• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Böyle o kadar çok hikaye var ki. Vazgeçiyorlar ve bebek oluyor. Stres ne kadar etkili açıkça görünüyor bu örneklerde. Ben kilo vererek üstüme düşeni yapayım da gerisi gelir bence :)
Bence de tatlım, stres gerçekten de çok önemliymiş.

266 mesaj diyoooor aman Allahım okuyamayacagim sanırım :skandal:

Bugün giremedim kızlar, eşim geldi, birkaç gün daha takılıp döneceğiz artık. O yüzden bu ara pek giremeyebilirim, hoş görün.

Mutfaga geldim canim gizgardasim da gayfe yapmis.. once onu sonra yesilcayi icicem.. sonra su icicem.. tutmayin beni ijijeemm,öpüjjeeemm :KK50::KK8:
Kafein patlaması diye ben buna derim. Gece çitlerdeb koyunlar atlarken uykuyu beklerken onları sayarsın :)

266 mesaj diyoooor aman Allahım okuyamayacagim sanırım :skandal:

Bugün giremedim kızlar, eşim geldi, birkaç gün daha takılıp döneceğiz artık. O yüzden bu ara pek giremeyebilirim, hoş görün.
15 dakika spor cezası hak etmiş olabilirsin :)

Anam bir sürü yeni kişi gelmis yaa hiç haberim yok :( herkescikler hoşgeldi. Bu arkadaşların başlangıç hedef kilolarını birileri kaydetti mi? Öyle bi olay olmadıysa size zahmet beni etiketleyerek yazar mısınız arkadaşlar kaydedeyim :)

15 dakika spor cezası hak etmiş olabilirsin :)
Ooooo bakın hele :KK48:

Bugün zaten müthiş yoğun geçti, uzun zamandır yürümediğim kadar yürüdüm ama madem cezalıyım yarın bunu yüzme olarak gerçekleştireyim :)

Ooooo bakın hele :KK48:

Bugün zaten müthiş yoğun geçti, uzun zamandır yürümediğim kadar yürüdüm ama madem cezalıyım yarın bunu yüzme olarak gerçekleştireyim :)
Süpermiş cezadan çok ödül gibi göründü gözüme :))) bu sene ayağımı suya sokmadım daha bırak yüzmeyi :)

Anam bir sürü yeni kişi gelmis yaa hiç haberim yok :KK43: herkescikler hoşgeldi. Bu arkadaşların başlangıç hedef kilolarını birileri kaydetti mi? Öyle bi olay olmadıysa size zahmet beni etiketleyerek yazar mısınız arkadaşlar kaydedeyim :)

Hosbuldum :KK45: güncel 85 hedef 60 inşaAllah:KK36:

Süpermiş cezadan çok ödül gibi göründü gözüme :))) bu sene ayağımı suya sokmadım daha bırak yüzmeyi :)
Türkiye'ye geldiğinizde gir mutlaka :)
Cezayı ödüle çevirmeyi bilmek gerek :p
Hosbuldum :KK45: güncel 85 hedef 60 inşaAllah:KK36:
Tamamdır kaydettim, tekrardan hoşgeldin :) insallah hedefine en kısa sürede ulaşırsın :)
Ben kaptan yardımcısıyım bu arada, o sebepten sormustum hedef kilolarınızı. Ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettigini yazmıştın degil mi? Aradaki mesajları yoğun olduğumdan okuyamayınca böyle oldu kusura bakma, normalde herkesi yakinen takip ederim :KK48:

Türkiye'ye geldiğinizde gir mutlaka :)
Cezayı ödüle çevirmeyi bilmek gerek :p

Tamamdır kaydettim, tekrardan hoşgeldin :) insallah hedefine en kısa sürede ulaşırsın :)
Ben kaptan yardımcısıyım bu arada, o sebepten sormustum hedef kilolarınızı. Ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettigini yazmıştın degil mi? Aradaki mesajları yoğun olduğumdan okuyamayınca böyle oldu kusura bakma, normalde herkesi yakinen takip ederim :KK48:

Hosbuldum inşallah bu azimle devam edip vericem
Evet canım yazmıştım tsk ederim:KK36:

Back
X