- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #253.201
bizdede dere var olarmıBizde de var havuz ama yüzdürtmüyor bu veletler benikapalı yok, artık seneye yüzerim o da belki....
Monican da bir de yanılmıyorsam Özlemde de vardı havuz.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizdede dere var olarmıBizde de var havuz ama yüzdürtmüyor bu veletler benikapalı yok, artık seneye yüzerim o da belki....
Canım pazartesı cuma kılo bıldırıyoruz. Pazartesı takım ıcı h.sonu kacamaklarını abartmayalım dıye.Ben ölçü vercegimizi bilmiyordum iyi oldu ögrendim
Eksiğim varsa söyler misiniz yapmam gerekenleri,
Günluk menuleri,sporlarimi belirticem
Ayrıca cuma kilo ve pazartesi ölçüleri belirtiyoruz.Bide ilk sayfa kurallarında günlük 5 mesaj yaziyordu. Bunun haricinde yapmam gerekenler var mı
![]()
Aa tamam cok tesekkürlerCanım pazartesı cuma kılo bıldırıyoruz. Pazartesı takım ıcı h.sonu kacamaklarını abartmayalım dıye.
Ölcü işini de ben her ayın1 ınde alıyodum.. ama bı suredır yoktum saglık sorunlarından dolayı. bu aykını boyle alayım dedım![]()
Gecmis olsun sekerim..Mideyi cozurdatmışım özlemcim![]()
Evetttt... Liste tutucam ben ona göre
Yanılmıyorsun.Bizde de var havuz ama yüzdürtmüyor bu veletler benikapalı yok, artık seneye yüzerim o da belki....
Ben ölçü vercegimizi bilmiyordum iyi oldu ögrendim
Eksiğim varsa söyler misiniz yapmam gerekenleri,
Günluk menuleri,sporlarimi belirticem
Ayrıca cuma kilo ve pazartesi ölçüleri belirtiyoruz.Bide ilk sayfa kurallarında günlük 5 mesaj yaziyordu. Bunun haricinde yapmam gerekenler var mı
![]()
TamamdirPazartesi hem kilo hem ölçü:)))Cuma da kilo
Kendi programını bitirince mi bana katilacaksin şimdi yürüyüş parkuru da 10 tur attım kakaolu sütümü icecemGecmis olsun sekerim..
Gecen hafta olcmustum ben sana ilk verdigim olculerle ayniydi!! Sabah tekrar olcerim.
Yanılmıyorsun.
Ama al cocuklari gir onlarda oyalanir azcık.![]()
Tamamdir
Bu arada ben kendimide tanıtmadim adım zehra 22 yaşındayım üniversite ögrencisiyim daha :))
Iyi aksamlar iyi geceler günaydın iyi ogleden sonraları
Kafayı yemeye ramak kalan ordekten selamlar
Ben yatar. Sabah ola hayrola
![]()
Iyi aksamlar iyi geceler günaydın iyi ogleden sonraları
Kafayı yemeye ramak kalan ordekten selamlar
Ben yatar. Sabah ola hayrola
![]()
Neler etmedi ki :))ahh yazık Umut paşa sana neler etmiş öyle ördekçim :)))
Afiyet olsun Diyet konusunda eslik ederim canim. Okullar kapaninca eskisi kadar yuruyemez oldum.Eliptik aldim bende onunla o programi uyguyorum.Kendi programını bitirince mi bana katilacaksin şimdi yürüyüş parkuru da 10 tur attım kakaolu sütümü icecem
Yarın benı etıketleyerek yazarsan not alıcam ben onları canım. bılgısayarım yenı gectı elıme oncekılerı not almadım.. bundan sonra sadece her ayın 1inde alıcam beden ölçüleriniKizlar ben ölçulerimi aldim ama gecen haftadakiyle ayni. Yine de yazacak miyim?
Bugün hazırdı ama yarın kendim yaparım ben ailemin yanındayım çocuklara onlar bakınca yürüyorum sabah 7 de gidecemAfiyet olsun Diyet konusunda eslik ederim canim. Okullar kapaninca eskisi kadar yuruyemez oldum.Eliptik aldim bende onunla o programi uyguyorum.
---
Kakaolu sutu senmi yaptin hazir mi?
O daha güzel kızzzz, bizimkiler al 3 kere girdiler mikrop aldılar. Deremiz var da mı girmiyozbizdede dere var olarmı![]()