- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #245.701
Ilk hafta kilo kaybetmesine normal dedi ama 10-15 güne dogum kilosuna gelmesi lazımmış. Mama ilk günler vermek zorunda kaldık, biz de pişman olduk. O yuzden tekrar vermek istemiyorum insallah toparlar bu hafta.canını sıkma bitanem çok normal bi durum kilo kaybetmesi,bizimkide sınırda denecek kadar kilo kaybetmişti doktor ayağından serumla besleriz demişti .çok şükür daha sık emzirmekle normal kilosuna geç de olsa ulaştımamalar kabızlık da yapabiliyor o yüzden biz hiç vermedik zaten gerek de olmadı ama o süreç baya zorluydu
![]()
Iste Banusum bu zamana kadar toparlaması lazımmış doktorun dediğine göre. O yuzden 1 hafta daha deneme süresi verdi bize.Kuzum üzme tatlı canınıeminim haftaya kuzucuk toparlanmış olurda mamaya gerek kalmaz
Benim kuzuların ikiside hastaneden çıktıklarında doğum kilosundan daha azlardı
sonraları daha çabuk toparlıyor merak etme
![]()
Hahah mamayı almadı bahanesi de iyiymiş benim de aklımda olsun bari :) bakalım insallah kilo alır bu hafta.Morordekcim üzme canını, benim oğlanda tombiş doğunca ilk zamanlar doğum kilosuna ulaştırmakta bende zorlanmıştım. Hatta doktorunuz istediği kiloya gelmedi diye mama takviyesi verdiğinde çok bozulmuştum aynı senin gibi, ben yine de 1-2 hafta daha emzireyim dedim kendi kendime. Sonraki kontrolde kilosu gayet güzeldi. Mamayı almadı mecbur emzirdim diye de sıyrılıverdim sorunca.Malum onların sözünü dinlemeyince acık bozuk atıyorlar hehe. Siz çok biliyonuz zaten herşeyi bize be gerek diye falan çoğu tribe giriyor. Benimkisi belki de annelik içgüdüsüydü bilemiycem.
Sen bol bol emzir canım, bir dahaki kontrole bence daha toparlamış olur. Yazdıklarına göre sütün güzel geliyor, maşallah.Kalitesi de iyi ki kilo alıyor. Sen takma kafana, ağladıkça daya memeyi
bak nasıl topaç olacak o.
![]()