- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #271.921
3l var dukanelllaBulamadimisminin yaninda nokta cizgi vs birseyler mi var acaba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3l var dukanelllaBulamadimisminin yaninda nokta cizgi vs birseyler mi var acaba
hemen kos al civciv olmasinlaraaa yumurtalarım kümeste kalmışşşş![]()
hulohop cevirebiliyor musun? Hem de 5dk.5dk hulohop 50ip atlama 50 iç bacak egzersizi bitti![]()
tesekkur ederimm buldumBu sayfagben
Evethulohop cevirebiliyor musun? Hem de 5dk.![]()
Ben de cevirebiliyorum ama 2 saniye.
Pırasa böreğine lazımdı ya ondan neyse gidip aldım börek bugun elimden kaçamaz:)hemen kos al civciv olmasinlar![]()
Ay bende robot gibiyim haha bi görsen aferin sana çekirge5dk hulohop 50ip atlama 50 iç bacak egzersizi bitti![]()
Bırakma. Benim göbek varken ceviremiyordum. Uzunca bir süre almadım elime. Sonra inceleip belim ortaya çıkınca baktım ceviriyorumBen de cevirebiliyorum ama 2 saniye.
Bazen performansim %50 artiyor 3 saniyeyi goruyorum![]()
Sana geçmiş olsun canım. Dikkat et kendineAy bende robot gibiyim haha bi görsen aferin sana çekirge![]()
Kesinlikle bir de o ekmek gibi oluyor. Ben ekmek yerine kahvaltıda onu yiyor gibi oluyorumAyşe canım yulaf ezmeli krep yaptım gerçekten hiç acıkmıyorum çok enteresan ben ara yapmadan duramazdım şimdi sade kahve içiyorum
Afiyet olsun canımEki Görüntüle 2102146 attım fırına pırasa böreğini pişincede atarım![]()
Sağol canım :)Afiyet olsun canım![]()
Bravo sanaSıfır kacamak duzenli beslenme ve spor -600 ile pazar gününe baslamak
Guncel kilom 58.8
Iyiki varsiniz kizlar
Herkese mutlu pazarlar![]()