook huysuz uyumuyor beynım yanıyor sankıı
halâ dişmi? yoksa başka birşeyi yoktur inşALLAH
Bugun spor salonunda olcum vardı en cok ben kg vermişim bırıncı oldum tebrık ettıler benıııı:halay:
tebrikler canım :nazar::KK9:
Ahhh ahh bende de var tatlım ama geciktirmek için bir şeyler yok maalesef :KK43:(

Yaş mevzusu açılmış bende aranıza katilim dedim :)) 37 lik Ferah bende :KK25:

Allah tamamına erdirsin canım :nazar:

Ya çok güldüm ikimizin yazışmalarına, çok alemsiniz haha haaa :halay::halay:

Baktın mı canım? Nasıl?

Ooo tebrikler canım :sampiyon:
ALLAH izin verirse bugün bakacağım insALLAH. şöyle kıyıdan köşeden göz attım baya hareketli interval programları vs var. beğendim. kan ter içinde kalacağız. yeni favori jessica smith :KK71:
Cuma 79.9
Bugün 80.2

Sabah
2 günkurusu ve su

Kahvaltı
Yarım porsiyon börek
Tahin pekmez 1 dilim ekmekle
Karbonhidrat krizim tuttu herhalde :KK43:(

Ara
Yeşil çay
Bitki çayı

Öğle
1 kase domates çorbası
3 yk ıspanak
1 porsiyon makarna :KK43:

Ara
2 tatlı kaşığı fıstık ezmesi

Akşam
Fırında baget
3 yk bulgur
3 yk patates püresi

2,5 lt ye yakın su
33 dk Leslie burn body fat 2 mile
40 yarım mekik

Yemeklerim bugün fazla oldu biliyorum ama cumaya kadar telafi ederim. keyfim yok kızlar. Galiba kulağıma tüp takacaklar. Ameliyat yani:KK43: Çarşamba dr.a gideceğim kontrole, kulağım hala tıkalı ve çok rahatsız edici şekilde kendi sesim beynimin içine içine yankılanıyor. :KK43:
tatlım ne yaptin sen? corba makarna ayni grup yan yana olmaz. pilav pürede ayni. :olamaz:
Dogada 30 dk yürüyüş
Hocayla 15 dk step
hayırlı geceler şekerler:KK3:
öğlen de dünürümü otogara bıraktım 2 saat avm de yürüdüm bir iki eksik vardı onları aldım :KK6:dönüşte trafiğe yakalandım eve gel yemek yap bebişe in derken bu saat olduHoppabebişle biraz ilgilendim:anne: 2.5 saat de olsa anneciği uyuyabildi:uykucu:nöbeti devredip eve çıktım,bebişleriyle yalnız kaldıkları ilk geceleri:KK46:
yarın da yoğun bir gün beni bekliyor kardeşimin eşi ameliyat olacak hastane bana çok uzak ve yolu ters,annem ve ablam da onları da benim götürmemi istiyorlar onlarda bana çok uzak oturuyorlar napıcam nasıl olcak bilemedim:işsiz:ablamda grip olmuş bana bulaşırsa bebekle ilgilenemem of of her şey dert şu an en önemlisi de benim hiç oyalamadan seri şekilde evde olmam gerek,bana ihtiyaçları olabilir:anne:
geçmiş olsun canim. ALLAH sifa versin.

Nireyeeeee daa ğaa garpuz keseceğğğdikkk:KK45:
ne yapayım benim yatma saatimde hepiniz toplanıyosunuz ...
Bugun spor salonunda olcum vardı en cok ben kg vermişim bırıncı oldum tebrık ettıler benıııı:halay:
vayy hadi tebrikler canım ..:KK9:
Ahhh ahh bende de var tatlım ama geciktirmek için bir şeyler yok maalesef :KK43:(

Yaş mevzusu açılmış bende aranıza katilim dedim :)) 37 lik Ferah bende :KK25:

Allah tamamına erdirsin canım :nazar:

Ya çok güldüm ikimizin yazışmalarına, çok alemsiniz haha haaa :halay::halay:

Baktın mı canım? Nasıl?

Ooo tebrikler canım :sampiyon:
adında pek güzelmiş canım:KK15:
geçm
Cuma 79.9
Bugün 80.2

Sabah
2 günkurusu ve su

Kahvaltı
Yarım porsiyon börek

Ara
Yeşil çay
Bitki çayı

Öğle
1 kase domates çorbası
3 yk ıspanak

Ara

Akşam
Fırında baget
3 yk bulgur
3 yk patates püresi

2,5 lt ye yakın su
40 yarım mekik

iş olsun canım ..

hayırlı geceler şekerler:KK3:
öğlen de dünürümü otogara bıraktım 2 saat avm de yürüdüm bir iki eksik vardı onları aldım :KK6:dönüşte trafiğe yakalandım eve gel yemek yap bebişe in derken bu saat olduHoppabebişle biraz ilgilendim:anne: 2.5 saat de olsa anneciği uyuyabildi:uykucu:nöbeti devredip eve çıktım,bebişleriyle yalnız kaldıkları ilk geceleri:KK46:
yarın da yoğun bir gün beni bekliyor kardeşimin eşi ameliyat olacak hastane bana çok uzak ve yolu ters,annem ve ablam da onları da benim götürmemi istiyorlar onlarda bana çok uzak oturuyorlar napıcam nasıl olcak bilemedim:işsiz:ablamda grip olmuş bana bulaşırsa bebekle ilgilenemem of of her şey dert şu an en önemlisi de benim hiç oyalamadan seri şekilde evde olmam gerek,bana ihtiyaçları olabilir:anne:
maske taktır canım ablana yanındayken evet Allah korusun bebişiniz çok ufak hasta olmasın:anne:Allah kolaylık versin:KK46:
sen ona karşı yinede iyi ol tatlım inan sen kazanırsınHoppa hele bebiş doğduktan sonra değişecektir:anne:

o senin güzel görüşün canımcım:KK15:

aynen kaptanım yaş mı o ne ki?:süslü:

ben varım candy şeker eski kaptanın:cool:
hayırlı olsun tatlım bebişin:KK46: rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin:anneadayı::nazar:
bende yeni babaanne oldum :anne:

ahaha mahmut :KK70::KK70::KK70:
hadi gözün aydın bol bol yağ yaksın inşallah hayırlı olsun:spor::spor:

geçmiş olsun canım:KK60:
sağol canım:KK15:

günaydın kızlarr
Mahmut geldiiiiiiii......:KK70::KK70::KK70: ozlemciğim kocaman spor salonlarındaki gibi...
hayırlı olsun canım. mahmutla iletişiminiz iyi olur inşallah bol bol vakit geçirirsiniz :KK70:
bugünkü menüm
sabah
2yk lor, dereotu, maydanoz, nane karışımın yarısı
2 çeri domates

ara 4minik kuru kayısı 1tn hurma
duble sade turk kahvesi

oglen
mantarli et sote
yesil salat 1yk arpa sehriye salatası
4 yk yoğurt naneli pulbiberli

ara tarçınlı yeşil elma

aksam yarim kepce tarhana corbasi
3yk yesil mercimek yemeği
roka salatası

2.5lt su
2fincan beyaz cay
spor henuz yapmadım ama 20dk bisiklet interval ve pilates yapacağım

kaçamak yaptım birde. eşim lahana turşusu istedi pulbiberli. dayanamadım tek şey lahana turşusuymuş onu öğrendim. :kızgın:

azıcık turşudan bişey olmaz canım. nefsini köreltmiş olursun. yoksa insan biriktirip biriktirip bi anda patlıyor sonuç fena oluyor

tebrikler canım darısı cumaya burada birincilik :KK16:

Cuma 79.9
Bugün 80.2

Sabah
2 günkurusu ve su

Kahvaltı
Yarım porsiyon börek

Ara
Yeşil çay
Bitki çayı

Öğle
1 kase domates çorbası
3 yk ıspanak

Ara

Akşam
Fırında baget
3 yk bulgur
3 yk patates püresi

2,5 lt ye yakın su
40 yarım mekik

biraz ipin ucu kaçmış gibi canım. bugün topla inşallah:KK54:

ben de dünkü menümü yazayım geç oldu ama
sabah
1 bardak ılık sirkeli su
2 kuru kayısı
1 tb ekmeği
1 haşlanmış yumurta
maydonoz roka

ara
1 galeta

öğle
1 kepçe ezogelin çorba