10 da kahvaltıya oturduğunu düşünürsek:
10:00 kahvaltı
13:00 ara öğün
15:00 öğle yemeği
17:00 ara öğün
19:00 akşam yemeği
21:00 son ara öğün
10 gibi yeme şansım hiç yok monicim
En erken 11.
1'er saat sonraya sarksa da fena olmaz sanki saatler.
Akşamdan sonra ara öğün pek tercih etmiyorum zaten.
Saat 20'de yemeği bıraksam zaten en erken 3 gibi uyuyorum.
Çoğu zaman 4-5.
Benim saatlerin genelde:
Kahvalti: 6.30
Ara: herhangi bir saat ya da saatler
Öglen: 12
Ara:
Akşam: 16.00
Ara: 19.00'akadar
Oyy, bana çok erken bu.
Dün ilk defa gittim canım. Bu detoksculara yenilmemek için takviye

Nasıldı Ayşecim? Analiz falan yaptı mı?
Neler dedi? Anlat az :)
Bildiğim kadarıyla ana öğünler arası 4-5 saat olmalı. 2 saatte 1 de ara öğün. Troid ilacının erken saatlerde alınması gerek diye biliyorum. Yeğenim ve annem kullanıyor sırf ilaç için erken kalkıyorlar.
Evet, ilacı erken içmek daha iyi ama ne yazık ki sabah erken kalkma durumum yok. Doktor da çok sorun değil dedi.
Eşimle beraber çalıştığımız için yakın saatlerde kalkmak önemli.
Ayrıca akşam çok daha verimli oluyor. Bir de gece keyif zamanı oluyor. Ben erken kalkınca bütün düzen gidiyor. O nedenle genellikle 10-11 arasına ayarladım kendimi. Arada mecburiyetten erken kalkabiliyorum.
Günaydın canlarım.. Saat çalacak ben de kalkacağım yarım saattir bekliyorum bir bu kadar daha var zaman :) dün uyumaktan ödem vardı dedim, bu sabah uykusuzluktan derim.. Gece çok iyi uyumadım. Neredeyse her saat başı kaldım son bir kaç saattir de uyumuyorum desem yeridir.
Ama bu enerjimizi düşüreceğimiz anlamına gelmez.. Sevgili detoksçular sonuçları şimdiden çok merak ettiğim üç günlük mücadele başlıyor. Rakip fena diyet yapıyor ama kazanan biz olacağız :))
Heyecan var Denizcim :) Bakalım nasıl sonuç verecek detoksumuz.
Ben 7,30 da kahvaltı, 13,30 da öğlen, 15,30/16 da ara öğün,18.00 de akşam 20.00 de ara öğün yapıyorum genelde. Bazen saatler değişiyor. Bazen de sabah öğlen arası açlık hissedersem 10.30 gibi bir ara öğün ekliyorum.
Bana uygun olanın ne olduğunu düşünüyorsun Denizcim?
Moninin belirttiğinin 1 saat ertelenmiş hali nasıl?
Kııııızzzlaaaaarrr günaaaaayyyydııııığğğn.
Ay bugün 500Tde bi uyumuşum bi uyumuşum valla öyle erkenden enerjik enerjik günaydın diyemedim bu saatlere kaldı.
Benim bi de 2 okul aynı anda, Tuzla-Yeşilpınar gidip geliyorum, zaten de diyet miyet ayağına spora vaktim yok diye bilmem kaç durak önce inip haldır haldı haldır eve yürüyorum valla şu 8-10 günü atlatsam alışıcam bu tempoya. Ben sabahı köründe evden çıkıp allah kaçta nasip ederse eve vardığım için beni benden başka ayartan olmuyor

Sizin var mı allahım neler diyor neler yiyor ölcem şimdi dediğiniz baştan çıkarıcılarınız?
Ben İstanbul'u pek bilmiyorum da ne kadar ev-okul arası?
merhaba hedefcim, balkan sosu penguen diye bi firmanın közlenmiş kırmızı biber ve patlıcan karışımı bi sosu, aslında ben acı sos severim ama haşlama eti tek yiyemedim onunla tatlandırdım :)
bu videoyu en kısa sürede izlicem, attım favoriye
Hmm çok mantıklı wendigocum.
Sosların çoğu fazla yağlı olduğu için böyle alternatiflere bakmak güzel.
Ben de ara öğünümü yaptım biraz önce şekerim. Sabah sabah elma midemi yakmıştı biraz ama çok da sıkıntı yok.
Tüm detoksçular ilk günü yarıladık bile.. keyifler nasıl? 3 gün sürecek bu beslenme bize bol eksili dönecek ve kendimizi gelecek hafta için daha da motive hissedeceğiz bence..
Bence de şekerim. Çok güzel olacak bu detoks.
Sonrasında da biraz bizi götürürse ooo.