Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar bende gunu tamamladim menumu paylasayim
Sabah
1.5 haslanmis yumurta yagsiz peynir
Ara
Yesil cay
Öğle 60 gr hindi füme+1 kase yoğurt pul biberli
Ara
Yesil cay
200 ml süt
Aksam
Firinda tavuk but yagsiz derisiz
1 kase yoğurt

3.5 lt su ictim fazlada olabilir
700 adet ip atladim 500 sabah +200 aksam
Nasil iyi demi kizlar yarinda insallah boyle guzel gecer

ah canim yaaa cok az olmus ama olur bazen boyle durumlar. Senin canin sıkkindi bugün o yuzdende yiyemedin sanirim

alamadimki yiyebileyim yarin artik

oohhh mis yaaa canimi cektirdin yarin mutlaka almaliyim yulaf kepegi
Haha alda yap canım hem kurtarıcı hemde tok tutuyor ekmek yemediğimiz için sağlıklı kh şok markette oluyor yulaf ezmesi kepeğini bulamadım ama

Haha alda yap canım hem kurtarıcı hemde tok tutuyor ekmek yemediğimiz için sağlıklı kh şok markette oluyor yulaf ezmesi kepeğini bulamadım ama
Aaa tuh bende tam aksine bizim evin orda sok var amaaann sokta olmazki deyip gitmedim buyuk marketlerde vardir dedim kendime hic almadimya bilmiyorum. Neyse soylefigin iyi oldu yarin ordan bakarim artik

Sabah
Ara
Yesil cay
Ara
Yesil cay
200 ml süt
Aksam
1 kase yoğurt

Benim menume benzemiş afiyet olsun yarın sebze olacağı için kolay olur gibi ;)

Arkadaşlar sabahtan beri yazamadım. Bir yandan taşınma işi, bir yandan evdeki mobilyaları satmakla uğraşıyorum (arayan-soran-gelip görmek isteyen), bir yandan da afacan çocuğum! Mesajlarınızı geriye dönüp okuyamadığım için üzgünüm ama emin olun kısa süre sonra yine çok aktif olacağım. Şu taşınma işlerimi bir halledeyim de...

Bu sabah kilom 66.00 çıktı. Dün tartım 65.9’du. Ancak bugün saf protein günümüz olduğundan yarın yine 65’leri görmeyi bekliyorum. Çünkü saf protein günlerinde ödemi daha kolay atıyoruz.

Bu arada gerçekten hala tatlı isteğim yok. Çok büyük açlıklar da hissetmiyorum, gece hariç :))
Bağırsak detoksu için aldığım toza devam ettiğim için oluyor sanırım bu gece açlığı da. Bağırsak detoksu pazar günü bitecek. O zamana kadar böyleyim...

Bugün yediklerim;

Sabah:
-2 haşlanmış yumurta
-1 dilim beyaz peynir çok az tulum peyniri

Ara;
-yeşil çay (limonlu)

Öğle;
-ızgara levrek

Ara;
-duble türk kahvesi

Akşam;
-kıymalı yumurta

Bana doktor yasakladı :KK61::KK61::KK61: Mahmut’la arama mesafe koydu. Ağır kaldırmayacakmışım, poşet bile taşımayacakmışım, dinlenecekmişim, asla ve kataaa dizlerimi büküp eğilmeyecekmişim yani dizlerimi yere koyacak şekilde. Ben çikolatalı dondurma emojisini yemişim bildiğin. Egzersiz galan verdi, hafif tekrarlanacak hareketler. 4 tane 10ar saniyelik. 2 haftaya dizlerimin ağrısı geçmezse emar çekilecek. Ben sporcu kimliğimi çıkarıp bir kenara koydum şimdilik :KK43:
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah kısa sürede iyileşirsin.:KK200::KK200::KK19:
Doktorun verdiği egzersizlerin de faydası olur inşallah. Mümkün olduğunca dinlen, olur mu canım. Sevgiler.:KK19::KK200:

Arkadaşlar sabahtan beri yazamadım. Bir yandan taşınma işi, bir yandan evdeki mobilyaları satmakla uğraşıyorum (arayan-soran-gelip görmek isteyen), bir yandan da afacan çocuğum! Mesajlarınızı geriye dönüp okuyamadığım için üzgünüm ama emin olun kısa süre sonra yine çok aktif olacağım. Şu taşınma işlerimi bir halledeyim de...

Bu sabah kilom 66.00 çıktı. Dün tartım 65.9’du. Ancak bugün saf protein günümüz olduğundan yarın yine 65’leri görmeyi bekliyorum. Çünkü saf protein günlerinde ödemi daha kolay atıyoruz.
İşlerinizde kolaylıklar dilerim canım.:KK200::KK200::KK19:

Sabah
Ara
Yesil cay
Ara
Yesil cay
200 ml süt
Aksam
1 kase yoğurt

Guzel bence yarinda zorlanmazain sebzede var hem

Menümü yazayım da kızın bana;

Sabah; 2 yumurta 1 yulaf ezmesi azıcık sütle omlet

Ara; 9lu çay, naneli çay

Öğle; tarçınlı yoğurt, şekersiz Türk kahvesi

Ara; sütlü Türk kahvesi

Akşam; yok, uygun bişi denk gelmedi dışardaydık, bende zorlamadım şimdi de canım istemiyor.

Su; 1,5 lt gibi
Spor; halim yok, 20 dk gibi yürümüştüm sadece.
Wendy cim evde yumurtada mi yoktu yaa canim cok az olmus kizlarin dedigi gibi bi yumurta yeseydin keske

Yalnız 7. Günün sonunda ödül öğünü var yaaa:KK70:
ahhaha nilsub un bu kadar hevesli olmasının sebebii demek 7. günün hayali:KK53::KK48:
Ay okurken hayal ettim çok komik geldi ama işte o da değişik bir durum kola için bile ağlayabiliyor demek insan :))
Marketten eve dönerken de agladim, "markette kola için ağladığıma inanamıyorumm:KK42::KK42: diye:KK53:
Çok değişikti:olamaz:
Biz yapmiyoruz odul odul 6 lara gelince
ahaa koç olmaz dedi:KK48:
yapaydık iyiydi:KK70::KK70::KK70::KK70:
Evet nilsub u dinleyin hepimizin içsesi o aslında:skandal:
Bu hafta arti geleni dovuyoruz 5.takimdan 14. Takima kadar kovaliyoruz ona gore :-)
Dukancilar 9 kisi istila ettik takimi :-)
Artık kimse artı gelmez herhalde.
Belki ben hariç:hasta:
bu akşam çukur izlerken 30 dk eliptik ohh misss:spor:
Heveslendiriyorsunuz bu gidişle ben de alacağım bir bisiklet:sinirli:
Bizim işyerin de arkadaşın eşi Kayserili. Bunlar Kayseriye gittiler bana mantıları yağlamaları anlatıyor. Ben anlatma dedikçe anlattı. Bende o zaman ağlamıştım. Ama benim canım çekiyor diye. :KK70::KK70::KK70:
Bir yemek için ilk ve tek ağlamamdır :KK48::KK48::KK48:
:KK70::KK70::KK70::KK70:
Çok sevindim yalnız değilmişiimm:KK53:
Bende kayseriliyim yaparim sana :-) sen 58 kg olda
Bende istiyorum yağlama hiç yemedim.
Ben yaptım dün ödül 2yk etli nohut ve 2yk pilav ile. Bana +300gr ödül oldu :işsiz:
Sen hala pilav yiyor musunn:skandal:
İyi kuzum diyet modu devam. Canım sıkılıyor biraz saçmalık ama.
wendigo m imza gitti diye mi uzuldunn:KK36: ortim sen iste tum takimi yaziyim bulurum yazcak bir seyler kimse begenmese de:KK59:
dün yaptığım pırasa böreğimi saklama kutusuna koyup dolaba koymuştum bir öğünü onunla savarım:kk77:
Bak yaa artık organize calisiyor, eee ne de olsa agaaa:cool:
Ayyy çok üzüldüm ya. İlk günden fire verdim. Bundan sonra birebir uyacağım arkadaşlar. :KK200: Teşekkürler paylaşımlarınız için. O listelere de bakacağım.
Canım üzülme yulafın yerine saydılar ya:KK75:
Hiç sorma... Ama ben gben gben kadar şanslı değildim. Yağlama yiyemedim :işsiz:
Ben hiç yemedim yağlama yazıp durma canım istedi bilmedğim şeyi:KK66::KK70:
TAMAM AKŞAMA ALIYORUM O ZAMAN MUTLAKA

bakalım markette hangisibulursam alırım artık sağol canım

tebrik ederim kızlar darısı başımıza

bende öyle düşünüyorum.

ben öğlen tavuk yicem salatayla büyük ihtimal akşam içinde pırasa yapıcam canım

bende yaaa hiç acıkmadım ölürüm falan diyodum ama beynim sinyali aldı baştan herhalde ona göre davranıyor şuan. bide çay kahve su içmekte acıktırmadı beni

aklı olan kilo almasın zaten başıma gelenleri biliyorsunuz dikkat edin kızlar ben dahil
prensesss sinyali geçen hafta alsaydı beynin keşke:KK70:şu an rahat rahat takılıyor olurdun oh mis:süslü:
:KK70: :KK70: :KK70:
Ya benim de canım hep kola çekiyordu eşim icerken bir yudum alıyordum nefsim korelsin diye öyle öyle geçiştirdim. Bi dogurayim buz gibi doya doya kola icicem diye sayıklıyordum :KK70:
Doğumdan sonra buz gibi bir şey içmene izin mi verdilerr??? :skandal: Süt üşür demediler mi:deli:
Bilmiyorum ki ben mi alınganım millet mi bi garip. Herkes garip olduğuna göre bende sorun.

Öyle kafalar işte.
Canımm ya keşke karşılıklı kahve içebilsek boyle seyler konusabilsek :KK200:
Kimse ortimi uzmesin :KK55:

Cnm yarin 2 de biorezonans randevum var tatli ve kh istegi icin bende bir sorayim bakimm nasil olacak ne fiyat isteyecekler
Yarin aksama yazarim size

ahhaha nilsub un bu kadar hevesli olmasının sebebii demek 7. günün hayali:KK53::KK48:

Marketten eve dönerken de agladim, "markette kola için ağladığıma inanamıyorumm:KK42::KK42: diye:KK53:

wendigo m imza gitti diye mi uzuldunn:KK36: ortim sen iste tum takimi yaziyim bulurum yazcak bir seyler kimse begenmese de:KK59:

prensesss sinyali geçen hafta alsaydı beynin keşke:KK70:şu an rahat rahat takılıyor olurdun oh mis:süslü:

Doğumdan sonra buz gibi bir şey içmene izin mi verdilerr??? :skandal: Süt üşür demediler mi:deli:

Sen nasil oldun toparladin mi biraz

Menümü yazayım da kızın bana;

Sabah; 2 yumurta 1 yulaf ezmesi azıcık sütle omlet

Ara; 9lu çay, naneli çay

Öğle; tarçınlı yoğurt, şekersiz Türk kahvesi

Ara; sütlü Türk kahvesi

Akşam; yok, uygun bişi denk gelmedi dışardaydık, bende zorlamadım şimdi de canım istemiyor.

Su; 1,5 lt gibi
Spor; halim yok, 20 dk gibi yürümüştüm sadece.
Herkes yeterince kızmış zaten bana bi sey kalmamış :)
Bu arada gerçekten hala tatlı isteğim yok. Çok büyük açlıklar da hissetmiyorum, gece hariç :))
Bağırsak detoksu için aldığım toza devam ettiğim için oluyor sanırım bu gece açlığı da. Bağırsak detoksu pazar günü bitecek. O zamana kadar böyleyim...

Bugün yediklerim;

Sabah:
-2 haşlanmış yumurta
-1 dilim beyaz peynir çok az tulum peyniri

Ara;
-yeşil çay (limonlu)

Öğle;
-ızgara levrek

Ara;
-duble türk kahvesi

Akşam;
-kıymalı yumurta
Canım sen sanırım süt ürünleri olayını çıkardın değil mi? Onları da yeme demişti ya doktorun.

Ben be nilsub nilsub var en sık eliptik kullanan canım. Kendis müthiş bir icattır :KK76:
Bir haftadir her gun en az 40 dk yapiyorum 50 yapiyorum aslında iki gün kırk dakka yaptım sigaranın zararları diyelim nefesim kesiliyor bence de çok iyi ama inşallah bacaklar incelir bir de kaç dakika yapıyorsun kaç kalori yakıyor acaba benim kalori ekranında sorun mu var bakıyorum benden az yapanların daha çok kalorisi olmuş

Evet canım :KK66::KK200::KK200::KK19:

Back
X