Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben bile heyecanlıyım senin adına :KK48:
Doğurur doğurmaz yazicam buraya insallah :)
Hazırlıklar tamam mı?? Tabi heycanlı olursun.

aynen ördekim çantan hazır mı kapının arkasında??
Çantamı dün annemle hazırladık. 1-2 parca sey daha alicam yarın, cok elzem değil ama olsun ne olur ne olmaz diye. Bi de bebek çikolatası kaldı. Yarın magnetlerimiz de geliyor :KK6:
Prova falanda yapmak lazım şimdi. Ne yapmalı nasıl yapmalı diye :))
Ne provası kız, nasıl dogurucam diye prova mı yapılıyormuş? :KK70:
hahah, evet onu da yapıolarmış :)
Nasıl yapiyolarmis ya anlatın bakim ben de yapayım :KK70:

Kahvaltı
Peynirli omlet
Çay
1 ad Portakal

Ara
Yeşil çay
Bitki çayı

Öğle
100 gr kadar ton balığı
1/2 porsiyon havuçlu pilav

Ara
1 paket protein bar

Akşam
1 kase Tavuk suyu çorba
1 tabak kıymalı ıspanak (pirinç ya da bulgur koymadım)
1 yk pilav
2 yk yoğurt

1,5 lt su
Spor maalesef yok

Deli gibi de uykum var inşallah çocuklar uyuduğu zaman bende uyumayı düşünüyorum.

Merhaba 18 yaşındayım 60 kgyim boyum 165 hedefim 52küsür benide aranıza alır mısınız
Hosgeldin canım listemiz şu an dolu ve senin de verilecek fazla kilon yok aslında. Liste dışı bizimle kilo vermek istersen tabi ki katılabilirsin :) hedefine en kısa sürede ulaştırmaya çalışırız seni ;)

moni moni Ayşemmmmm kuzum nerelerdesin ulaşamıyorum sana :) Kız yoksam kaçtınmı yarından :KK70:
amaninn kaçtım kaçtım yakaladı yine:eek::KK70::KK70::KK70:
kk ye anca girebildim şekercimHoppa
ayy çok heyecanlıyım yarın için:süslü:
kızlar diyetisyenle randevum yarın banuşumla beraber gidicez oynakbasi34 oynakbasi34 zaten onun vesilesiyle öğrendim ve hemen randevu aldım:21:
inşallah her ikimiz için de son kez ve geri almamak şartıyla sağlıklı bir şekilde normal kilolarımıza ulaşıcazHoppabunun için sizlerin desteğine çok ihtiyacımız var:KK19:
size resim yükleriz ,öncesi ve sonrası için gerekli olacak inşallah:KK36:

yarın diyetisyen var ya bu akşam yemekte sapıttım:oops:
hep eşimin yüzünden:tokat:
sabah her zamanki gibi kahvaltımı ettim:KK72:
öğlen komşum da cuma kuranındaydım 16:30 gibi:1 kase kısır yedimHoppa
akşamda yoğurt yerim diye düşünürken bi baktım bizimki kıyma almış köfte istedi,yaptım köfteyi yanına da makarna yapıyım dedim, tabi yemeyi düşünmüyordum ama şeytan dürttü:KK62:
normalde yemem bir aydır yemediğim ve artık yemeyeceğim için 1 tabak yedim:eek:
çok pişmanım demek isterdim ama değilim sanki:KK23::KK70::KK70:
tamam tamam hemen kızmayın :KK22:gerekçemi yazdım zaten ''bir aydır yemediğim ve bir daha yemeyeceğim için'' :cool:

kızlar sitede dolanırken şunu buldum:KK56:

86 kilodan 57 kiloya düştüm.hapsız diyetisyensiz.Tek gereken istemek ve kararlı olmak.Fazla uzatmadan temel konuları yazayım.İlk madde kan ve sağlık değerlerinizi araştırın hormonlarınıza baktırın.Her şey normal ise zayıflamaya başlayabilirsiniz.Benim hiç bir kan değerimde sorun olmadığı gibi aksine daha sağlıklıyım.Başlıyoruz..
SABAH KAHVALTI
Çalışıyosanız bir çay bardağı süte 2 kaşık yulaf ezmesi ,1 kaşık tam tahıl gevrek,1 tatlı kaşığı bal tercihe göre k.üzüm fındık vs..
Çalışmıyosanız daha sağlıklı olan yiyebildiğiniz kadar salatalık domates zeytin peynir yeşil biber acı olanı tercihtir.1 adet haşlanmış yumurta çok haşlanmayacak.
ÖĞLEN
Sebze yemeği 1.5 porsiyon yada çorba 1.5 porsiyon yada et 1.5 porsiyon ekmeksiz.
ARA
Bir porsiyon meyve
AKŞAM
Sabah yulaf yemeyenler sütlü yulaf ,yumurtalı tarifi yemeyenler kahvaltı yapabilir
SONRA
istediğiniz saate kadar ayran ,cacık sarımsak,acı biberli yoğurt ,sütlü sade kremasız kahve serbest.meyve yemiyoruz akşam.
MUTLAKA HER GÜN kAhvaltıdan 2 saat sonra duble bira bardağıyla yeşilçay içine bol limon ve kök tarçın.Çaydan 2 saat sonra yemek.Her gün 3 bira bardağı su.
EKMEK ,TATLI VS.. KESİNLİKLE YOK ! HAFTA SONU TEK ÖĞÜN SERBEST (PİZA İSKENDER TOST,BÖREK VS..İSTEDİĞİ KADAR)
Öpüyorum hepinizi.Bu bilgilerle başarıya ulaşılmış ve hayata adeta yeniden gelinmiştir.Liste tamamen bana aittir.Kıymetini bilin derim :)Bozarsanız pes etmeden tekrar tekrar devam edin.Bu listeyle 5 ayda sağlığınızı bozmadan 30 kilo verirsiniz.Spor yapanlar daha da çok verebilirler.Ben mutluyum sizde olun istedim.Sevgiler..

IMG-20170401-WA0000.webp

Günaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı haftasonu olsun inşallah
Dünkü menüm
Sabah 7 de
Soğan suyu
Haşlama yumurta
2 dilim kasar
Saat 10 da
Neskafe ikisi bir arada
Saat 1 de
Mantar çorbası 2 köfte
Saat 4 de
Eti form çayı içtim
Eti form kepekli bisküvi
Saat 7 bucukda
Soğan suyu
yöresel yemek Lepsi (tavuk ve mısır unu ile yapılıyor)
Salata
Yoğurt lu Karnıbahar küçük kasede
Gün içinde 2 lt ılık su içtim
15 dakika leslie yaptım yatmadan

yarın diyetisyen var ya bu akşam yemekte sapıttım:oops:
hep eşimin yüzünden:tokat:
sabah her zamanki gibi kahvaltımı ettim:KK72:
öğlen komşum da cuma kuranındaydım 16:30 gibi:1 kase kısır yedimHoppa
akşamda yoğurt yerim diye düşünürken bi baktım bizimki kıyma almış köfte istedi,yaptım köfteyi yanına da makarna yapıyım dedim, tabi yemeyi düşünmüyordum ama şeytan dürttü:KK62:
normalde yemem bir aydır yemediğim ve artık yemeyeceğim için 1 tabak yedim:eek:
çok pişmanım demek isterdim ama değilim sanki:KK23::KK70::KK70:
tamam tamam hemen kızmayın :KK22:gerekçemi yazdım zaten ''bir aydır yemediğim ve bir daha yemeyeceğim için'' :cool:
neyse monicigim olan olmuş artik. diyetisyenden sonra haberlerini bekliyoruz; )

Menüm gelsin
Sabah yani öğlen uyandm
1 lahmacun
Aksam
Firinda balık (hamsi) 15 tane falan
1dlm mısır unu ekmeği
1 kase tarhana
Bol salata
Ara ev yapımı smootie
1.5litre su
23 dk jenefer denen kadinin sporu isim çıktı çıkmak zorunda kaldm
kısa günün kârı :)

Günaydın kızlar..:KK25:
Ortim nilsub nilsub ve diger arkadaslarr aksam menulerde paylasilmamis nerelerdesiniz?
nilsub nilsub canim iyimisin nasil oldun? :KK19:
günaydın şekerler:KK3:
yine kimsecikler yok hayırdır inşallah:KK64:
günaydın kizlar. kimseler yok. dunden beri ilk defa bu kadar kisa sürdü geçmişi okumak. havalar ısındı bizim kızlar sokaklara dökülüp gecelere mi aktılar acaba :KK70::KK70::KK70:
kızım çağırıyor beni. onu yatağından çıkarayım da özgürlüğüne kavussun minnak prensesim :KK25:

günaydın kizlar. kimseler yok. dunden beri ilk defa bu kadar kisa sürdü geçmişi okumak. havalar ısındı bizim kızlar sokaklara dökülüp gecelere mi aktılar acaba :KK70::KK70::KK70:
kızım çağırıyor beni. onu yatağından çıkarayım da özgürlüğüne kavussun minnak prensesim :KK25:
ayy yoksa hepsine mahmut mu çarptı:eek::eek::eek::KK70::KK70::KK70:

Back
X