- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #237.841
sen ona karşı yinede iyi ol tatlım inan sen kazanırsınBen şu an senin o aykırı halin gibiyim :) Çok farklıyım o taraftan, o yüzden biraz sıkıntı cekiyorum galiba :) Görümcemi seviyorum cok kafa dengi ama kv ile yıldızlar barışmadı :) Daha dogrusu ben ilk zamanlarda kendisine hic kv gözü ile bakmıyordum ama o bana "gelin" muamelesi yapınca ben de kalkanlarımı kaldırdım ister istemez :)

o senin güzel görüşün canımcımAyy sen ne tatlısın seni opesim geldi![]()

aynen kaptanım yaş mı o ne ki?cnm benim kabızlığım kronik yaklaşık 3 aydır sabahları aç karna çörekotu ve bal karışımı ile 1 tatlı kaşığı zeytinyağı içiyom eğer onu unutursam kabızlık oluor artık form çaylarını bıraktım en doğalı saf zeytinyağı bu arada stress çok etkiliyo geçen hafta hastane işleri çok gerdi beni öyle olunca zyağı bile işe yaramadı ama bu hafta daha iyi gibiyim
,
yaww benle moni en yaşlınızız boşverin yaş meselesini bakınmoni torun severken ben daha bebe büyütüyom önemli olan gönlünüz genç olsun

ben varım candy şeker eski kaptanınbizimkilerden kimler var kimler kaldı bomba haberlerim var kızzzzzz
hamileyim
@wendigo @ebrusonmez @toplight @morordek @matilda34 falan filan hatırlamıyorum kimler vardı yahu![]()

hayırlı olsun tatlım bebişin

bende yeni babaanne oldum

ahaha mahmutServis gelip daha Mahmut 'u kuracak ..![]()

hadi gözün aydın bol bol yağ yaksın inşallah hayırlı olsun

geçmiş olsun canımCuma 79.9
Bugün 80.2
Yemeklerim bugün fazla oldu biliyorum ama cumaya kadar telafi ederim. keyfim yok kızlar. Galiba kulağıma tüp takacaklar. Ameliyat yaniÇarşamba dr.a gideceğim kontrole, kulağım hala tıkalı ve çok rahatsız edici şekilde kendi sesim beynimin içine içine yankılanıyor.
Hadi kızlar öpüyorum sizi. Ben yatayım, iyi geceler.