Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sampuana doğum kontrol hapları konsugunu da doymustum cok beslıyormus ama vucuduna degmemesı laxım
Onu da okudum sasırmıstım hatta.. ama tırsıyom ben hormonal seylerden onu denemem sanırım.. ya da sadece maskeye koyabılırım
Bilesımını bılemıyorum realsıyona gırdıgınde ne olur bakmalı yada bekledıgınde olumsuz etkısı olur mu maskede hemen kullanıyorsun sonucta
Bakaym bı sorun cıkar kel kalırsam derım sıze sız koymayın dıye :D
O cevabı bana yazmıstı sanırım canım yanlıslıkla senın mesajına yazılmıs olabılır canım
Ne amelıyatı hayırdır
Burnumda ağır işçilik gerektirecek bir everest var diyeyim veysosum :D burnumu yaptırayım cıksın aradan dıyorum mezun olucam ıse fılan baslarsam daha da fırsat bulamam

yeni listemi paylaşayım:KK72:
(15 gün aynı liste,sıkılırsam diğer listelerle minik değişiklikler yapabilirmişim))

uyanınca
1 bardak oda sıcaklığında su

Kahvaltı
2 tatlı kaşığı labne peyniri
1 fincan yeşil çay
bol yeşillik tabağı
1 adet etimek tuzsuz

ara
1 su bardağı ayran
1 y. k. chia tohumu

öğle
10 adet kuru üzüm

yarım saat sonra
4 y.k zeytinyağlı sebze yemeği
1 kase yoğurt
1 y.k chia tohumu
bol salata

ara
1fincan yeşil çay
1 dilim ananas

ara
2 yemek kaşığı yoğurt
1 y.k chia t.ya da 1 tatlı kaşığı zerdeçal

akşam
bol yeşil salata
4 yemek k.tavuk sote ya da 120gr et ızgara ya da 4 y.k etli bakliyat yemeği

ara
1 çay bardağı enginar suyu
1 adet kivi

su:3 litre
hareket:haftada 4 gün 45 dk yürüyüş

Ablacim uzulme diyetisyen tartisi her zaman baska gosteriyor bende de. Bende diyetisyene gittiğimde tam da bu kilodaydim. Eminim yeni listenle cok daha iyisini yapabilirsin. Opuyorum seni kocaman.

iyi akşamlar şekerler:KK3:
diyetisyen günümdü bugün yine çok fazla sıra bekledik banuşumla:KK19:
öğlen yemeği kaçıyor diyetisyen günü malesef , ara öğünleri yapmaya çalıştık,akşam yemeğimide haliyle 17:00 de yedim sonra yine ara öğünlerimi yaptım şimdide enginar çayımı içip yatıcam:uykucu:
bu hafta hiç yürüyüş yapamamıştım yoğunluktan,bu akşam sosyal tesise indim 45 dakika bantta yürüdüm 10 dakika da havuz:KK6:bizim tesis 22,30da kapanıyor geç gittiğim için havuz faslı az olduHoppa
artık bir aksilik çıkmassa aksatmadan haftada 4 gün yürüyüşlerimi yapmak istiyorumHoppa
malesef kiloda çok az gitmiş hatta yağ hiç gitmemiş:cry:sonraki randevumuz 1 mayıs resmi tatile denk geldiği için 15 gün sonra gidicez,bugün verdiği liste 15 gün uygulanacak inşallah güzel kilolar veririz o zamana kadar:KK39:
cumaya 2 li rakamları görürüm umarım:süslü:

diyetisyen raporumu yazayım(diyetisyenin tartısı 400 grm fazla tarttı bugün)
kilo:100,4
geçen hafta:101,3
giden:0,9
yağ:0

banuşumuda yazıyım maşallah güzel kilo verdi bu haftada:nazar::KK19:
geçen hafta 112.3
Bu hafta 110.7 kg
giden: 1.6 kg
yağ: 1.1 kg
Monişim bence super gidiyorsun, her hafta aynı gitmez tabi ama yine de eksidesin öyle düşün ;)
Ne dedıysem o 63 te mezun olayım ordekımm:halay:
Tamam canım sen nasıl istersen :)
Sampuana doğum kontrol hapları konsugunu da doymustum cok beslıyormus ama vucuduna degmemesı laxım
Dogum kontrol hapı mı? :KK57: hic duymamışım yahu cok ilginçmis
Burnumda ağır işçilik gerektirecek bir everest var diyeyim veysosum :KK70: burnumu yaptırayım cıksın aradan dıyorum mezun olucam ıse fılan baslarsam daha da fırsat bulamam
Ooo kilolar verildi, dış görünüş baştan aşağı değişiyor desene canım :) ördeğin kıskanmasın sonra :KK48:

Ay ancak girebildim
Sayın kaptanim ve ordegim o zaman giriyorum listeye
Izne ayrildigimda 74.8 kg idim 3 hafta kadar ara verdim az da olsa sabit lerim diye son 2 haftadır diyet devam üç haftalık ara da alla ne verdiyse yedim gece gündüz ama ne hikmettir gram almadım.şükür
Dün tartildigimda 71.8 kg idim
Izne ayrılış 74.8
Izinden dönüş 71.8 eksi 3 :)

Günaydın hayırlı sabahlar şekerler:KK54:
Bu sabah erken uyandım saat 7 de kahvaltım bitmiş oldu:KK72:eeken kalkıp erken uyumak istiyorum artıkHoppa
Cumaya son 3 gün kızlar lütfen dikkat edelim biliyorsunuz her kaçamağımız takım listemizi etkiliyor:ıslık:

image.webp

Günaydın kızlar
Ay ancak girebildim
Izne ayrildigimda 74.8 kg idim 3 hafta kadar ara verdim az da olsa sabit lerim diye son 2 haftadır diyet devam üç haftalık ara da alla ne verdiyse yedim gece gündüz ama ne hikmettir gram almadım.şükür
Izne ayrılış 74.8
Süpersin tosocum, alırız bu cuma seni listeye :)

Ay ancak girebildim
Izne ayrılış 74.8

tosocum tebrikleer, keşke bu hafta bu kadar vermeseydin :)

kuzum resmen sahalara jet gibi dönüş yapıosun maşallah sana, valla sende haftada 5 kilo verecek potansiyel var, sağlıklı ol yeter ama.

çocuklar nasıllar? sen nasıl oldun sağlık problemleri falan halloldu mu?
Sağlık problemleri çok yaşadık kuzum ya oğlum hastanede yattı diğerleri çok ağır enfeksiyon geçirdi vs bayağı zor üç dört hafta geçirdik su an durum stabil şükür
Yaz da geliyo inşallah uzun bir süre ara veririz şu hastalıklara bu kişi zor atlattık okula giden çocuk olunca mikroplar eve rahat giriyo önlemek zor oluyo.ama şimdi lik iyiyiz şükür.
Ramazan a kadar hedefim 60 61 kg inşallah tutturursam çok sevinicem daha 1 ayim var

Back
X