Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar sizin listeyi taşıdım Paylaşım alanına :KK66: arada kaynamasın maazallah :KK66:
Tebrikler şu ana kadar 1.cilik sizde :KK66: bizde 3.cü :) inşallah öylede kalır :KK66:
bılerek eklemedık canım aklımda.. bızımkıler dereceye nıyetlendıler notamız varmıs ben gırınce lısteye dusurdum bıraz yuzdeyı. sıkınıtya gırıceksek ben haftaya kalıcaktım.. ınsallah daha yuksek yuzde gelmez bakalım

bılerek eklemedık canım aklımda.. bızımkıler dereceye nıyetlendıler notamız varmıs ben gırınce lısteye dusurdum bıraz yuzdeyı. sıkınıtya gırıceksek ben haftaya kalıcaktım.. ınsallah daha yuksek yuzde gelmez bakalım

Pardon canım keşke sorsaydım önce ama unutulursa daha kötü olur diye ekledim bende ;)
Son olmazsan listede 0.09 % artıyor yine sen bilirsin ama çokda büyük bir fark olmayacak ;) şu ana kadar kimse geçemedi sizi ki geçsede yine ilk 3desiniz bence ;) inşallah geçemezlerde bizde 3.cü oluruz :D

Yok benimki artık açıkça belli ediyor bırak yeni evliyken bukadar değildi :KK70: ay hoşuma gitmiyor da değil yani :KK70:
Eeee zamanında ben kuduruyordum içten içe şimdi sıra onda :KK70:
Gerçi bazen bende yakalıyorum kızların bakışını o an yolasım geliyor hatunları :KK70:

En son bir AVMye gitmiştik ailecek :KK66: bizimki ya ben yoruldum şuraya oturayım siz mağazaya bakıp çıkarsınız dedi ve alt tarafı 5 dakika ancak durduk hatunun biri oturmuş bizimkinin yanına sanki başka bank yokmuş gibi ( hemen yanında bomboş bank vardı ) birde ara ara eşime bakıyor sidikli :KK70: bizimki dalmış telefonda candy chruch oyununa farkında değil tabi :KK66: Kızlarla yanına gittik hadi aşkım yemeğe gidelim dedim hatunun rengi attı sonrada başladım kendi kendime söylenmeye len sidikliye bak gitmiş iyice dibine oturmuş koca bankta gel beni yol diyor ama uymayacağım diye :KK70: aslında birazda hatun duysun diye bilerek söylendim kıskançlık öyle abartılı değildi :KK70: bizimkide şaşırdı ne oldu yaa hayırdır dedi sus düş önüme seninde bacağına tükürürüm valla diyince büyük kız nasıl gülüyor yeminle az değilsin sen diye :KK70: biliyor tabi hatuna duyurmak için yaptığımı :KK70: yoksa bizimki oyundan önünü görmüyor zaten başkası baksa ne yazar :KK70:

Aminnnnnn inşallah canım :KK66: hepimiz verelim ama ben az daha fazla vereyim :KK70: sız fıstıklara ancak yetişirim :KK70:

Sağ olasın canım :KK66: Rabbim bir daha 3lü haneleri göstermesin inşallah ...aminnn

Süpersin canım tebrikler 6li rakamlar hep daha aşağı doğru iner inşallah ...Aminn
Darısı benimde başıma ...Çok amin :KK70:

Valla o anahtarı adama yuttururum :KK70: :KK70: :KK70:
Hee kıskansın ona bir şey demiyorum :KK66: hatta kavga da etsin benimle sıkıntı yok amaaaaa benim özgürlüğüme ne kadar düşkün olduğumu bilir o yüzden cesaret edemez okadarına :KK66: heee kapanmayı düşündüğümü zaten hep söylüyorum belki biraz daha erken aşkım kapanmayı biraz daha erkene al diyebilir :KK70: onda da sıkıntı yok gerçi ben yaparsam Rabbimin rızası için yaparım onuda :KK66: sırf beyimiz rahat etsin diye yapmam :KK66:
Yolarız olmadı :KK4::KK4::KK4:
Bizde ne merakıyız yolmaya :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

zerdeçal ,bize sibel de veriyor günde 1 yemek kaşığı ,ben yoğurda ekleyip tüketiyorum:KK39:
Zerdeçal İle Kilo Verilir mi ?
Ben tavuğa koyuyorum. Aslında herşeye koyup tüketmek istiyorum ama beni yemekten soğutuyor. Tadını pek sevemedim. Belkide sen o yüzden böyle düzenli kilo veriyorsun. Bende hergun zerdecali tüketeyim artık yoksa senin bana insaf edeceğin yok :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Menüm:
Sabah : 4y.k. pirinç lapasi
1 salatalik, 5 kayisi, 1 hurma

Ara: Yesil cay

Öglen : 1 domates, 1 salatalik

Aksam: 4y.k. yogurt( keten tohumuyla)
1 elma

Ara: 5 kayisi , 1 hurma

Spor : 30dk yuruyuş, 30dk bisiklet

Su: 2 litre simdilik
Tatlım senin menülerde sıkıntı var. Öğlen ve akşam hiçbirşey yememişsin, ama gün içinde toplamda 10 tane kayısı yemişsin anladığım kadarıyla da kuru kayısı. Onlarda şeker biliyorsun değil mi canım? Bence öğünlerin için buradaki paylaşımlardan faydalanmanı öneririm.

Menüm:
Sabah : 4y.k. pirinç lapasi
1 salatalik, 5 kayisi, 1 hurma

Öglen : 1 domates, 1 salatalik

Aksam: 4y.k. yogurt( keten tohumuyla)
1 elma

Ara: 5 kayisi , 1 hurma

Spor : 30dk yuruyuş, 30dk bisiklet

Su: 2 litre simdilik
pirinç lapası neden yiyiyorsun geçen menünde de vardı vitamin falan almıyorsun ki:işsiz: onun yerine 1 haş yumurta yesen daha iyi

kızlar menüm:duduk:

sabah 1 gün kurusu kayısı su 30 dk yürüyüş

kahvaltı 3 yk patates salatası yarım domates 1 yk lor 1 haş yumurta 4 zeytin

ara sade türk kahvesi 1 şişe sade maden suyu

öğlen 1 tabak salata yağsız tuzsuz bol limonlu ve nar ekşili 1 tavuk pirzola yağsız derisiz 1 kepçe yoğurt

ara 4 küçük dilim karpuz sade türk kahvesi

akşam 1 şeftali 1 kepçe yoğurt 1 yk chia bol tarçın ile meyveli yoğurt

su 3 lt
2 büyük kupa limonlu tarçınlı yeşil çay:KK50:

spor 45 dk eliptik:spor:

Son düzenleme:
Tatlım senin menülerde sıkıntı var. Öğlen ve akşam hiçbirşey yememişsin, ama gün içinde toplamda 10 tane kayısı yemişsin anladığım kadarıyla da kuru kayısı. Onlarda şeker biliyorsun değil mi canım? Bence öğünlerin için buradaki paylaşımlardan faydalanmanı öneririm.

Evet paylasilanlari dikkate alayim biraz :))

moni moni Ayşem sizin listeyi ben paylaşmıştım :) gözünden kaçtı sanırım :KK66:

Bu arada kızlar tebrikler 1.ci sizsiniz :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Biz 4.cülüğe düştük ama yinede gayet güzel bir derece :KK66: haftaya artık daha çok çabalarız :KK66:
yok bitanem paylaşımını gördüm ,ben 1.takımın listesini paylaştım:KK60:

Back
X