Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınlar mutlu haftalar sevgili 5.takım :KK200:

Bol eksili bi hafta olsun inş.hepimiz için

toplight toplight sana ayrıca bi selam çakayım cnm :)):KK68:

Günaydınlar ablacım, bende size gelip bi tebrik edeyim diyodum sen gelmişsin, hayırlı uğurlu olsun, hakkıyla yapacağına eminim :KK200::KK15:

Günayddınnnnnnn.
Sabah tartısı 76. Aslında bu kadar açlığa 75li rakam gelir diyordum ama demek marifet açlıkta değil. Midem kötü diye beslenmem bu kadar eksik bu arada hatırlatırım.

Günaydın kızlar pek ugrayamiyorum k.bakmayin oğlum hasta 3 gündür ateşli dün acile gittik antibiyotik verip gönderdiler halen düşmedi atesi simdi tekrar goturcem
Çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum. Dilerim oğlunuzun sağlığı daha iyidir bugün.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Hani ayağı yanmış Kaptanınız diyip diyip duruyordum ya heh işte bugün hakikaten ayağı yanmış kedi gibiydim :KK70: :KK70: :KK70:
Sabah daha gün aydınlanmadan yollara düştük Maraton uğruna ama hayatımda geçirdiğim en keyifli günlerden biriydi :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Ayşeyle sabah erkenden buluştuk sonra diğer arkadaşlarımlada bir araya gelip Maratona katıldık ama cidden çooook eğlendik :21: bol bol resim çekildik :KK48: Gerçi ben resimlerde yine kendimi kilolu görüyorum birde tshirtümü her defasında düzeltmeyi akıl etmedim oda toplanınca ( ki altımda bir kat daha vardı üşümeyeyim diye :KK70: ) budur diyemedim :KK48:
Maratonu tamamladık ( 10 km ) birde bitiş çizgisinden sonra vasıta bulamayınca bir okadar daha yürümüşüz farkında olmadan :KK70: tabi benim ayaklara kara sular indi daha doğrusu yorgunluk tatlıydı ama ayakkabılardan sanırım bir ayağımın altı su toplamaya başladı :KK70:
Bu arada daha Maratonun başlangıç noktasına Otobüslerle götürüldük ve okadar kalabalık olunca tabi kımıldayamadım derken boynum tekrar tutuldu mu :KK57: Aha dedim yandım ben yürüyemeyeceğim hatta o ara eşim aradı gördüğün ilk ambulansa söyle sana bir kas gevşetici yapsınlar dedi ama şükür otobüsden inince bir iki dakika sonra geçti ve parkur bitene kadar hiç ağrım olmadı :KK48:
Numaralarımızı da kaşelettik artık yarın gider madalyalarımızı alırım :KK48:

Bu arada bugün tam tamına 28 915 adım atmışım :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71: ( 20 km yol ve 4 saat 27 dakika yürüyüş süresi :KK66: )
Harikasınız. :KK19:
Ankara'da da bir maraton düzenleseler keşke. En Büyük TÜRKİYE

Hepberaber başaracağız canım. @dennisgo Deniz bizim takımın idolu oldu bu konuda. Kız geldi takır takır kiloları verdi mezun oldu. 0.48 tsh haricinde ekstra tek numarası spor ve düzenli beslenmeydi. Yani bu numaraları bizde çevireceğiz ve takır takır kiloları vereceğiz inşALLAH.
Ben listenin altında @morordek yada @dennisgo gibi takılmak istiyorum
İnşallah canım. :KK19:
Bu hafta çok gayret göstereceğim. :KK49::spor:
Diyetisyenimden geliyorum. 95 kg çıktım tartıda. Bir 80'leri göreydim artık.

Merhabalar Arkadaşlar,
Bugün sabah diyetisyenime gittim. Tartısında bildirimimdeki gibi 95 kg çıktım.
İki hafta boyunca, kursta iken ara öğünlerimi yiyemediğimi ve diyetime tam olarak uyamadığımı söyledim. Bu hafta uymamı istedi. Diyetimde bir değişiklik yapmadı. Aynen devam.
Bu hafta hedefim gün içerisinde düzenli olarak yürüyüş yapmak ve 10000 adıma ulaşmak. Bana şans dileyin; emi?
Sevgiler hepinize.:KK24::KK200:

Saol canım yok hala hasta 2 gündür baygın yatıyor ateşi yukseliyor sürekli

Ay kuzum kıyamam yaa, viral bişi mi acaba?

Merhabalar Arkadaşlar,
Bugün sabah diyetisyenime gittim. Tartısında bildirimimdeki gibi 95 kg çıktım.
İki hafta boyunca, kursta iken ara öğünlerimi yiyemediğimi ve diyetime tam olarak uyamadığımı söyledim. Bu hafta uymamı istedi. Diyetimde bir değişiklik yapmadı. Aynen devam.
Bu hafta hedefim gün içerisinde düzenli olarak yürüyüş yapmak ve 10000 adıma ulaşmak. Bana şans dileyin; emi?
Sevgiler hepinize.:KK24::KK200:

tüm şanslar seninle olsun ama ben başaracağına eminim, zaten dengeli düzenli besleniyorsun biraz sıksan dişini anında kurtulursun 9'lardan.

Kilo verme sürecinde kış meyvelerinin çok faydalı imiş.
Örneğin greyfurt yağ yakımında çok faydalı.
1/2 ayva 1 porsiyon meyve yerine geçiyor.
Büyük bir narın 1/4'ü 1 porsiyon meyve yerine geçiyor.
Kivi de çok faydalı imiş. Tok da tutuyor.
Diyetisyenim meyve hakkımı kuşluk ve ikindi ara öğünlerinde veriyor.
Acıkırsam gece de 1 adet meyve ve 5 adet badem hakkım var.
Ama mümkünse gece meyve yemememi tercih ediyor.

kis-meyveleri.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X