Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

şekerciklerim mecburen 1 milyon baloncuk gibi listelerimiz oluyor yarın akşama kadar hedefleri bitirelim:KK56:
hatta siz hedeflerinizi direk listeye değilde beni etiketleyerek yapın ben topluca listeye ekler paylaşırım:KK19:
Moni cim ben haftaya cuma sehir disinda olacagim malum tedavi bitti tam iyilesemesem de seyahatler basliyor ben ctesi tartilirim artik hedefim 72.9

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Öncelikle 2.ciliğinizi canı gönülden kutlarım :KK9::KK9::KK9::KK9:
Neyseki yabancıya gitmemiş bizim 2 haftadır tuttuğumuz derece :KK48:

Çok şükür bu haftada güzel eksiler gördüm hatta bu sabah daha da fazlasını gördüm :21:gerçi diyetisyende evdekinden 400 gr daha fazla çıkıyorum ama rakamlara takılmıyorum artık :KK66: yeterki eksiler görünsün :KK66:
İnşallah haftasonunu da kaçamaksız ve bol suyla atlatırım da Pazartesi haftaya daha hafif başlarım :KK66:
Yine erkenden uyanıp listeme uygun bir şekilde kahvaltımı yaptım şimdide çay keyfi yapıyorum :KK66:

Umarım sizlerde kaçamaksız atlatırsınız bu haftasonunu :KK15:
Aleyküm selâm Banu
Afiyet olsun. :)
Monican beni ezdi geçti. Ama sıra sana gelmeyecek. Sana ezilmeyecegim dost takımın dost kaptanı, fahri takım arkadaşım;)

Kizlar malum muharrem ayi geldi daha once de yazmistim ben asure yapmaya basladim su an ocakta kayniyor bu sene herseneden daha az yaptim isyerine komsulara esimin isyerine gidince bana 1 kase ya duser ya dusmez sizlere de 1 kase izin var ona gore haftasonu kacamaginiz o olsun
Ben de izninle,onu yerken neyi eksik yiyeceğimizi yazayım. 1 kase aşure 2 dilim ekmek derler dönüşüm listelerinde. Ama tabii tatlandırıcı ile yapmadığımız için bence o gün 1 meyve de eksik yemeliyiz . Olabildiğince günün erken saatlerinde yersek de daha iyi olacaktır.

Günaydın
Buralardayim canim. Hamileyim HoppaAranizdayim yine.:KK39:
Yaaaa cok sevindimmmm sağlıkla kucağına al inşallah :KK200: Mayıs ya da Haziranda doğacak sanırım :)
moni moni 6 Ekim hedefim: 64,2kg :KK39:
Ben hamileyken haftalık kilo alışımı takip ederdim burda, sen de öyle yap canım :)
Dolmalar öğleni geç ama benim yaptıklarım da az bulgur olur azda pirinç 2si 1 çay bardağını geçmez bebeğim. Bu ölçü yarim kilo kıyma için. Yine de mi kötü :KK64:
Peki o zaman ama sıkı yönetim ilan ettigim icin en ufak şeye bile sopamı göstereceğim artık :)

Teşekkür ederim canim:KK200:Grupta olacağım yine:KK39:

Gözünüz aydın canım :KK200: Rabbim sağlıkla hayırlı şekilde kucağınıza almayı da nasıl etsin inşallah...aminnnn

Aleyküm selâm Banu
Afiyet olsun. :)
Monican beni ezdi geçti. Ama sıra sana gelmeyecek. Sana ezilmeyecegim dost takımın dost kaptanı, fahri takım arkadaşım:KK66:

:KK48::KK48::KK48: Valla ben artık etrafımdakileri bak sıkı tut yoksa geçerim seni diye tehdit ediyorum ona göre :KK48::KK48::KK48:
Sen verde ben peşinden gelsemde olur kuzu ;) yeterki sağlıklı kilolara düşelim :KK60:

Kizlar malum muharrem ayi geldi daha once de yazmistim ben asure yapmaya basladim su an ocakta kayniyor bu sene herseneden daha az yaptim isyerine komsulara esimin isyerine gidince bana 1 kase ya duser ya dusmez sizlere de 1 kase izin var ona gore haftasonu kacamaginiz o olsun

Bende normalde resmen kazanla yapıyordum desem yeridir :D bütün apartmana dağıtıyordum ( 27 daire ) onun haricinde eşimin iş yerine de gönderiyordum ve yinede bir okadar da eve kalıyordu :D nasıl gözüm doymuyorsa abartıyordum miktarı ama bu sene yaparsam çok az yaparım ;) apartmandakilere dağıtacak kadar olsun eve 3 - 4 kase kalsa yeter ;) bakalım geçen sene 1 kase yemiştim ama bu sefer yemeyi düşünmüyorum :21: gerçi çok severim ama şu an bana zarar okadar emek veriyorum yazık günah ;)
Nasılsa bir sonraki sene hedefime ulaştıktan sonra çok az da olsa yiyebilirim ;) adını biliyorum sonuçta :KK68:

Bence benden çorapsız tartı beklemiyordun kaptanım :)

:KK48::KK48: Canım tebrik ederim inşallah pazartesi 5li rakamları bile ucundan görebilirsin ;) Gerçi daha çok var ama darısı benimde başıma ....Aminnnnnnn :KK68:

Günaydın

Yaaaa cok sevindimmmm sağlıkla kucağına al inşallah :KK200: Mayıs ya da Haziranda doğacak sanırım :)

Ben hamileyken haftalık kilo alışımı takip ederdim burda, sen de öyle yap canım :)

Peki o zaman ama sıkı yönetim ilan ettigim icin en ufak şeye bile sopamı göstereceğim artık :)

Teşekkürler canim :KK200:Evet fazla kilo almak istemiyorum. :KK39:

moni moni cim bu haftaki hedefim 66,4. Daha altını göreceğimi de düşünürdüm, sonuçta bu gün 67 yim sonuçta. Ama perşembe günü regl olacağım ödem olabilir diye biraz düşük tuttum. Bu hafta şundan :KK62: değil, bundan :nazar: istiyorum :)))

Canım çok iyi gidiyorsun:KK9:Aynı anda başladık. Ben 4kilo verdim , sen 12kilo:KK9:

Hatice cim tebrik ederim. Sağlıkla kucağına alırsın umarım. Artık biraz daha protein ağırlıklı beslenip,ödem atıcı gıdalardan uzak durman gerekecek sanırım

Teşekkürler canim:KK200:Evet dikkatli olmak gerek. Yeşil çay içmiyorum.:KK39:

Back
X