Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE21 Nisan hedefleriEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

toplight
servey----69,9
0zlem---- 73.5
inatettimolacak---61,9
moni ---100,9
fancynancy
Cikilatacanavari--81.7
lydznp --- 84,5

BuRCuCuKkK
maJun---- 71.2
aytozuvegece

nilsub
Birumut55
wendigo
morordek --- 77
ebrusonmez
hedef38beden 85,5

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı cumalar :KK68:

Şöyle sizin listenize bir baktım ;) tebrikler gayet güzel ama inşallah önümüzdeki hafta sizinde bizimde ortalamamız daha da güzel olur ....Aminnn :KK48:

moni moni Ayşemmm 2li rakamlara çok az kalmış :KK9::KK9::KK9:
Darısı benim başıma :KK68: Maşallah ne güzel gidiyor kilocuklar ;) Bakalım salı ne göreceğiz :21::21::21::21:
Bu haftaki listem hoşuma gitti umarım karşılığınıda orda görürüm :KK66: Eksi görüyorum bende ama dün çok azda olsa daha eksik çıkmıştım :KK48: Suyu yeterli içmedim sanırım birde geçen hafta her sabah yeşil çay içiyordum ya kahvaltıda oda belki daha yardımcıdır ;) hatta şimdi aklıma düşünce kendime yeşil çay yaptım ve salıya kadar her gün 1 tane içerim ;)

Selam kizlar gunaydinlarrrrr herkese
gecen hafta 74.8
Bu hafta 73.6:KK49::halay::KK76:
giden 1.2
Süper :KK9:

Bu haftalık iyi, bu demektir ki gelecek hafta yine +1'le falan gelecegim :KK70:
Toplama baktıgımda çok iyi diyemiyorum maalesef. 17 kilo alıp kapatsam diyordum hamileligi ama şu an 17 sınırına dayandım bile, sanırım 17'yi geçecek toplam aldığım kilo :KK43:
Ben her ikisinde de 10ar kilodaydım ama hiçbirini verememiştim onu napıcaz :KK70::KK70::KK70:90 la Doğuma girmiştim 83ü gördüm kısa süre sonra ve baktım yine 90a gidiyorum sizi buldum :KK73::KK73:bu arada benim oğlan 4,250 kızda 3,400 doğmuşlardı.
Yani diyeceğim o ki, hiç sıkma canını. Bebişle, suyla vs en az 4 kg hastanede bırakır dönersin. Sen zaten yediklerine dikkat ediyorsun canım, birde emzirirken de çok kilo veriliyor sen 1 aydan10 kg yi atarsın bence. Hiiiççç üzülme :KK25:

ördeğim düşük kilo ile başladın sen ama, normal bence 20 falan. ben anlamıyorum zaten 12 kilo ile doğuma girenleri.
Kız bende 10 kg aldım hamilelik başına , hatta kızımda 8,5 kg falan almıştım. :super:

kaptanım evine hoşgeldin artık uzan dinlen :KK60:

Deme öyle monicim.
Bu yaz idare edebilecek bir bedende olmayı çok istiyorum.

Bol bol dinlen kaptanım :KK200:
Suyunu da unutma :)
içime sinmedi gittim çocukları okuldan erken aldım kaç gündür görmüyorum diye özlemişim şimdi eşimi bekliyorum gelince yemek faslı sonra cumba yatak düşünüyorum

Aynen Fancy'cim.
Bir de çok verimli oluyor geceleri ya. Çok seviyorum ama erken de uyanmak istiyorum.
Keşke hiç uyumasak da 24 saat bizim olsa.
Ay keşkeee :21:

Yuksek lisans yapınca uzman psikolog olunuyor ama lisans mezunları da terapi yapıyor diye biliyorum. :KK64:Öğretmenliklerin de AOF'te stajı oluyor galiba, gerçi psikoloji açılsa onun da olur herhalde ama bilmiyorum bi ara çok tepki toplamıştı AOF'te psikoloji bölümü açılması.

Ayyy ben kesin şişko giriyorum yaza, ne yapsam acaba :KK23:

Psikoloji sevdalısı çokmuş burda ya :) Tamam açılırsa mutlaka haber veririm, sen de en kötü edebiyattan geçiş yaparsın :) Gerçi bölüm değiştirme imkanı oluyor mu bilmiyorum da..
3. Üniversite olmaz mı, anca açarlar ben bitirene kadar :KK70::KK70::KK70: onu da artık b12 niyetine okur,zihni canlı tutarız hahahaaaa

@lydznp tez hocam bugun de mail atıp iş verdi bana :olamaz: Ama yapıyor muyum? Hayır :KK45:
Çüşşş:oha:

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE21 Nisan hedefleriEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

toplight
servey----69,9
0zlem---- 73.5
inatettimolacak---61,9
moni ---100,9
fancynancy --- 78
Cikilatacanavari--81.7
lydznp --- 84,5

BuRCuCuKkK
maJun---- 71.2
aytozuvegece

nilsub
Birumut55
wendigo
morordek --- 77
ebrusonmez
hedef38beden 85,5

ay darlandım yolla şu kadını bana da saçını başını yolayım bu ne yaa... :sinirli::KK11::duduk::mad:
Al eti senin kemiği benim demeyi ne çok isterdim :KK48: Ben artık umursamamayı öğrendim ya, başlarda ben de senin gibi deli oluyordum ama huylu huyundan vazgeçmiyor :) O yüzden boşveriyorum, dediklerini yapmıyorum, yapamadım diyorum :KK48:
Ben her ikisinde de 10ar kilodaydım ama hiçbirini verememiştim onu napıcaz :KK70::KK70::KK70:90 la Doğuma girmiştim 83ü gördüm kısa süre sonra ve baktım yine 90a gidiyorum sizi buldum :KK73::KK73:bu arada benim oğlan 4,250 kızda 3,400 doğmuşlardı.
Yani diyeceğim o ki, hiç sıkma canını. Bebişle, suyla vs en az 4 kg hastanede bırakır dönersin. Sen zaten yediklerine dikkat ediyorsun canım, birde emzirirken de çok kilo veriliyor sen 1 aydan10 kg yi atarsın bence. Hiiiççç üzülme :KK25:
İnsallah valla doğum sonrasına bırakıyorum işte dediğin gibi emzirmeydi falan veririm diye güveniyorum da emzirirken de iştah çok açık oluyormus, ben gene bu hamilelikteki gibi homili gırtlak yiyip iyice kilo almam insallah :)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı cumalar :KK68:

Şöyle sizin listenize bir baktım :KK66: tebrikler gayet güzel ama inşallah önümüzdeki hafta sizinde bizimde ortalamamız daha da güzel olur ....Aminnn :KK48:

moni moni Ayşemmm 2li rakamlara çok az kalmış :KK9::KK9::KK9:
Darısı benim başıma :KK68: Maşallah ne güzel gidiyor kilocuklar :KK66: Bakalım salı ne göreceğiz :21::21::21::21:
Bu haftaki listem hoşuma gitti umarım karşılığınıda orda görürüm :KK66: Eksi görüyorum bende ama dün çok azda olsa daha eksik çıkmıştım :KK48: Suyu yeterli içmedim sanırım birde geçen hafta her sabah yeşil çay içiyordum ya kahvaltıda oda belki daha yardımcıdır :KK66: hatta şimdi aklıma düşünce kendime yeşil çay yaptım ve salıya kadar her gün 1 tane içerim :KK66:
aleyküm selam banuşum hoşgeldin:KK68:
ucundan görürüm belkim 2li rakamları dicem de regl haftam biraz şiş hissediyorum kendimi geçer inşallah bu hafta kiloyu etkileyeceğini düşünüyorum bakalım :KK51:
evet bu listeyide sevdim:KK70:

bu hafta regl haftam havuza gidemiyorum bende dışarıda 45 dakika yürüyüşümü yapıp geldim ara öğünüm activıa yı da yedim akşam yemeğinin hazırlığına girişicem şimdi:hamarat:

Kızlar aklıma bir şey takıldı fikir verebilir misiniz? Diyetisyende yapılan ölçümde metabolizma yaşım 42 çıkmış :( kilo verdikçe bu metabolizma hızı yükselir mi daha doğrusu normale döner mi yoksa dahiliye gitmem gerçekten gerekir mi? Kimisi kilo verdikçe düzelir diyor kimisi düzelmez diyor da aklım çok karıştı.

Al eti senin kemiği benim demeyi ne çok isterdim :KK48: Ben artık umursamamayı öğrendim ya, başlarda ben de senin gibi deli oluyordum ama huylu huyundan vazgeçmiyor :) O yüzden boşveriyorum, dediklerini yapmıyorum, yapamadım diyorum :KK48:

İnsallah valla doğum sonrasına bırakıyorum işte dediğin gibi emzirmeydi falan veririm diye güveniyorum da emzirirken de iştah çok açık oluyormus, ben gene bu hamilelikteki gibi homili gırtlak yiyip iyice kilo almam insallah :)
ay çok güldüm girdim hep senin msj denk geliyorum demekki yoğunluktan girip yazamıyormuşsun yoksa vaktin olsa benim kadar çenen var yani:KK70::KK70::KK70:

Kızlar aklıma bir şey takıldı fikir verebilir misiniz? Diyetisyende yapılan ölçümde metabolizma yaşım 42 çıkmış :KK43: kilo verdikçe bu metabolizma hızı yükselir mi daha doğrusu normale döner mi yoksa dahiliye gitmem gerçekten gerekir mi? Kimisi kilo verdikçe düzelir diyor kimisi düzelmez diyor da aklım çok karıştı.
cnm benim 2 sene önce gittiğimde 55 çıkmıştı kg verdikçe 43 e kadar düşmüştü

Yok yok almazsın, iştahın açık olduğu maalesef doğru emzirirken ama en çok sütü su yaptığı için su iç bol bol canım sen :anne: Tatlıyla hamur işine abanmaayınca sorun olmaz :rapci:

Teşekkür ederim cnm ya 2 ay oldu tam 10şubatta başlamıştım güzel gitti ama artık en ufak kaçamakta durmaya basladi malesef daha dikkat etmem gerekiyor çok fazla kilom var :KK43:
Yaa maşallah canım, süper vermişsin 2 ayda inanılmaz :super: sen bu azimle kısa zamanda istediğin kiloya gelirsin bence tatlım. :KK24:

ay çok güldüm girdim hep senin msj denk geliyorum demekki yoğunluktan girip yazamıyormuşsun yoksa vaktin olsa benim kadar çenen var yani:KK70::KK70::KK70:
Tabi aslında benim de cenem acıldı mı iyi acılır :D
Bugun evdeydim ya iş de yapmadım kendimi buraya verdim adeta, her mesaja cevap yazdım nerdeyse :D
Yok yok almazsın, iştahın açık olduğu maalesef doğru emzirirken ama en çok sütü su yaptığı için su iç bol bol canım sen :anne: Tatlıyla hamur işine abanmaayınca sorun olmaz :rapci:
Hamilelikte maalesef uzak duramadım tatlıdan ve hamurişinden. Tatlı aşerdim durdum resmen :KK23: İnsallah emzirme döneminde öyle olmaz

Tabi aslında benim de cenem acıldı mı iyi acılır :KK70:
Bugun evdeydim ya iş de yapmadım kendimi buraya verdim adeta, her mesaja cevap yazdım nerdeyse :KK70:

Hamilelikte maalesef uzak duramadım tatlıdan ve hamurişinden. Tatlı aşerdim durdum resmen :KK23: İnsallah emzirme döneminde öyle olmaz
Ammaaannn boşver kaç kere hamile olcan ki tadını çıkar ben öyle yapicam emzirirken nasılsa verilir :D

Back
X