Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Herkese günaydın. Bugün iyi uyuyabildim cok şükür. Başımın altındaki yastıkları çoğaltıp yukseklestirince sırt üstü uyuma şansım oldu, iyi dinlendim :)
hayırlı akşamlar kızlar :KK68:
pc ye anca oturabildim eve de çok geç geldim diyetisyende çok sıra bekledim ordan çıkışta eski mahallemdeki semt pazarında alışveriş yapıp forum istanbula gittim 7 de ordan yola çıktım 8,30 da anca evdeydim 1,5 saat trafikte kaldım:KK75:
gelelim merakla beklediğiniz sonuçlara:21:
öncelikle benim ve diyetisyenin tartısı arasında tam +1 kilo fark var.
cuma günü bildirimde kendi tartımı baz alıyorum çünkü salı günü tartıyor onu baz alamam +1 de tartıya yansıtmak istemedim Hoppa

1 nisan diyetisyen tartısı:107,0
11 nisan diyetisyen tartısı:103,6
giden:3,4
giden yağ:1,9:nazar:

çok çok güzel bir sonuç bence o kadar yoğunluğuma,uykusuzluğuma rağmen:süslü:

banuşuda merak ediyorsunuz hemen yazıyımHoppa
1 nisan:117,0
11 nisan:113.0
giden kilo:4,0
giden yağ:2,6:nazar:
Çok güzel bi sonuc monicim, cok tebrik ediyorum. Bu azimle incecik olacaksınız :KK39:
bu akşam erken uyudum. simdi menümü yazip tekrar yatacağım

sabah
beyaz peynirli kepekli tost

ara 3 hurma

öğlen
kabaktan karnıyarık vardi. patlıcan gibi kızartılarak yapılmamıştı yarım yedim
yesil salata yanında yeşil mercimek salatası 2yk
4yk yoğurt pulbiber naneli

ara 1 hurma

aksam
yagsiz kabak sotem vardı bitti elhamdülillah
yarım kepce de lahana çorbası

yoğurt yiyecektim son ara olarak ama uyuya kalinca o da spor da kaldı.
yarin yine hastene gunumuz kızımla. gozu kaymisti 4 ay once gözlük kullanmaya başladı ama bu sefer gozlukle de gözü kayıyor ara ara. goz tembelliği olacak diye endişe ediyorum. inşALLAH olmaz.
Umarım korktugun gibi olmaz canım, geçmiş olsun kızına
kızlar gene yola çıktım havaalanına gidiyorum ne zaman dönerim bilmiyorum halkedersem işimi akşama dönmeye çalışacağım ama nazilli civarına gideceğim sanırım akşama dönmem zor neyse kendinize iyi bakin
Nee Nazilli miiii? :KK200:
Memleketime selam götür kaptanım, bahar iyice gelmiştir oralara :KK51:
Günaydın Hanımlarrr :KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:
Sabah erkenden kalktım yine ve sizlere de bakayım dedim :KK66:
Kaçamaksız ve bol eksili iki gün diliyorum herkese :KK68:
Banucum seni de çok tebrik ediyorum. Çok güzel vermissiniz diyet listesi ile :KK39:

günaydın kızlarrr
kızlar gene yola çıktım havaalanına gidiyorum ne zaman dönerim bilmiyorum halkedersem işimi akşama dönmeye çalışacağım ama nazilli civarına gideceğim sanırım akşama dönmem zor neyse kendinize iyi bakin

nazilli mi benim memleketimm :dondurma: görüyorum ki morordek morordek in de memleketiymiş :KK45:
sıcacıktır şimdi oralar

bir de telefona bir spor uygulaması indirdim. seviye seviye seni yükseltiyor.
gün içinde spora vakit bulamadıgında pratik şekilde kullanılabilir.
yorumlarında da cogu kişi işe yaradıgını sıkılasmayı 1 haftada farkettiğini söylemiş ama bi denicem.
gerçi burda herkes saatlerce spor yapıyorken bunu söylemeye utandım bile :oops:

ay evet yaa sen kimlerdensin güzelim :p
biz şuan orda oturmuyoruz ama akrabalarım filan turan mahallesi tarafındalar
Annem hala Nazilli'de yaşıyor, tabi şu an yanımda olsa da.. :) akrabalar falan da orda, bayramlarda gideriz. Sirinevler'de oturuyoruz, Turan'da cok tanıdığımız yok sanırım tanıdık çıkmadık galiba :p

hayırlı akşamlar kızlar :KK68:
pc ye anca oturabildim eve de çok geç geldim diyetisyende çok sıra bekledim ordan çıkışta eski mahallemdeki semt pazarında alışveriş yapıp forum istanbula gittim 7 de ordan yola çıktım 8,30 da anca evdeydim 1,5 saat trafikte kaldım:KK75:
gelelim merakla beklediğiniz sonuçlara:21:
öncelikle benim ve diyetisyenin tartısı arasında tam +1 kilo fark var.
cuma günü bildirimde kendi tartımı baz alıyorum çünkü salı günü tartıyor onu baz alamam +1 de tartıya yansıtmak istemedim Hoppa

1 nisan diyetisyen tartısı:107,0
11 nisan diyetisyen tartısı:103,6
giden:3,4
giden yağ:1,9:nazar:

çok çok güzel bir sonuç bence o kadar yoğunluğuma,uykusuzluğuma rağmen:süslü:

banuşuda merak ediyorsunuz hemen yazıyımHoppa
1 nisan:117,0
11 nisan:113.0
giden kilo:4,0
giden yağ:2,6:nazar:
Maşallah ablam ikinizinde sonuçlar harika :KK9::KK9:

Kızlar 2 haftadır sabit geliyorum. Sabit veya artı gelmenin bir limiti varmı?
Belli bir limiti yok ama üst üste 3 hafta sabit ya da artı gelmek iki şeyden kaynaklanır: ya diyet modunda degildir o kişi ya da sende oldugu gibi az yiyip dikkat etse bile saglık problemi vardır. Ben açıkçası senin o menülerle çok iyi eksiler görmen gerektigini düsünüyorum ama işte insülin direncinden dolayı çabanın karşılığını göremiyorsun. O yüzden bence doktor desteği alman şart canım. Sadece diyetisyenle de çözülecek bir iş gibi de gelmiyor bana, önce endokrin ya da dahiliye tam sorunun ne olduğunu bulmalı, diyetisyen de bu probleme yönelik diyet vermeli diye düşünüyorum. Hatta belki ilaç desteği alman gerekiyordur, bunun kararını da yine dahiliye ya da endokrin verir sanırım.. Tabi yine son karar senin ama üzülüyorum senin açından cünkü gercekten sporların çok güzel, yediklerinde arada kaçamak olsa bile o derece etkileyecek şeyler değil. Dediğim gibi çok daha fazla kilo veriyor olman gerekirdi normalde.

Belli bir limiti yok ama üst üste 3 hafta sabit ya da artı gelmek iki şeyden kaynaklanır: ya diyet modunda degildir o kişi ya da sende oldugu gibi az yiyip dikkat etse bile saglık problemi vardır. Ben açıkçası senin o menülerle çok iyi eksiler görmen gerektigini düsünüyorum ama işte insülin direncinden dolayı çabanın karşılığını göremiyorsun. O yüzden bence doktor desteği alman şart canım. Sadece diyetisyenle de çözülecek bir iş gibi de gelmiyor bana, önce endokrin ya da dahiliye tam sorunun ne olduğunu bulmalı, diyetisyen de bu probleme yönelik diyet vermeli diye düşünüyorum. Hatta belki ilaç desteği alman gerekiyordur, bunun kararını da yine dahiliye ya da endokrin verir sanırım.. Tabi yine son karar senin ama üzülüyorum senin açından cünkü gercekten sporların çok güzel, yediklerinde arada kaçamak olsa bile o derece etkileyecek şeyler değil. Dediğim gibi çok daha fazla kilo veriyor olman gerekirdi normalde.
Canım Devlet hastanesinde 2 tane dahileye uzmanina gittim. Biri docent agustos ayinda gitmistim sekerim 140 cikti gencsin ilac vermicem kilo ver yine seker yuksek cikarsa ilac vericem baska bisey yok dedi. Bide gecen ay baska bir dr.a gittim. Sekerin dusmus ilaclik bir durum yok gencsin. Zaten cok fazla kilonda yok dedi tipime bakinca.verdigin kilo az olsun saglam diyor. Ayda 1 gitsin dert etme diyor. B12 ve d vitamini verdi dusuktu sonuclar.
Bugunde endokrin vardi bir tane hastanede ona gittim ama oda hastaneyi birakmis. Baskada yok endokrin bulundugum ilcede. Dahiliye doktorlarida insulin direncini bilmiyor galiba bir ara birine sormustum anlamadi. Annem haftaya kontrolu var yine devlette dahiliye dr.na onunla bende gidim.
Olmadi ozel hastaneye giderim ama ozel hastanelerdede endokrin yok..:işsiz:
Esimde kendi kendine hastalik mi ariyorsun diyor beni anlamiyor bu konuda.:KK43:

Son düzenleme:
Back
X