• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Zaten artık burası icin istiyorum canım bende sizinle beraber bildirimde bulunmak istiyorum ama liste fobisi oldu bende.Listeye girdigimde hep sabit yada arti rakam gorecekmisim gibi hissediyorum. Hep bu ölcülerde ve bu kiloda kalacagim sanki!!
Liste iyidir tatlım hiç kasma kendini. Mecbur gidecek o kilolar

Dün onun tartışmasını yaptık eşimle. O tatile kadar bıraktır istemiyorum tatilde emmesini diyor. Niye diyorum, öyle açıyor örtüsünü mörtüsünü, odaya gidip emzirirsin diyor. Hani adamı duyanda diyecek ki demek kadın edepsiz ayol her yerde çıkarıveriyor menesini emzriyor der. :KK30: Totomdan ter akıyor emzirme odalarına taşınıp gelmekten. Polonezköy deydik geçen pazar, tabii ki Mert beyin damarı tuttu, gittim bi köşeye kısmen de örttüm üzerimizi emzirdim. Yani dedim ki eziyeti bana, sana ne oluyor? Bırak emsin çocuk, ben emzirmek istiyorum, gerekirse tatilde de odaya gider emziririm dedim. Bana da spor olur günde 25 defa git gel :confused: ay napiyim büyük baskı altındayım :KK70:

Dip not: Mert üstünü örttürmüyor emerken illa etrafına bakacak, deli ediyor beni.
Ayyy bu babalar cok bilmiş mi olur hep :) sen ona bakma bence, mert zaten istiyor, sen de istiyorsan emzir. Ona ne oluyormus ayol, çileyi çeken sensin :)
Ya sürekli emzirme odasına gitmek de zor tabi, örtüyü atmasa daha kolay olurmus ama o yaşta cocugun bakmak istemesi cok normal :) sana da yürüyüş olur dedigin gibi :KK48:
Ben emekli oldum artık devlet beni mecburi emekliye ayırdı :KK70: atın beni listelerden :KK43:
Listede değilsin zaten :p
Liste dışı listeden de silelim :KK48:

WP_20170803_002.webp
9 tepsi poğaça yaptım :hamarat:daha ne yapayım:KK70::KK70::KK70:
neyse diyet grubuna bu resmi attıktan sonra sıvışmam lazım dimi:KK70::KK70::KK70:

Son düzenleme:
Ayyy bu babalar cok bilmiş mi olur hep :) sen ona bakma bence, mert zaten istiyor, sen de istiyorsan emzir. Ona ne oluyormus ayol, çileyi çeken sensin :)
Ya sürekli emzirme odasına gitmek de zor tabi, örtüyü atmasa daha kolay olurmus ama o yaşta cocugun bakmak istemesi cok normal :) sana da yürüyüş olur dedigin gibi :KK48:

Liste dışı listeden bahsediyorum zaten oraya bile yazmayın beni:kızgın:

Dün onun tartışmasını yaptık eşimle. O tatile kadar bıraktır istemiyorum tatilde emmesini diyor. Niye diyorum, öyle açıyor örtüsünü mörtüsünü, odaya gidip emzirirsin diyor. Hani adamı duyanda diyecek ki demek kadın edepsiz ayol her yerde çıkarıveriyor menesini emzriyor der. :KK30: Totomdan ter akıyor emzirme odalarına taşınıp gelmekten. Polonezköy deydik geçen pazar, tabii ki Mert beyin damarı tuttu, gittim bi köşeye kısmen de örttüm üzerimizi emzirdim. Yani dedim ki eziyeti bana, sana ne oluyor? Bırak emsin çocuk, ben emzirmek istiyorum, gerekirse tatilde de odaya gider emziririm dedim. Bana da spor olur günde 25 defa git gel :confused: ay napiyim büyük baskı altındayım :KK70:

Dip not: Mert üstünü örttürmüyor emerken illa etrafına bakacak, deli ediyor beni.
Edepsiz mertoş :110::duduk:

Evet ya her işi çok biliyorlar, her şeye söyleyecek sözleri var :halay: çok arıza çıkarırsa tekrar düşünürüm tabi mecburen ama bende istiyorum emzirmeyi. Anneyle çocuk arasındaki garip bir bağ, adam anlamaz tabi :-)

Back
X