Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım iki gündür yoğun çalıştım bugün evdeyim dün akşam gireyim dedim eve geldim eren ateslenmis banyo yaptırdım ateşi geçmedi acile götürdüm geldim saat 1 4 e kadar onun başını bekledim ancak gidebildim siz naptınız geçmişinde okuyamadim
Geçmiş olsun önemli bir şeyi yoktur umarım . Şimdi nasıl ?

]En Büyük TÜRKİYE4 AĞUSTOS HAFTALIK HEDEF LİSTESİEn Büyük TÜRKİYE

toplight toplight >> ?? >> ??

@servey >> 69,8 >> ??

@inatettimolacak >> 60,6 >> 59,9 elimde patladı gecen haftanin hedefi :110:

@moni >> 87,2>> 86

@fancynancy >> 73,5>> ??

@lydznp >> 82,5 >> 82.0

@nilsub >> 76,1 >> ??

@wendigo >> 66,4 >> 65,5

@dennisgo >> 75,8 >> 73,8-taktik maktik yok.bam bam bam :)

@btlbetul >> 68,2>> 67,5

@Egeliegeli >> 65,9>> 65

@lalemisal >> 65,8 >> ??

KIZLAR HAFTALIK HEDEFLERİNİZİ YAZIN:KK56:

UNUTTUĞUM VARSA EKLESİN KENDİNİ:KK39:

Canım iki gündür yoğun çalıştım bugün evdeyim dün akşam gireyim dedim eve geldim eren ateslenmis banyo yaptırdım ateşi geçmedi acile götürdüm geldim saat 1 4 e kadar onun başını bekledim ancak gidebildim siz naptınız geçmişinde okuyamadim
geçmiş olsun nasıl oldu şimdi:anne:
Bende salatalara ekleyerek kullanıyorum. Ama pilav da yapılabiliyormuş denemedim hiç.
evet bu akşam salata yapıcam yanınada bir parça tavuk fena kaçtı bugun:KK48: yarına kesin vicdan çorbası yapmam lazım:kk77:
haşlıyorsun dimi?
Ahahah onu biliyoruz
Batırıcan kocayı :KK70:
ay batmasın anacım daha alcaklarım var:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

anca geldim güzel evin alışverişini pazarımı diyet malzemelerimi aldım geldim ama dışarda biraz kaçırdım:kk77:
kinoa aldım kızlar kullanan var mı
Onu suda önceden ıslatıp haşlayarak kullanıyorsun narlı pancarlı bı salata yapmıştım kışın fena değildi tadı çok belirgin değil çorbalarda kullanabilisin

geçmiş olsun nasıl oldu şimdi:anne:

evet bu akşam salata yapıcam yanınada bir parça tavuk fena kaçtı bugun:KK48: yarına kesin vicdan çorbası yapmam lazım:kk77:
haşlıyorsun dimi?

ay batmasın anacım daha alcaklarım var:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
daha iyi cnm sağol çok haşlama başlangıç için iki kaşık yeter salataya

Back
X