Yok benimki artık açıkça belli ediyor bırak yeni evliyken bukadar değildi

ay hoşuma gitmiyor da değil yani

Eeee zamanında ben kuduruyordum içten içe şimdi sıra onda

Gerçi bazen bende yakalıyorum kızların bakışını o an yolasım geliyor hatunları
En son bir AVMye gitmiştik ailecek

bizimki ya ben yoruldum şuraya oturayım siz mağazaya bakıp çıkarsınız dedi ve alt tarafı 5 dakika ancak durduk hatunun biri oturmuş bizimkinin yanına sanki başka bank yokmuş gibi ( hemen yanında bomboş bank vardı ) birde ara ara eşime bakıyor sidikli

bizimki dalmış telefonda candy chruch oyununa farkında değil tabi

Kızlarla yanına gittik hadi aşkım yemeğe gidelim dedim hatunun rengi attı sonrada başladım kendi kendime söylenmeye len sidikliye bak gitmiş iyice dibine oturmuş koca bankta gel beni yol diyor ama uymayacağım diye

aslında birazda hatun duysun diye bilerek söylendim kıskançlık öyle abartılı değildi

bizimkide şaşırdı ne oldu yaa hayırdır dedi sus düş önüme seninde bacağına tükürürüm valla diyince büyük kız nasıl gülüyor yeminle az değilsin sen diye

biliyor tabi hatuna duyurmak için yaptığımı

yoksa bizimki oyundan önünü görmüyor zaten başkası baksa ne yazar
Aminnnnnn inşallah canım

hepimiz verelim ama ben az daha fazla vereyim

sız fıstıklara ancak yetişirim
Sağ olasın canım

Rabbim bir daha 3lü haneleri göstermesin inşallah ...aminnn
Süpersin canım tebrikler 6li rakamlar hep daha aşağı doğru iner inşallah ...Aminn
Darısı benimde başıma ...Çok amin
Valla o anahtarı adama yuttururum

Hee kıskansın ona bir şey demiyorum

hatta kavga da etsin benimle sıkıntı yok amaaaaa benim özgürlüğüme ne kadar düşkün olduğumu bilir o yüzden cesaret edemez okadarına

heee kapanmayı düşündüğümü zaten hep söylüyorum belki biraz daha erken aşkım kapanmayı biraz daha erkene al diyebilir

onda da sıkıntı yok gerçi ben yaparsam Rabbimin rızası için yaparım onuda

sırf beyimiz rahat etsin diye yapmam