- 23 Ağustos 2012
- 14.723
- 38.940
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #263.341

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınlar mutlu haftalar sevgili 5.takım
Bol eksili bi hafta olsun inş.hepimiz için
toplight sana ayrıca bi selam çakayım cnm :))
![]()
Çok teşekkür ederim cnmGünaydınlar ablacım, bende size gelip bi tebrik edeyim diyodum sen gelmişsin, hayırlı uğurlu olsun, hakkıyla yapacağına eminim![]()
Günaydın kızlar pek ugrayamiyorum k.bakmayin oğlum hasta 3 gündür ateşli dün acile gittik antibiyotik verip gönderdiler halen düşmedi atesi simdi tekrar goturcem
Günaydın kızlar pek ugrayamiyorum k.bakmayin oğlum hasta 3 gündür ateşli dün acile gittik antibiyotik verip gönderdiler halen düşmedi atesi simdi tekrar goturcem
Geçmiş olsun canım, hala toparlanamadı mı ya oğlun, acil şifalar olsun.
Çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum. Dilerim oğlunuzun sağlığı daha iyidir bugün.Günaydın kızlar pek ugrayamiyorum k.bakmayin oğlum hasta 3 gündür ateşli dün acile gittik antibiyotik verip gönderdiler halen düşmedi atesi simdi tekrar goturcem
Çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum. Dilerim oğlunuzun sağlığı daha iyidir bugün.
Harikasınız.Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Hani ayağı yanmış Kaptanınız diyip diyip duruyordum ya heh işte bugün hakikaten ayağı yanmış kedi gibiydim![]()
![]()
Sabah daha gün aydınlanmadan yollara düştük Maraton uğruna ama hayatımda geçirdiğim en keyifli günlerden biriydi
Ayşeyle sabah erkenden buluştuk sonra diğer arkadaşlarımlada bir araya gelip Maratona katıldık ama cidden çooook eğlendikbol bol resim çekildik
Gerçi ben resimlerde yine kendimi kilolu görüyorum birde tshirtümü her defasında düzeltmeyi akıl etmedim oda toplanınca ( ki altımda bir kat daha vardı üşümeyeyim diye
) budur diyemedim
Maratonu tamamladık ( 10 km ) birde bitiş çizgisinden sonra vasıta bulamayınca bir okadar daha yürümüşüz farkında olmadantabi benim ayaklara kara sular indi daha doğrusu yorgunluk tatlıydı ama ayakkabılardan sanırım bir ayağımın altı su toplamaya başladı
Bu arada daha Maratonun başlangıç noktasına Otobüslerle götürüldük ve okadar kalabalık olunca tabi kımıldayamadım derken boynum tekrar tutuldu muAha dedim yandım ben yürüyemeyeceğim hatta o ara eşim aradı gördüğün ilk ambulansa söyle sana bir kas gevşetici yapsınlar dedi ama şükür otobüsden inince bir iki dakika sonra geçti ve parkur bitene kadar hiç ağrım olmadı
Numaralarımızı da kaşelettik artık yarın gider madalyalarımızı alırım
Bu arada bugün tam tamına 28 915 adım atmışım( 20 km yol ve 4 saat 27 dakika yürüyüş süresi
)
İnşallah onu tez zamanda iyileştirecek ilaçlar verir.Çok tsk ederim canım malesef aynı tekrar doktora götürüyorum bakalım ne diyecek
İnşallah canım.Hepberaber başaracağız canım. @dennisgo Deniz bizim takımın idolu oldu bu konuda. Kız geldi takır takır kiloları verdi mezun oldu. 0.48 tsh haricinde ekstra tek numarası spor ve düzenli beslenmeydi. Yani bu numaraları bizde çevireceğiz ve takır takır kiloları vereceğiz inşALLAH.
Ben listenin altında @morordek yada @dennisgo gibi takılmak istiyorum
Saol canım yok hala hasta 2 gündür baygın yatıyor ateşi yukseliyor sürekli
Merhabalar Arkadaşlar,
Bugün sabah diyetisyenime gittim. Tartısında bildirimimdeki gibi 95 kg çıktım.
İki hafta boyunca, kursta iken ara öğünlerimi yiyemediğimi ve diyetime tam olarak uyamadığımı söyledim. Bu hafta uymamı istedi. Diyetimde bir değişiklik yapmadı. Aynen devam.
Bu hafta hedefim gün içerisinde düzenli olarak yürüyüş yapmak ve 10000 adıma ulaşmak. Bana şans dileyin; emi?
Sevgiler hepinize.![]()
Çok teşekkür ederim arkadaşım. Sizlerin de desteğiyle olacak inşallah. Sağolasın. Sevgiler.Ay kuzum kıyamam yaa, viral bişi mi acaba?
tüm şanslar seninle olsun ama ben başaracağına eminim, zaten dengeli düzenli besleniyorsun biraz sıksan dişini anında kurtulursun 9'lardan.