Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kilo verince küçülürmü bilmem ama kilo alınca büyüyor. normalde 37 giyen ben 38 giyiyorum. evde 37 numara bir sürü ayakkabı var. :KK43:
Çok kötü oluyor değil mi? ayakkabılar sana sen ayakkabılara bakıyorsun. :(
inşallah cicilerimizi giyeceğimiz günlerde gelecek. benim içim gidiyor valla gördükçe.

günaydın kızlarrrr
bugun çok enerjiğim. nası gidiyor diyetler ?
geçmişi okudum da ayak numarası küçülme muhabbeti olmuş.
valla o bir gerçek. bi ara ayağıma ayakkabı bulamıyordum. sonra kilo verdim
2 numara küçüldü ayaklarım.

harikaaa. o zaman ne yapıyoruz, ayakkabı aşkına diyete asılıyoruz :KK76:

Herkese gunaydinnn

Aynen canım sürekli uygulayınca insülin sorunun da kalmaz zaten

Geçmiş olsunn insallah sorunsuzca atlatır. Biz de dogunca hemen sunneti yaptıralım diyoruz, ilk zamanlar daha rahat olur dedi doktor da...

Oyle yapiyorum canım, kadına da el insaf diyorum artık napayim

Canım bende 1 aylıkken yaptırdım, aslında hemen yaptırmak istemiştim ama sarılığı vardı, ışın tedavisi gördü vs. Ama çok şükür problemsiz, sorunsuz atlattık. Hatta düşündüğümden bile kolay oldu. Doktor birkaç gün ağrısı olabilir, huzursuz olabilir demişti ama onu da yaşamadık. İnşallah Umutta ve @moni sizin kuzunuzda böyle atlatır.

günaydınlarrrr
kızlarr ben bu hafta gene seyahate gidiyorum program değişti yarın gidiyorum eğer kg gecen haftadan düşük olursa yarın sabahki kilomu yazarım dün akşam çok yorgundum akşam 8,30 da yattım sabaha karşı kulak ağrısı ile kalktım sabah dr a gösterdim iltihap görünmüyor dedi ama kulak ağrısı neden kaynaklı bilemedim
bu sabah tartıldım cuma günki kg mun aynısı idi inşallah yarın sabah daha düşük olur
Canım sakın kulağını ihmal etme, ben hala çekiyorum :( Bünyen alerjik mi bilmiyorum ama öyleyse mutlaka başka bir doktordan daha fikir al. Benim iltihap vardı sonra o geçti ama sıvı birikmesi olmuş dedi, şimdi de alerjiye bağlı östaki düzgün çalışmıyor dedi, falandı filandı. İşitme testi vs, öf bi dünya iş yaptık. Diyeceğim o ki, kesinlikle sorun hissediyorsan yine git.
Çok geçmiş olsun ve iyi yolculuklar canım.

o hatunun bize dolma falan vereceğini hiççç düşünmüyorum:ıslık: dolmayı sarmayı bulgur pilavını ve türevlerini anca rüyamızda görürüz:KK70::KK70:
kız ekmek vermeyen diyetisyen mi olur :hamarat:anla halimizi canımıza okucak,survivor halt yemiş olcak :KK70::KK70::KK70:

yazın yaparız tost da sebze üzerinde yoğurt oh miss:KK72:kıymayı yarın karnıyarık yap bacım sen:KK39:

:KK48::KK48::KK48::KK48: Valla dediğinden çıkmadım kıymalı yaptım kabak yemeğini ve gayet güzel oldu hatta eşim çok beğendi :KK53:
Sonra oturup acaba tam uysaydım daha mı çok giderdi yada dışına çıktımda ondan mı az gitti diye düşünür dururdum bari vicdanen rahat olayım dedim ;)

Kız ben zaten hep diyordum son çare Survivor diye :D ama bendeki bahtsız bedevilik varken kesin kokonatdan da kilo alır dönerim diye dalga geçiyordum :D :D :D
valla kameraler devamlı çekmese Acun öyle bir zayıflama kampı yapıp bir başında atıyorum birde 4 ay sonra çekim yapsa ( öncesi sonrası hesabı ) kesin katılırdım :D

Aslında bakma hatuna sordum ama benim büyük kız daha çok istedi onu yoksa hiç ne tatlı çekiyor canım nede başka bir şey ;) Sonuçta hepsinin tadını biliyorum ve geçmişte fazla fazla yediğimiz için bu hale gelmedik mi :( o yüzden varsın vermesin inan gram umursamam yeterki kilocuklar gitsin ;)

İlk gün gittiğimiz kıyafetleri yıkadım salı yine onları giyerim ki fark olmasın ;) sonuçta 10 gün içinde yüzlerce danışanla görüşüyor ne giydiğimi mi hatırlayacak :D

Slm kızlar yoğun bir gündü birde üstüne kızım hasta oldu midesi bulamıyor sürekli doktora gittik biraz önce geldim..şimdide ben rahatsız oldum midem kötü uzanacağım biraz kalkarsam menümü yazarım sıfır kaçamak sadece suyu 1lt içtim...

Kuşuna çok çok geçmiş olsun ;) Umarım prensesin önemli bir şeyi yokturda hemen toparlanır ;)
Bu ara maalesef salgında var benim ufak kızda geçen gece 3 kere aynı gece kustu sabahta okula göndermedim yine midem diyor diye ama sonra bir daha kusmadı anlık birşeydi sanki ;) sizinde inşallah önemli bir şey değildir ;)

Selamün Aleyküm Kardeştakım :KK3::KK3::KK3::KK3:

Hazır az laptob başında oturabiliyorken sizlerede bir bakayım dedim :KK66:
Cumaya az kaldı umarım hepimiz çok güzel sonuçlar görürüz tartıda :KK66:

Benim şükür bugün 3.cü günüm diyetisyen listesine harfiyen uyduğum ve inşallah çok güzel rakamlar görürüm bende de şu 3lü rakamları bir daha asla görmemek üzere terk ederim :KK66:

Valla bende anlamadım :KK43: bugünde sadece evde kabağım var acaba kıymalı kabak sandal yapsam uyarmı :) sormakta istemiyorum ha bire soruyor olmamak için :) sonuçta kızartılmadan yapılacak :KK66: kıymalı sebze yemeği akşam menüsü ama olmadı sadece kabak yemeğini bol naneli yapıp az kıymalı sos yapıp ayrı mı yesem :) sizce olurmu

Sanırım sizin diyetisyen tedbiri elden bırakmamak için ya da güzel sonuç almanız için sizi biraz sıkıştırıyor :)
Kıyma kendinden yağlı olacağı için yağ eklemeden ve fazla salça, baharat falan eklemeden yapıp yiyebilirsiniz bence. Ama tabi ufak bir porsiyon. Yemeğin içinde de ayrı da yenebilir diye düşünüyorum. Gerçi saate bakınca çoktan geçmiş mevzu ama yazdım bir kere göndereyim bari :-)

Kimsecikler yok ya
nilsub nilsub sen böyle boş bırakmazdın buraları

@inatettimolacak geçmişi okuyamadım ama dönmüşsün. Bitti mi yoğunluk??

morordek morordek canım izin haftan ne zamn?? Yoluna koydun mu işleri.

@0zlem yoğun spora devam mı tatlım??

@Birumut55 neler yaptın ablacağım indin mi 51'lere??

lydznp lydznp sen zaten aktifsin herzamn :KK36:

@fattofit85 ve @matilda34 sizleri zaten kaptan etiketlemiş. Dönün artık.

fancynancy fancynancy nasıl gidiyor, varmı bu hafta güzel bir yüzde:KK66:

@aytozuvegece hastayım demişsin toparlayabildin mi canım??

@Cikilatacanavari geçtin mi kuzum Nilgün hatunu :))

Ayyy ne çokmuşuz aslında
Herkes günde 5 mesaj yazsa yine böyle düşük olmazdı katılım.
Unuttuğum yoktur umarım.. Varsa da gönül koymayın :KK24:

İnşallah olacak ama bende bu hafta saçma bir şekilde tatlı krizleri oluyor :( Regl dönemim geçen haftaydı, acaba çinko falan mı eksik kanımda bilmiyorum ki... Tarçın falan hak getire. Böyle aklımın köşesinden kemirip kemirip duruyo beni ya :KK57:
Ufak tefek cıslarım oluyor maalesef. Sende ne var ne yok canım?

Günün ilk menusu benden olsunn.:kk77:
Menüm;
Uyaninca Cörek otu yagi ve 400ml su

10:00
2 parca bol ıspanaklı fırında börek
Kk kadar beyaz peynir
1 kücük domates ve çay

14:00
1 cay bardagı zencefilli tarcınlı süt
1 kucuk fincan yer fıstıgı-kabak cekirdegi

16:00
1 büyük türk kahvesi
8 gr cikolata(41 cal.)
Yarım galeta

18:30
8 yk bezelye
5 yk yogurt icine yarim avuc taze nane
1 wasa

Aksamda sutlu filtre kahve icerim..

2 L su uyuyana kadar 3'ü bulur
400ml maydanoz suyu

Spor;
155 dakika yürüyüş 17000 adım
1,5 dakika plank:KK31:
kızlar hergun yapmaliyiz aslinda heryere etkisi var bunun durabildiginiz kadar durun dirsekler uzerinde..:KK66:

Ben ona başlayacaktım unuttum :))

Sanırım sizin diyetisyen tedbiri elden bırakmamak için ya da güzel sonuç almanız için sizi biraz sıkıştırıyor :)
Kıyma kendinden yağlı olacağı için yağ eklemeden ve fazla salça, baharat falan eklemeden yapıp yiyebilirsiniz bence. Ama tabi ufak bir porsiyon. Yemeğin içinde de ayrı da yenebilir diye düşünüyorum. Gerçi saate bakınca çoktan geçmiş mevzu ama yazdım bir kere göndereyim bari :-)

Teşekkür ederim canım zahmet edip cevap yazmışsın ;) Dediğin gibi sıkıştırması güzel sonuç için ve şükür hiç sıkıştırılmış hissetmiyorum ;) beni sormam tamamen yanlış yapmamak adına ;)
Verilecek kilom çok olunca doğal olarak oda benim motive olabilmem için her hafta güzel sonuç almamı istiyor ki kilolar gittikçe bende daha fazla dört elle sarılayım beslenmeme ;)

Kahvaltı
nesfit + süt

ara
türk kahvesi

öğle
1 pors. (yaklaşık 6-7 yk) zeytinyağlı pırasa
bol salatayla piyaz, fasulyesi azdı
1 bardak kefir (yemekten yarım saat sonra)

ara
Filtre kahve
yarım tost
2 tatlı kaşığı nutella :oops:

akşam
2 kepçe karalahana çorbası
6-7 dana ciğer (yağsız)
3 yk zeytinyağlı pırasa
1 çatal makarna (tadımlık)
1 karper
1 grissini

su: 2 lt
spor: 40 dk eliptik

Teşekkür ederim canım zahmet edip cevap yazmışsın :KK66: Dediğin gibi sıkıştırması güzel sonuç için ve şükür hiç sıkıştırılmış hissetmiyorum :KK66: beni sormam tamamen yanlış yapmamak adına :KK66:
Verilecek kilom çok olunca doğal olarak oda benim motive olabilmem için her hafta güzel sonuç almamı istiyor ki kilolar gittikçe bende daha fazla dört elle sarılayım beslenmeme :KK66:
Siz bu azimle devam ederseniz hepimizi sollarsınız valla :KK5:
Bende diyetisyene gideceğim ama antibiyotiğim yeni bitti, şimdi de başka ilaca başladım ama yine de önümüzdeki hafta kan testlerimi yaptırıp gitmek istiyorum artık.

günaydınlarr
Canım sakın kulağını ihmal etme, ben hala çekiyorum :KK43: Bünyen alerjik mi bilmiyorum ama öyleyse mutlaka başka bir doktordan daha fikir al. Benim iltihap vardı sonra o geçti ama sıvı birikmesi olmuş dedi, şimdi de alerjiye bağlı östaki düzgün çalışmıyor dedi, falandı filandı. İşitme testi vs, öf bi dünya iş yaptık. Diyeceğim o ki, kesinlikle sorun hissediyorsan yine git.
Çok geçmiş olsun ve iyi yolculuklar canım.
tatlım dün kurum hekimine gösterdim iltihap falan yok gayet iyi dedi acaba baş ağrısına yada diş ağrıdına mı bağlı dedi dün öğleden sonra gece yatana kadar yoktu sabaha karşı gene biraz ağrıdı acaba gece dişlerimi mi sıkıyorum diye düşündüm seneler önce gene böyle olmuştu diş için bir ağarat yapmışlardı onu kullanınca geçmişti

Çok kötü oluyor değil mi? ayakkabılar sana sen ayakkabılara bakıyorsun. :KK43:
inşallah cicilerimizi giyeceğimiz günlerde gelecek. benim içim gidiyor valla gördükçe.
Yeni yeni duruyorlar. Vereyim diye bir ara düşünmüştüm ama yok az kaldı onları giymeye. Birde sabah ödemi olmasa :KK70::KK70::KK70:

günaydınlarr
tatlım dün kurum hekimine gösterdim iltihap falan yok gayet iyi dedi acaba baş ağrısına yada diş ağrıdına mı bağlı dedi dün öğleden sonra gece yatana kadar yoktu sabaha karşı gene biraz ağrıdı acaba gece dişlerimi mi sıkıyorum diye düşündüm seneler önce gene böyle olmuştu diş için bir ağarat yapmışlardı onu kullanınca geçmişti
Günaydınlar :KK25:

Canım bende 1 aylıkken yaptırdım, aslında hemen yaptırmak istemiştim ama sarılığı vardı, ışın tedavisi gördü vs. Ama çok şükür problemsiz, sorunsuz atlattık. Hatta düşündüğümden bile kolay oldu. Doktor birkaç gün ağrısı olabilir, huzursuz olabilir demişti ama onu da yaşamadık. İnşallah Umutta ve @moni sizin kuzunuzda böyle atlatır.
2 aya kadar cok rahat atlatiyorlarmis minikler. Bi aksilik olmazsa 1 hafta-10 gun sonra yaptiralim diye düşündüm ben de, bakalım hayırlısı olsun :)

Back
X