- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #240.761
Bugün pazartesi ya hani kurallar var ya unutmayın nerde pazartesi kiloları 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok monicim henüz dogurmadımSelam kızlar
Kaçamaksız güzel bir hafta olsun hepimiz için inşallah
morordek ördekimiz yok bugün ayy bebiş mi geldi yoksa
![]()
Yinede çok güzel gitmiş.Pazartesi kilom:101,4
Geçen cuma:101,9
Regl haftam şişim biraz![]()
hoşgeldin canım ben takım kaptanıyım ben ilk oğlum 4 aylıkken başlamıştım diyetisyen kontrolünde bebğin kg artışı ve benim kg vermemi düzenli kontyrol ediyordu sütüm de azdı ama kesilmeden 6 ayda 25 kg vermiştim proteine yüklen en güzel sütü protein yapıyor yumurta et süt eksik olmasın tatlımDoymuyor canım mama takviyesi yapıyorum zaten. Amacım en azından 1 sene, az da olsa kızıma süt verebilmekaburcuburu, hamurişini kesersem sütüm etkilenmez diye ilk adımı öyle atmak istiyorum yavaş yavaş yeme düzeni oluşturmaya çalışıcam
![]()
canım bugün çok duygusal olursun tatlım hadi bakalım kolay gelsin güzel telaşlar bunlar bi süre hiç özlemeyeceksin ama sonrasında öleyeceksin okulu umut bey 10-11 aylık olunca bende öyle olmuştuSelam kızlar, dün hic girme fırsatım olmadı. Günümüz vardı yine, akşam da erkenden uyuyakaldım. Evet koca göbegimle dogurmak üzereyken bile hala güne gidiyorum
Bu sabah da çalışamaz raporu alıp okula geldim. Bugün de okuldayım, son bi toparlıyorum işlerimi. Gün sonunda tez hocama da "ben artık çalışamıyorum" konulu bir mail atmayı düsünüyorum :) Başının çaresine baksın.
Ögleyin yemeğe yürüyerek gittim, yemek çıkışı da hava çok güzel olduğu için baya yürüdüm. İyi geldi. Böyle duygusal bi havadayım bugun niyeyse, her seyden etkileniyorum, hormonların etkisi galiba :)
Sizler nasılsınız bakalım?
Yok monicim henüz dogurmadımGirmeyince merak etmen çok normal tabi
![]()
kız 500 gr almış nerde vermişYinede çok güzel gitmiş.
Ben 500 gram vermiş sandım.kız 500 gr almış nerde vermiş![]()
Ben zaten yeni okul döneminde işe başlayacağım kaptanım, ekim gibi falan. Bizde mesai kavramı çok fazla olmadığı için ücretsiz izne ayrılmayı düsünmedim. İşim olduğunda gelir hallederim okulda diye düsünüyorum. Annem de yanımızda olur büyük ihtimal Umut'u ona bırakırım okula geldiğim zamanlarda. Zaten tez hocam benim yakamı o kadar uzun süre bile bırakmayabilir, 2-3 ay sonra beni taciz etmeye başlar bencecanım bugün çok duygusal olursun tatlım hadi bakalım kolay gelsin güzel telaşlar bunlar bi süre hiç özlemeyeceksin ama sonrasında öleyeceksin okulu umut bey 10-11 aylık olunca bende öyle olmuştu
Ben de öyle sandım? Vermemiş mi?Ben 500 gram vermiş sandım.![]()
selam kızlarr ben geldim,
10 gün aradan sonra işleri daha toparlayamöadım geçmişi okuyup geldim fazla yazmamışsınız çok olsaydı son sayfaya bakacaktım sadece
hoşgeldin canım ben takım kaptanıyım ben ilk oğlum 4 aylıkken başlamıştım diyetisyen kontrolünde bebğin kg artışı ve benim kg vermemi düzenli kontyrol ediyordu sütüm de azdı ama kesilmeden 6 ayda 25 kg vermiştim proteine yüklen en güzel sütü protein yapıyor yumurta et süt eksik olmasın tatlım
canım bugün çok duygusal olursun tatlım hadi bakalım kolay gelsin güzel telaşlar bunlar bi süre hiç özlemeyeceksin ama sonrasında öleyeceksin okulu umut bey 10-11 aylık olunca bende öyle olmuştu
kız 500 gr almış nerde vermiş
bu arada sabah tartılmadım bilmiyorum kg durumu ne alemde benim
ama sabah leslie 1 mil express ve 100 ip atlama yaptım öğle tatilinde yürüdüm 9000 adım olmuş şimdiye kadar
Hayırrr almadımmm 500 gram verdim kaptanımBen 500 gram vermiş sandım.![]()
Hoşgeldin o zaman canım. Abur cuburu kesinlikle kes, hazır ve paketli şeylerden markette uzak durmaya çalış eve de sokma :)Ah o baklava börek beslenme yüzünden aldım kiloları. aburcubur fazla tüketiyorumonu kessem zayıflarım zaten de ilk kez engel olamıyorum kendime. O yüzden diyet grubuna başlıyım kendimi kontrol etmeye çalışayım istiyorum. Yavaştan çok sıkı olmasa da bugün başlıyorum
aranızdayım:)
Çok geçmiş olsun canım, voltarenin galiba böyle vicksimsi kokulu olan yakıları var, çok iyi geliyor, geçmediyse dene istersen canım, ya da direkt jelini sür. Çabucak geçer inşallah.bende anlamadım yel mi girdi acaba? iki ağrıda sag tarafta.
Hormanlardandır hormonlardanSelam kızlar, dün hic girme fırsatım olmadı. Günümüz vardı yine, akşam da erkenden uyuyakaldım. Evet koca göbegimle dogurmak üzereyken bile hala güne gidiyorum
Bu sabah da çalışamaz raporu alıp okula geldim. Bugün de okuldayım, son bi toparlıyorum işlerimi. Gün sonunda tez hocama da "ben artık çalışamıyorum" konulu bir mail atmayı düsünüyorum :) Başının çaresine baksın.
Ögleyin yemeğe yürüyerek gittim, yemek çıkışı da hava çok güzel olduğu için baya yürüdüm. İyi geldi. Böyle duygusal bi havadayım bugun niyeyse, her seyden etkileniyorum, hormonların etkisi galiba :)
Sizler nasılsınız bakalım?
Yok monicim henüz dogurmadımGirmeyince merak etmen çok normal tabi
![]()
Bu gün acayip yoğunum. biraz kafa dağıtayım diye girdim amaEliptiğimi yaptım kızlar, sizde durumlar ne?![]()
Maşallah ne kadar özenle tutmussun, emeğe saygı