Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyi akşamlar şekerler:KK3:
diyetisyen günümdü bugün yine çok fazla sıra bekledik banuşumla:KK19:
öğlen yemeği kaçıyor diyetisyen günü malesef , ara öğünleri yapmaya çalıştık,akşam yemeğimide haliyle 17:00 de yedim sonra yine ara öğünlerimi yaptım şimdide enginar çayımı içip yatıcam:uykucu:
bu hafta hiç yürüyüş yapamamıştım yoğunluktan,bu akşam sosyal tesise indim 45 dakika bantta yürüdüm 10 dakika da havuz:KK6:bizim tesis 22,30da kapanıyor geç gittiğim için havuz faslı az olduHoppa
artık bir aksilik çıkmassa aksatmadan haftada 4 gün yürüyüşlerimi yapmak istiyorumHoppa
malesef kiloda çok az gitmiş hatta yağ hiç gitmemiş:cry:sonraki randevumuz 1 mayıs resmi tatile denk geldiği için 15 gün sonra gidicez,bugün verdiği liste 15 gün uygulanacak inşallah güzel kilolar veririz o zamana kadar:KK39:
cumaya 2 li rakamları görürüm umarım:süslü:

diyetisyen raporumu yazayım(diyetisyenin tartısı 400 grm fazla tarttı bugün)
kilo:100,4
geçen hafta:101,3
giden:0,9
yağ:0

banuşumuda yazıyım maşallah güzel kilo verdi bu haftada:nazar::KK19:
geçen hafta 112.3
Bu hafta 110.7 kg
giden: 1.6 kg
yağ: 1.1 kg

yeni listemi paylaşayım:KK72:
(15 gün aynı liste,sıkılırsam diğer listelerle minik değişiklikler yapabilirmişim))

uyanınca
1 bardak oda sıcaklığında su

Kahvaltı
2 tatlı kaşığı labne peyniri
1 fincan yeşil çay
bol yeşillik tabağı
1 adet etimek tuzsuz

ara
1 su bardağı ayran
1 y. k. chia tohumu

öğle
10 adet kuru üzüm

yarım saat sonra
4 y.k zeytinyağlı sebze yemeği
1 kase yoğurt
1 y.k chia tohumu
bol salata

ara
1fincan yeşil çay
1 dilim ananas

ara
2 yemek kaşığı yoğurt
1 y.k chia t.ya da 1 tatlı kaşığı zerdeçal

akşam
bol yeşil salata
4 yemek k.tavuk sote ya da 120gr et ızgara ya da 4 y.k etli bakliyat yemeği

ara
1 çay bardağı enginar suyu
1 adet kivi

su:3 litre
hareket:haftada 4 gün 45 dk yürüyüş

öğlen yemeği kaçıyor diyetisyen günü malesef , ara öğünleri yapmaya çalıştık,akşam yemeğimide haliyle 17:00 de yedim sonra yine ara öğünlerimi yaptım şimdide enginar çayımı içip yatıcam:uykucu:
bu hafta hiç yürüyüş yapamamıştım yoğunluktan,bu akşam sosyal tesise indim 45 dakika bantta yürüdüm 10 dakika da havuz:KK6:bizim tesis 22,30da kapanıyor geç gittiğim için havuz faslı az olduHoppa
artık bir aksilik çıkmassa aksatmadan haftada 4 gün yürüyüşlerimi yapmak istiyorumHoppa
malesef kiloda çok az gitmiş hatta yağ hiç gitmemiş:cry:sonraki randevumuz 1 mayıs resmi tatile denk geldiği için 15 gün sonra gidicez,bugün verdiği liste 15 gün uygulanacak inşallah güzel kilolar veririz o zamana kadar:KK39:

geçen hafta 112.3
Bu hafta 110.7 kg

Ayşem şu rakamlara takılma sonuçta bazen hiç gitmeyebiliyor ;) artı görmekten iyidir ve eminim bu 15 gün sıkı tutup çok çok güzel eksiler göreceğiz ;)
Bu arada şu etimek wasa olayını sordum :) kullanma şimdilik wasayı dedi :D hatun onları bana yedirmeyecek belli oldu :D ama sıkıntı yok etimek eve gelirken almıştım ne olur ne olmaz diye ;)
Bende eve gelir gelmez activyamı yedim dondurulmuş dondurma niyetine :D akşam yemeğimide ( kıymalı pırasa ) 18:30da yedim ;)
Sabahtan öğlene kadar pek su içememiştim biliyorsun ;) onuda bu saatte kadar 3.5 litreye tamamladım ;) ha bire tuvaleteyim ama olsun yeterki gitsin kilocuklar :D

Ayşem şu rakamlara takılma sonuçta bazen hiç gitmeyebiliyor :KK66: artı görmekten iyidir ve eminim bu 15 gün sıkı tutup çok çok güzel eksiler göreceğiz :KK66:
Bu arada şu etimek wasa olayını sordum :) kullanma şimdilik wasayı dedi :KK70: hatun onları bana yedirmeyecek belli oldu :KK70: ama sıkıntı yok etimek eve gelirken almıştım ne olur ne olmaz diye :KK66:
Bende eve gelir gelmez activyamı yedim dondurulmuş dondurma niyetine :KK70: akşam yemeğimide ( kıymalı pırasa ) 18:30da yedim :KK66:
Sabahtan öğlene kadar pek su içememiştim biliyorsun :KK66: onuda bu saatte kadar 3.5 litreye tamamladım :KK66: ha bire tuvaleteyim ama olsun yeterki gitsin kilocuklar :KK70:
aynen bitanem gidecek inşallahHoppao yoğunluğa 900 grm gitmiş şükretmeliyim:KK70:
dediğin gibi 15 günümüz var çok güzel kilolar gidecek inşallah:KK36:
suyu ancak 3 litreye tamamlayabildim (çaylar hariç)şimdi elimde enginar çayım var bitsin uyucam:uykucu:
sabahları erken kalkıp düzene girmek istiyorum artık:ıslık:

Hadi inşallah hedefine ulaşırsın en kısa sürede :)

Benim oda arkadaşım argan yağlı şampuanın saçına iyi geldiğini söyledi Özgecim. Ay hatta onun adı da Özge :KK70: ne alaka bilemedim de isminle hitap edince fark ettim :KK70:
Argan yağlı serum kullanıyorum zaten canım,ona da yenı basladım
Can can kısmen alanım sayılır
Kımyasallarla kafayı yemıştım bır donem
Saç için neler denedım neler
Şimdı bebek sampuanı unıbaby kullanıyorum
Sonucta paraben boya olmayn bısey aramıyor muyuz
Sac kremı yerıne de bır donem sırkelı su kullanmıştım ama şimdı yıne kreme dondum
Beslesın dıye e vıtamını alıp sampuana koyuyordum
Cok fazla oynamam sacımla boya fon cok yapmam sureklı boyamam da yılda bır belkı
Bepanthen ıle evıgenı karıstırıp maske yapıyordum beslıyormus ama şimdı hıc vaktım yok
Hergun yıkamak yıpratıyor yağlandıgı zaman olusan yag beslıyormus sacı
Cok sık yıkamam kurutuyo o da farkındayım.. Ben de evigenle bepanten aldım koydum ısabet olmus demekkı canımcım.. ıstanbuldakı su cok kıreclı gelıyo kremsız yapamıyorum maalesef.. evıgenden bı ampulde kreme mı koysam acaba??

Çam terebentini kullanırken vücuduna gelmemesine dikkat et canım.
Saçını eğerek yıka saçlarını, yoksa tüylenme yapabilir.
Bu arada ben sinemakili saç kürünü yaparım arada, severim de. Aslında sarımsak çok etkili ama kokusuna değmiyor :)

Ben cevap vermiştim.
Cam terebentını koyuyorum ne zamandır bı sıkıntı cıkarmadı canım ama dıkkat ederım bundan sonra.. ekstra olarak vıtamın aldım bugun dedıgım gıbı..
Sınamekılı kuru ben de okudum ılgınc geldı bana denemek lazım bı ara

-Cevap verdıgını de sonradan gordum gözüm alttakı hemen monıcıgımızın mesajına takılmıs atlamısım senın yazdıgını canım kusura bakma

Sekerim sen nasil yardimcisin etap raporuna ptesi aksama kadar cevap verilmeyince takima ceza geliyor onemli bi mazeret yoksa ben su aralar pek ilgilenemiyorum ama buraya ugrayamasam da paylasima bakmaya calisiyom aman kizlar dikkat edin benim yogunlugum ne kadar surer bilmiyorum ama hergun paylasima bakin buraya yazmaszsam cepten haber verin
Simdiye kadar ders calistim gidip yatacam iyi geceler sizlere
Benım sehır dısından tus'a gırmeye arkadasım gelmıstı kaptanım anca fırsatım oldu lıstelerı kontrol etmeye..
Zaten yazmıs da arkadas sana danısmadan hareket etmek ıstemedıgım ıcın once sana yazdım..
Ben hergun kontrol etmeye calısırım kaptanım,cok cok kolay gelsın sana guzel gecer sınavların inşallah

geçen hafta 112.3
Bu hafta 110.7 kg
Dedıgın gıbı hareketın kısıtlandıgı ıcın boyle olmus bence de.. sonrakı görüşme yüzün gülecek ınanıyoruz bız sana ;)
yeni listemi paylaşayım:KK72:
(15 gün aynı liste,sıkılırsam diğer listelerle minik değişiklikler yapabilirmişim))

uyanınca
1 bardak oda sıcaklığında su

Kahvaltı
2 tatlı kaşığı labne peyniri
1 fincan yeşil çay
bol yeşillik tabağı
1 adet etimek tuzsuz

ara
1 su bardağı ayran
1 y. k. chia tohumu

öğle
10 adet kuru üzüm

yarım saat sonra
4 y.k zeytinyağlı sebze yemeği
1 kase yoğurt
1 y.k chia tohumu
bol salata

ara
1fincan yeşil çay
1 dilim ananas

ara
2 yemek kaşığı yoğurt
1 y.k chia t.ya da 1 tatlı kaşığı zerdeçal

akşam
bol yeşil salata
4 yemek k.tavuk sote ya da 120gr et ızgara ya da 4 y.k etli bakliyat yemeği

ara
1 çay bardağı enginar suyu
1 adet kivi

su:3 litre
hareket:haftada 4 gün 45 dk yürüyüş
Lıste masallah dolu dolu ye ye bıtıremez ınsan :D :KK72:

Cam terebentını koyuyorum ne zamandır bı sıkıntı cıkarmadı canım ama dıkkat ederım bundan sonra.. ekstra olarak vıtamın aldım bugun dedıgım gıbı..
Sınamekılı kuru ben de okudum ılgınc geldı bana denemek lazım bı ara

-Cevap verdıgını de sonradan gordum gözüm alttakı hemen monıcıgımızın mesajına takılmıs atlamısım senın yazdıgını canım kusura bakma
Sampuana doğum kontrol hapları konsugunu da doymustum cok beslıyormus ama vucuduna degmemesı laxım

Dedıgın gıbı hareketın kısıtlandıgı ıcın boyle olmus bence de.. sonrakı görüşme yüzün gülecek ınanıyoruz bız sana :KK66:

Lıste masallah dolu dolu ye ye bıtıremez ınsan :KK70: :KK72:
inşlalah canım zaten en büyük motivasyonum sizlersiniz:KK19:
sorma aynen vakit yetmiyor ara öğünlere:KK70:

Argan yağlı serum kullanıyorum zaten canım,ona da yenı basladım

Cok sık yıkamam kurutuyo o da farkındayım.. Ben de evigenle bepanten aldım koydum ısabet olmus demekkı canımcım.. ıstanbuldakı su cok kıreclı gelıyo kremsız yapamıyorum maalesef.. evıgenden bı ampulde kreme mı koysam acaba??
Bilesımını bılemıyorum realsıyona gırdıgınde ne olur bakmalı yada bekledıgınde olumsuz etkısı olur mu maskede hemen kullanıyorsun sonucta

Back
X