- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #240.501
Çok iyi yapmışsın açığı kapatmış oldun. :))Gecen hafta arti cikinca cok hirslandim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iyi yapmışsın açığı kapatmış oldun. :))Gecen hafta arti cikinca cok hirslandim![]()
Ya nilgunum bırak allasencanım banda sabit yazın dün regli oldum davul gibi karnım birde elim yüzüm feci şiş malum uyumadım hiç tartılmadım bile moralim bozulmasın diye![]()
Moleküler biyoloji ve genetik canım..inatettimolacak ozgecim memnun oldum. Evet azimliyim Simdilik :)) hangi bolumde yuksek lisans yapiuorsun?
cnm ben tc kimlik no ve üniversite diplomasını götürüp kayıt yaptırmıştımBenim zamanımda henüz T.C. kimlik numarası icat edilmemişti![]()
özgem şimdi uçaktayım ankaraya dönecem kısmetse şindilik izinli dedim ama haftaya seyahatim varmı bilmiyorum o yüzden izin dedim ama siz onu bildirim yapmadı deyin @morordel haftaya seyahatim olmazsa tartılırım değilse haftaya yazarızO değil de hanımlar bildirimler nirdeee saat 11oldu ya
toplight kaptanım yollarda mısın yıne
servey nerdesın hatun yenı tartın ne dıyo
0zlem hala artı mısın canım??
fattofit85 unuttun mu buraları örtmenim
moni çıtır babaanne patlat bakalım mikemmel bildirimi
@Cikilatacanavari canım nöbette misin yine??
Vardı canım yine varmi bilmiyorum. 2 hafta sabittim. Arti gelip cumaya sabit cikiyordum. Bu haftada boyle oldu.O kdr spora +1 imkansız yaa
Senın de tartıda sıkıntı olabılır mı
Insulin dırencı var mıydı
senin vucud alışık uykusuzluğa o modda bebeğin var benimki öylemi şişmişim davul gibiYa nilgunum bırak allasen
Ben de dun regl oldum
Ve aylardır uyumuyorum
Tartılda gorelım mahmut un maharetını
sağol canım ya geçer inşALLAH çok huysuz yanında otur diyo işlerim var yapamadımnilsub gecmis olsun canim.
Hee o zaman ordaki mesajı ben anlamamısım, kafa benim hala basmıyorYok ördekim yok karıştırma değildi o anladım ben![]()
Aa evet lütfen Nilgün'ün izinden gitmeyelim
Tebrik ederim canım cok güzel vermissin :)Selam kizlar gunaydinlarrrrr herkese
gecen hafta 74.8
Bu hafta 73.6
giden 1.2
Ay hayırlısıyla gelsin de tontikCanım bebisin gelmesine az kaldı.. Allah'ın izniyle saglikli bir sekilde kucagina alirsin.ozaman agrilardan eser kalmaz.
![]()
Tamamdır kaptanımözgem şimdi uçaktayım ankaraya dönecem kısmetse şindilik izinli dedim ama haftaya seyahatim varmı bilmiyorum o yüzden izin dedim ama siz onu bildirim yapmadı deyin @morordel haftaya seyahatim olmazsa tartılırım değilse haftaya yazarız
aaa kuymak yiyen o kabak yine patladı nasıl iş anlamadımHee o zaman ordaki mesajı ben anlamamısım, kafa benim hala basmıyor
Aa evet lütfen Nilgün'ün izinden gitmeyelimlydznp bak 74'le izne ayrıldı kuymak yiye yiye 80 oldu geldi yine
Tebrik ederim canım cok güzel vermissin :)
Ay hayırlısıyla gelsin de tontik
Tamamdır kaptanım![]()
Ayiralik mor ordekcim katılamıyorum Haziran sonuna kadar izin istiyorum o zaman işten ayrilcam daha yoğun katılabilirim kilom da sabit bu aradafattofit85 canım gecen hafta da uyarmıstım, 1 hafta daha zaman istemistin ama katılımın hala yetersiz bence. İzne ayıralım mı seni ne dersin???
Adı çıkacağına canı çıksın diye boşuna demiyorlar.aaa kuymak yiyen o kabak yine patladı nasıl iş anlamadım![]()
Kuymak = nilsub bizim içinaaa kuymak yiyen o kabak yine patladı nasıl iş anlamadım![]()
Gayet iyi o zman canım.Kahvaltının üzerinden saatler geçti diye bi tartılayım dedim, geçen haftaya göre 700 gr fazla çıktım. Sabah aç karnına muhtemelen daha da az çıkardım ama gene de ekledim listeye :)
Bu haftalık iyi, bu demektir ki gelecek hafta yine +1'le falan gelecegimGayet iyi o zman canım.