• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

A

Aynen, cocuklar oynasin diye iniyorum bende, yazlik yer gibi olmuyor, konu komşu yani, garip geliyor niyeyse:-)
Al benden de o kadar. Takım elbiseyle işe giderken gördüğün adam sort la karşın da oturuyor. Yada kadın farketmiyor :-)

Ben de hasamami mi paylaşsam bilemedim şimdi. :KK70:
eskindendi kızlar bende böyle mayo bikini vs... hatta ben mayo giyemeyenlerdendim. Kilom kaç olursa olsun bikinim olsun diyenlerden. Sanıyorum onun içi 6senedir denize gitmiyorum. Hasama giymemek için :KK70:
:-):-)

kızlar dunku menumu de yazcam birazdan. Buyrun efenim kahvaltim
IMG_9657.webp

Ayy bu altı yüksek bel olup üstü normal olanlar harikaymış yahu. Ben en cok altı kırmızı olan retro tarzındakini begendim, o tarz şeyleri cok seviyorum :) mayo almaktansa öyle bi sey almak daha iyi sanırım. Senin aldıkların da cok guzel :super: nereden aldın peki?
Eki Görüntüle 2017106

Mayo olarak favorim bu benim, şekillendiriciymiş üstelikte ama çok pahalı.

morordek morordek tankinilere baksana, güneşlenirken arada göbeğini açıyorsun iyi oluyo. Mesela;

Eki Görüntüle 2017107

Fancycim işe gidince bakıcam seninkilere de
Evet tankini de mantıklı aslında haklısın, o da aklımda olsun :)

Öncelikle bugün hepimiz en az 1 saat spor yapıyoruz. vay uyudum, çocuklar durmadı :olamaz: halim yoktu, hava sıcaktı dinlemem. yarın ödem tutmamak adına fazla spor yapamıcaz çünkü.

Perşembe menüsü; (saf protein + yoğurt kürü günü)

Sabah; 2 hşl. yumurta, domates, salatalık, kk peynir, 3-4 zeytin, isteyenler 1 dl ekmek (çekebilenlerden tabak fotosu istiyorum :KK48:) (tatlı/reçel yok! bugün meyve de yok!)

Ara; şekersiz türk kahvesi

Öğle: bol yoğurt, ton balıklı salata (çalışanlar evden götürücez napalım)

Ara: şekersiz nescafe / filtre kahve / ayran / kefir / süt (light olursa iyi olur)

Akşam; tavuk sote (dilediğiniz kadar) biraz domates biber olabilir içinde, yağsız pişicek, tavuk gögüsten. yanında bol yoğurt yoğurdun içinde tarçın/zencefil/zerdeçal/pulbiber olacak.

su:3 lt
Spor: hafif bi yürüyüş olabilir, ödem istemiyoruz.

fancynancy fancynancy lydznp lydznp @nilsub nilgün sen kesinlikle uyacaksın bize, bi gün 76'yı belki 75'i görmeni görelim noolour... 0zlem 0zlem özlemcim bize takılmak ister misin? sen zaten düzenli besleniyosun diye çok kısıtlamak istemiyorum açıkcası.
Bende katılmak isterim canım..
Yine takildim kaldim izinemi ayrilsam diyordum bende.:işsiz:

Kahvaltı
Muzlu sütlü yulaf ezmesi

Ara
Filtre kahve

Öğle
5 yk taze fasulye
4 yk közlenmiş patlıcan biber domates karışımı
1 yk yoğurt
1 dilim çok tahıllı ekmek

Ara
1 susamlı çubuk
Türk kahvesi

2 saat sonra
Ananas çayı

Akşam
Steak burger (ekmeğin 1 dilimini yedim)
Birkaç tane patates

Gece
2 maden suyu

Su: 3,5 lt
Spor: 45 dk Leslie 5 k, 30 dk Leslie burn body fat, 10 dk kickbox

Ayy bu altı yüksek bel olup üstü normal olanlar harikaymış yahu. Ben en cok altı kırmızı olan retro tarzındakini begendim, o tarz şeyleri cok seviyorum :) mayo almaktansa öyle bi sey almak daha iyi sanırım. Senin aldıkların da cok guzel :super: nereden aldın peki?

Evet tankini de mantıklı aslında haklısın, o da aklımda olsun :)
Şeymacım wish diye bir uygulama var, teline yüklüyorsun, Çin'den alışveriş yapıyorsun :KK76: ben birçok şey aldım, güvenilir bir yer. Ulaşmayan ya da beğenmediğin şeyde para iadesi de yapıyorlar. :kahve:

kızlar cumaya 2 gün kaldı nerdesiniz yaww bu sessizlik pek hayra alamet değil anlaşılan bu hafta derece almak yerine bir nota daha alacağız hadi bakalım sizlerle fazla ilgilenemiyorum şu ara gerek iş gerek özel hayatım sebebiyle ama 15 hatta 20 temmuzdan sonra elime düşeceksiniz sıkı yönetim başlayacak haberiniz ola

wendy wendy , @nilsub , lydznp lydznp , fancynancy fancynancy , @servey , morordek morordek kızlar nerelerdesiniz yahuu
özlem netim bitmek üzere anca akşamları demişti
Bitti canim.. Esimden veya kim varsa ondan giriyorum.:KK56:
Dün misafirim vardi bakamadim.:KK51:
En bastakini Aliexpres'te begenmistim.:KK52:

Bende katılmak isterim canım..
Yine takildim kaldim izinemi ayrilsam diyordum bende.:işsiz:
Yok öyle izin mizin kızlar, hepimizin takılma zamanları oluyor, bende 1 aydır yerimde sayıyorum. Hep birlikte hedeflerimize ulaşacağız, moral bozmak yok kuzucum.

Kızlar instada biri spor programi paylasiyor. Hergun ayri bir program. 5 gundur onu uyguluyorum. Menulerle beraber paylastigim liste. Dun dinlenme gunuydu.Bugun devam edicem.1 ay hergun farkli bir liste paylasicak. Kendiside onceden sismanmıs..Sonradan kendini bu ise vermis. Denemek isterseniz sizde bakin.. :KK6:

Güzel ama değil mi özlemcim? Hoşuma gitti, umarım çok ince birşey gelmez :KK48:
Evet cok guzel.. Bende Aliexpres'ten bir mayo siparis ettim.2 Hafta olacak bakalim ne zaman gelir.
Senin siparisler nekadar zamanda geliyor.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Dün Annemin teyzesini hiç denize gitmedim çok görmek isterdim dediği için denize götürdük :KK48: hatun 92 yaşında hani Allah korusun son isteklerinden olabilir diye düşündük ve inanılmaz mutlu oldu ;) tabi o bahaneyle bizde denize gireriz dedik ;) Karadenize gittiğimiz için pek fazla yüzemedim ama baya bir debelendik :D ve sonrasında da bahçede baya iş yaptık akşam üzere ;) en son çimlerin fıskiyesi çalışınca nasıl bir moda girdiysem fıskiyelerin altında deli gibi dans edip zıpladım :D :D :D eşim halime nasıl gülüyor hatun hızını alamadı diye :D

Şükür kaçamak sayılacak hiç bir şey yemedim ama şu anda her yerim ağrıyor ( artık ödem mi var yoksa kaslardan mıdır bilmiyorum gerçi tartılmadım da ;) )
Bugün dinlenip bol suyla yeşil çay kombosu yapacağım malum yarın hem cuma hemde sibelde kontrolümüz var ( gerçi Ayşeyi daha aramadım döndü mü yoksa bir sonraki hafta mı gelecek kontrole ;) )

Umarım çok güzel bir rakam görürüm orada ;)
Herkese bol eksili bir gün olur inşallah

Back
X