Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar gunaydin,kac gundur kosturma pesindeyim..
Okulla sehir disina cikiyoruz,deneyleri toplamaya calisiyorum regliyim bi taraftan da bittim yeminle.. aksam 11de geldim sabah 8de okuldaydim geri..
Bu aksam okuldan yola cikiyoruz pazar donucem olmezsem tabi :(
Beni bu hafta bildrimsiz yazarsiniz kizlar haber vereyim dedim morordek morordek
Hepinizi kocamaaann opuyorummm

Gunaydin arkadaslar
dun menumu yazamadim

Kahvaltim
tam bugday ekmegiyle sandivic peynirli domatesli

Ogle
Sulu kofte 1 tabak
ayran 2 biber tursusu

Ara Sutlu kahve

Aksam
haslanmis tavuk 1 kase
Yogurtlu salata 1 kase

Ara 1 elma

Hala tam iyilesemedigim icin yuruyus yapamiyorum haftaya telafi edicem insallah

cnm geçmiş olsun

bişey falan mı dokundu size
Hahha doğru bi de o var, belki de keltos bi oglum olacak :KK70:

Haftaya son canım sonra izne çıkıyorum (sözde). Tez hocam rahat bırakır mı bilmiyorum, bence beni doguma kadar çalıştıracak :işsiz: verileri topluyorum cok az kaldi, bi yandan da analizlerine başladım işte yetiştiği kadar artık...

Masallah oglusa :nazar:

Bence de plank süper bi hareket her yeri çalıştırıyor :)

Geçmiş olsun canım
geçmiş olsun canım :KK60:
bir şey dokunmuş olabilir mi?
slm kızlar teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz için..:KK200:
evet dün sabah veli toplantısına gittim dönüşte pazar yaptım sonra kızım eşim merkeze 23 nisan kıyafetini almaya gittik dışarda tavuk döner yedim kızımla ben ekmeksiz porsiyon yedim kızım lavaşla yedi eşim köfte yedi ondan ona bişey olmadı galiba.. tavuk bozdu midemizi sanırım.. tabi kızım daha hassas olduğu için onu daha kötü etkiledi..ama iyiyiz bu sabah..

Günaydın herkeste bi koşuşturmaca herkeste bi telaş biriniz balikesirden geçerken beni de alin ya :( toplight toplight inatettimolacak inatettimolacak hayırlı yolculuklar az ödemler diliyorum morordek morordek hadi bakalım güzel haberlerle gel lydznp lydznp akşamdan tuzlasak mi ayakları acaba :D nilsub nilsub kuzucum tamam geçmicem seni nerdesin hasta mu oldun ya olma ki :( 0zlem 0zlem günaydın tatlım :KK15: fancynancy fancynancy kuzucum dün yarım saat yürüyüş yaptım :D
Birumut55 Birumut55 ya iyi ki komşu falan değiliz senle sen diyetteyim fazlaligim var derdin ben de komşu katili olurdum :D :D

slm kızlar teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz için..:KK200:
evet dün sabah veli toplantısına gittim dönüşte pazar yaptım sonra kızım eşim merkeze 23 nisan kıyafetini almaya gittik dışarda tavuk döner yedim kızımla ben ekmeksiz porsiyon yedim kızım lavaşla yedi eşim köfte yedi ondan ona bişey olmadı galiba.. tavuk bozdu midemizi sanırım.. tabi kızım daha hassas olduğu için onu daha kötü etkiledi..ama iyiyiz bu sabah..
Çok gecmis olsun canım :(

Günaydın herkeste bi koşuşturmaca herkeste bi telaş biriniz balikesirden geçerken beni de alin ya :KK43: toplight toplight inatettimolacak inatettimolacak hayırlı yolculuklar az ödemler diliyorum morordek morordek hadi bakalım güzel haberlerle gel lydznp lydznp akşamdan tuzlasak mi ayakları acaba :KK70: nilsub nilsub kuzucum tamam geçmicem seni nerdesin hasta mu oldun ya olma ki :KK43: 0zlem 0zlem günaydın tatlım :KK15: fancynancy fancynancy kuzucum dün yarım saat yürüyüş yaptım :KK70:
Birumut55 Birumut55 ya iyi ki komşu falan değiliz senle sen diyetteyim fazlaligim var derdin ben de komşu katili olurdum :KK70: :KK70:
günaydın haaaaaaa sen kim beni geçmek kim o öyle bir defalık bir durum du..:KK70::KK70::KK70:

Hahayytt sen iki iki artıyon haftaya eşitiz :KK70:
sorma yaaaaaa :olamaz: dünde bugunde eliptik yapmadım şişlikler insin diye bakalım yarın sabah ne olcakk:işsiz:
ya inanki dün dışardaydık eşim tiramisu yedi ben yemedim böylee ağzım acık izledim ... cuma günü bir öğün kaçamak hakkımda yicem dedim eşimde vayy çok dirayetli gördüm seni diyoo:KK70:

sorma yaaaaaa :olamaz: dünde bugunde eliptik yapmadım şişlikler insin diye bakalım yarın sabah ne olcakk:işsiz:
ya inanki dün dışardaydık eşim tiramisu yedi ben yemedim böylee ağzım acık izledim ... cuma günü bir öğün kaçamak hakkımda yicem dedim eşimde vayy çok dirayetli gördüm seni diyoo:KK70:
Sen böyle görüp görüp yemiyon ya için şişiyor ondan fazla cikion :D 1-2 çatal al göz hakkı be :D

Back
X