Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Doktor bugun belki 40 haftayı beklemez dedi, bebeğin başı baya aşağı inmiş çünkü :)
Yeğenine de sağlıklı doğumlar nasip olur inşallah, hemen hemen aynı zamanlarda dogum yapabiliriz :)
Ay doğum kanalına giriyor yani şeker
Allah kurtarsın canım benim Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah..
Yegeniminde sancısı var gidip geliyor hastaneye kontrolleri sıklaştı
Allah'ım kurtarsın tüm hamuslerimizi saglikli doğum sağlıkla beginizi kucaginiza alırsınız inşallah ..

Düşün işte halimi :KK70::KK70::KK70:
:KK19::KK15:
2 dolmuş zaten şehirler arası gibi olmuş. :KK70:
sorma burda her yer öyle...:işsiz:
Kız siz Cikilatacanavari Cikilatacanavari ile arada hastanede görüşürsünüz de. :KK70:
Aman ALLAH hastaneye düşürmesin, eksikliğini de göstermesin :dua:
hastaneye gidince bütün hemşirelere sen çikolata canavarımısın diye fısıldıyım bulurum öyle..:KK70::KK70::KK70:
İyi yolculuklar canım, dediğin gibi yaparız no problem :KK66:

Tekrar geçmiş olsun Nilgünüm. Alışıksın tabi organik tavuklara, dışarıdakiler dokundu hemen :)
Tavuk da bozuk oldu mu fena yapar mideyi :KK43:

Sagolun kızlar gittik geldik, her şey iyi çok şükür :KK200:
sağol canım iyiyiz ....
sende inşALLAH sağlıkla bir nefeste doğurursun :dua:
Yok kuzucum anneme yakın bakıyorum ilerki zamanlari düşünüyorum :KK70:

İstanbuldayken yürüyerek çalıştığım yere variyordum şimdi 1 saatte gidiyorum :KK70:
uyanık seniiii:KK70:

Doktor bugun belki 40 haftayı beklemez dedi, bebeğin başı baya aşağı inmiş çünkü :)
Yeğenine de sağlıklı doğumlar nasip olur inşallah, hemen hemen aynı zamanlarda dogum yapabiliriz :)

ördeğim erkek bebekler çevremde hep 38'de doğuyo bu ara, sende hazırlıklı ol :) kız bebişler de hep 41 de geldi valla :)

Hadi hayırlısı inşALLAH. Ay ben heyecanlandım şimdi. ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.. :KK46::KK200::nazar::KK39:

Ay doğum kanalına giriyor yani şeker
Allah kurtarsın canım benim Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah..
Yegeniminde sancısı var gidip geliyor hastaneye kontrolleri sıklaştı
Allah'ım kurtarsın tüm hamuslerimizi saglikli doğum sağlıkla beginizi kucaginiza alırsınız inşallah ..
Yeğenin de sağlıkla kucağına alsın yavrusunu inşALLAH. ALLAH tüm bebiş bekleyenlere sağlık ve kolaylık versin :KK68:

1950 kira veriyordum ama :KK70:
İyide canım yine birşey değil. Ben şimdi Ümraniye de 1350ye baktım oturulacak gibi değil. limit 1500tl ye çıktı. onlarda 2+1 sığamıyoruz. bizde gidiyoruz 2000tl ye doğru bakalım. Birde işe araba ile gidiş geliş benzini koy üstüne. ALLAH'tan ev ve iş arası en fazla 4-5km o çap içinde bakıyoruz. Zor ya. Ne yapsam ben de mi köye taşınsam tavuk beslesem nilsub nilsub :KK70::KK70::KK70:

:KK19::KK15:

sorma burda her yer öyle...:işsiz:

hastaneye gidince bütün hemşirelere sen çikolata canavarımısın diye fısıldıyım bulurum öyle..:KK70::KK70::KK70:

sağol canım iyiyiz ....
sende inşALLAH sağlıkla bir nefeste doğurursun :dua:

uyanık seniiii:KK70:
Hastanede herkese çikilata canavarı mısın dersen seni yatırırlar. çıkamazsın da. aman boşver görme sende :KK70::KK70::KK70:

Son düzenleme:
kız geçen gün oğlumun kanını alan hemşireye kızdım sen miydin yoksa:KK70:
iğneyi soktu damarı bulamadı içinde gezdiriyo iğneyi ayy içim parçalandı oğlumda bir ağlama ne yapıyosun sen yaa diye anammm:KK61:
o stajerdir. birgün benim başıma geldi eşim hemşireyi dövecekti. bende çocuk öğrensin diye ses etmedim ama gayri ihtiyari bir inlemişim. 2 gün yattım hastanede o hemşireyi bir daha gören olmadı :KK70::KK70::KK70:
yoksa eşim birşey mi yaptı bak hiç düşünmemiştim :KK57:
ah Cikilatacanavari Cikilatacanavari sizin işinizde zor

ördeğim erkek bebekler çevremde hep 38'de doğuyo bu ara, sende hazırlıklı ol :) kız bebişler de hep 41 de geldi valla :)
38'i doldursun da sonra istedigi zaman gelebilir :KK48: İnsallah sözümü dinler :KK48:

Hadi hayırlısı inşALLAH. Ay ben heyecanlandım şimdi. ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.. :KK46::KK200::nazar::KK39:
Sagol canımm insallah :KK200::KK68:

Dün girip cevap yazamadım. Kusura bakmayın tatlişlerim.
sahi ya nerede bu kızlar? kimseler yok. Ne kadar meşgul insanlar olduk. Yada hepsi bahar temizliğine başladı galiba :temizlik: :KK48::KK48:
Bence de hepsi temizlik yapıyor. :))
Günaydın :KK70: nobet cikisiydim kuzu fazla uyumuşum :KK70: nilsub nilsub umu geçcem o bana yaklaşıyor ben ona :KK70:
Aradaki fark ne kadar kaldı canım??
Hadi az yiyen kazansın. :KK70:
Bende sorarken o şekilde pişirdiğimi izah ettim de kabul etmedi hatun :KK70: neyse normal kıyamlı yemek yapar gibi koydum ateşe kabağı :KK66: bakalım neye benzeyecek :KK48: Normalde hep bol naneli zeytinyağlı yapardım kabağı ve soğuk yerdim :KK66:

Salı günü tekrar kontrolümüz var Moniyle :21: İnşallah çoook güzel rakamlar görürüz ikimizde :KK66:
İlk gün gayet keyifli geçince ertesi sabah tartıldım ve 1.1 kg eksi çıktım ki benim normalde kilo vermem zordu ama sanırım şükür artık ufak ufak metabolizma düzgün beslenince düzene girecek :KK68:tabi çoğu ödemdir ilk gün diye düşünüyorum
Süper bir sonuç, ben ödem olduğunu sanmıyorum sonuçta yeni başlamadınız uzun zamndır buradasınız.
Kontroldeki sonuçları bizede yaz lütfen. :KK66:
Jillian'a ara verdim.Simdilik bu kadar canim bol bol yürüyüş yapıyorum..:KK6:
Muhteşem ya tebrikler Özlemcim. Nasıl yürüyorsun bu kadar.. :KK9::KK9:
Ayy canım benim 51.9 gördüm inşallah bu hafta 51.5 le geleceğim
Sağlık olsun sağlıkla hedefe inşallah arkadaşlarla birlikte gidiyoruzzz.
Maşallah sana azminden bizede ver biraz :):)
Benim tartım haftadır pilsiz. Son durumum ne bilemiyorum. İnşallah çok almamışımdır. Pek azimli olduğum söylenemez yani :KK24:
o hatunun bize dolma falan vereceğini hiççç düşünmüyorum:ıslık: dolmayı sarmayı bulgur pilavını ve türevlerini anca rüyamızda görürüz:KK70::KK70:
kız ekmek vermeyen diyetisyen mi olur :hamarat:anla halimizi canımıza okucak,survivor halt yemiş olcak :KK70::KK70::KK70:
Birininki de 8 dilim ekmek vermişti. Kimdi o ya:KK70::KK70::KK70:

Slm kızlar yoğun bir gündü birde üstüne kızım hasta oldu midesi bulamıyor sürekli doktora gittik biraz önce geldim..şimdide ben rahatsız oldum midem kötü uzanacağım biraz kalkarsam menümü yazarım sıfır kaçamak sadece suyu 1lt içtim...
Çok çok geçmiş olsun canım. Şimdi nasıl prenses.?
Haftaya son canım sonra izne çıkıyorum (sözde). Tez hocam rahat bırakır mı bilmiyorum, bence beni doguma kadar çalıştıracak :işsiz: verileri topluyorum cok az kaldi, bi yandan da analizlerine başladım işte yetiştiği kadar artık...
Hadi ya kazasız belasız atlat şu yoğunluğu biran önce :))
Bugun 45 dk tempolu yuruyus yapıldı genclerrr
Spora devam demek.
spor
25dk jessica walking interval
240 ad. mekik
20dk kol bacak kalça
1dk plank
240 mekik mi???? Daha önce profesyonel spor yaptın mı? Ben en fazla 100 yapabildim.
İnşallah olacak ama bende bu hafta saçma bir şekilde tatlı krizleri oluyor :KK43: Regl dönemim geçen haftaydı, acaba çinko falan mı eksik kanımda bilmiyorum ki... Tarçın falan hak getire. Böyle aklımın köşesinden kemirip kemirip duruyo beni ya :KK57:
Ufak tefek cıslarım oluyor maalesef. Sende ne var ne yok canım?
Canım meyveyle falan geçiştirmeye çalışsan. Cuma'da güzel bir eksi görürsen minik bir ödül yaparsın.

Back
X