• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bence herkes çok güzel yapamıyor.ilk burada yemiştim hiç sevmedim. Sonra İstanbul'da bir iki yedim onları da beğenmedim. Ama bu bitirmeme engel değildi tabiki:) Ben pastacı kuzen sayesinde Paris'te ladure diye bir yerde yedim. Makaronu bunlar keşfetmiş. Sadece onu beğendim. İstanbul'da da İstinye ve Nişantaşı'nda dükkanları varmış.
Aynı yerden bahsediyoruz o zaman. Bana nisantasindan geliyor bize dedi.

Y yenibirbaslangic @zoey1616 hoş geldiniz.:KK24: Herkese günaydin . Epey oldu uyanali. Uyku tutmadi. Tartildim : 65.8 kg:KK39:
Hoşbuldum :)

Hoşgeldin Büşra. Ben Ayşe. Memnun oldum:) boyuna göre hedefin fazla göründü bana yine de sen bilirsin. :KK66:
Bende çok memnun oldum. Şu an aslında illa 55 olcam diye bişey yok benim için önemli olan aynada nasıl göründüğüm. 65 kilo olup bütün vücudum kas olsa yine 55 gibi görünürüm yani sayıları fazla takmamaya çalışıyorum
canımm çok sevindim, kv'lerden gitmeden halletseydiniz keşke ev işini, olmadı onlar gelmeye halledin. yine aynı şeyler olmasın inşallah, hep mutlu olun :KK68:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes: aaa çok sevindimmm, ne kadarlık hamilesin :emir_bebek:çok güzel bi haber bu, kiloyu alıcaksın mecburen zaten, doğum sonrası görüşür hallederiz, çok sevindim inan. kızın 1 buçuğu geçti heralde dimi?? bizde istiyoruz inşallah :anne:

o zaman yavaş ama kalıcı veriyoruz, sıkma kendini, sağlıklı beslen gider zaten. bölgesel mi kilon?

nee :rolleyes::rolleyes: hemen 5 simit yiyosun :KK62:

amaan tartıdaki eksi herşeye değer kuzumm, ne yiyosun boşver kötü onlar :63:

inşallah canım, boşver diyeti yaa, ye gitsin :p:p

maşallah kuzuuum, bende aldım dün incir, korktum yemeye yaa, kalorili ya, önüme alır 2 kilo yerim yoksa :KK22:

ben direkt yeşil çay olanı var teneke kutuda, en çok onu sevdim onu içiyorum. sallamadan çok farklı tadı.

bence overrated ya, öle ahım şahım bi tadı yok. çoğu yapamıyo zaten, renkli beze yapıyolar makaron diye. beze'yi bildin dimi? şu yumurta beyazı köpürtmesi olan.
Evet malesef özellikle simit bölgesi :(

Merhabalar kusura bakmayın geç yazıyorum ama haftanın 4 günü bende böyle malesef gece vardiyasında çalışıyorum.
Tartılacaktım bugün ama tartılamadım çünkü tartının pili bitmiş bugün dışarıya çıkabilirmiyim bilmiyorum ama en geç yarına pil alırım :)

koltuk altı kararması için de fucidin krem/pomad'ı öneriyolardı. bi dene istersen. mantar kremi ama açılma sağlıyomuş.
Simdi internetten icerigine baktim travazolda mantar kremi ama bu dediginin daha farkli sanki. Kıl kökü iltihabı sivilce icinde kullaniliyormus. Bikini bolgemde sivilcelenme var.En kısa surede bundan alip denemeliyim.:KK52:
Bu ara yuzumdede silvilce cikmaya basladi.:olamaz:

1. sayfadaki şartları okudum ve kabul ediyorum
Ben Büşra, 19 yaşındayım kilom en son tartıldığımda 70-71 civarıydı yarın tartılıp güncel kilomu bildiririm ve boyum 1.69. Öğrenciyim normalde ama yaz tatilinde çalışmaya başladım ve bi fastfood restoranında kasiyerlik yapıyorum akşamları gece 2 kadar bu yüzden sporda fazla aktif olamaya bilirim ama izinli günlerimde fitnesse gitmeyi planlıyorum.
11. Ayda balom var ozamana kadar zayıflamak istiyorum hedefim 55. yazmayi unuttuğum bişey varsa kusuruma bakmayın :)
Aramıza hoşgeldin canım :KK25:

:KK48::KK48:

Selam kızlar
Oturdum çay içiyorum bugünkü menümü yazayım

Uyanınca ; akşamdan suya koyduğum iki kayısı ve suyu

Sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek, 2 Light karper peynir, 5 yeşil zeytin

Ara; şekersiz sütsüz filitre kahve

Öğlen ; 1 dilim ekmek, 6 kaşık kıymalı taze fasulye, yağsız tuzsuz salata

Ara ; 1 bardak kefir 2 ceviz
Ara ; portakal aromalı soda ( sıfır kalori)

Akşam; 6 kaşık kıymalı taze fasulye, 4 kase yoğurt, 1 dilim ekmek, salata

Ara ; Yeşilçay

- 3 litre su
-Spor yok

Aahhh ahhh ne aşkımış sendeki de Ayşecim :KK70::KK70::KK70: çekelim mi kulaklarınıııııı aşkının:-)
Ben direk kesmeyi planlıyorum ama trip atınca kendine geliyor. Eski siyah beyaz tvler vardı. Anten çekmeyince kafasına kafasına vurulurdu. Görüntü gelirdi. Bizde de durum aynı. Kafaya vurunca çalışıyor :KK70: :KK70: :KK70:

Back
X