- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #238.621
kaçtım ben akşama görüşürüz inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oturduğumuz ev şimdiki işime yakın sayılır. burada isimiz bitti ve 2-3ay sonra yeni şantiyemiz başlayacak. benim oraya gitmem en az 2 saat yol demem. eve gel yemek sonra kız. yuvalar 7.30da açılıyor benim 6 gibi evden cikmam lazım. eve yatılı birini alsam diye düşündüm. hicbirsey yerli yerine oturmuyor. yeni iş 7-8yıl sürecek. evin işe yakin olması en iyisi dedim. kendi evim küçük oturamıyoruz. mecburun kiraciyiz. aslinda bir ev almayı dusunuyoruz ama hayirlisi inşALLAH. sağol canim iyi dileklerin icin de.neden taşınacaksın zor ev taşımak canım ALLAH kolaylık versin o zaman..
Allah kolaylık versin canım, evi kaldırıp tekrar yerleştirmek kolay değilsorma ya... daha 2 yıl oldu buraya taşınalı. yeni şantiyeme çok uzak. mecburen taşınacağım![]()
10 yazacaktım tuş basmamış canım.hergün liste değişmez. alternatifli öğünler yazar. benim liste 15günde 1 değişiyor.
Hay Allahım yaa, sen tabi onca yoldan gelince hasret gidermek için asıldın pedallara. Neyse şimdi iyisin ya önemli olan o.ya kılavuzda sadece kurulum ve esneme hareketleri var başka bir bilgi yok
demekki gerek görmemişler herkes benim gibi sazan değil![]()
Ayyyy çok fena, ben senden önce doğuracağım k zamanBeni geçmişsin tebrikler benim göbek 114 olmuş![]()
Allah gönlünüze göre versin canım. İnşallah kendi evinizi alırsınız , bizde kiradayız milleti zengin ediyoruz diyorum eşime. Birkaç seneye kadar bizimde ev alma niyetimiz var. Kısmet.oturduğumuz ev şimdiki işime yakın sayılır. burada isimiz bitti ve 2-3ay sonra yeni şantiyemiz başlayacak. benim oraya gitmem en az 2 saat yol demem. eve gel yemek sonra kız. yuvalar 7.30da açılıyor benim 6 gibi evden cikmam lazım. eve yatılı birini alsam diye düşündüm. hicbirsey yerli yerine oturmuyor. yeni iş 7-8yıl sürecek. evin işe yakin olması en iyisi dedim. kendi evim küçük oturamıyoruz. mecburun kiraciyiz. aslinda bir ev almayı dusunuyoruz ama hayirlisi inşALLAH. sağol canim iyi dileklerin icin de.
geç gördüm canım cevabını, hoşgeldin :)Evet bitanem döndüm. Çok aktif olamıyorum ama evimdeyim. :)))
Amanin nasil sayicam o aletin videosu var onu yapiyorum canim.
Bugun yaparsam saymaya calisirim.
![]()
30 NİSAN HEDEFLERİ
ebrusonmez 57.0 --- 54.9
Hedef süperfancynancy 80,5 -- 77
Çiklata rekor sende30 nisan hedefleri
ebrusonmez 57.0 --- 54.9
fancynancy 80,5 -- 77
Cikilatacanavari 84.4-- 79.9
Yani hedef o da yapabilecek miyim bakalımÇiklata rekor sende![]()
Yaparsın yaparsın ümitsizliğe düşmek yokYani hedef o da yapabilecek miyim bakalıminşallah yaparım ya sporlarıma dikkat etmeye çalışıyorum :)
Süpersin ortimmmm