Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Takip edeyim de bende alayım.
birde 2 yumurtaya 1 yk yulaf unu diyorum artık robottan çekince un gibi oldu :KK48: tam ölçü geliyor dün sp günü diye 3 yumurta 1.5 yemek kaşığı yulaf koydum kalın oldu pek hoşuma gitmedi yarısını yedim ince olunca güzel oluyor aklında olsun:KK15:

birde 2 yumurtaya 1 yk yulaf unu diyorum artık robottan çekince un gibi oldu :KK48: tam ölçü geliyor dün sp günü diye 3 yumurta 1.5 yemek kaşığı yulaf koydum kalın oldu pek hoşuma gitmedi yarısını yedim ince olunca güzel oluyor aklında olsun:KK15:

tamam canım, bende 3 yumurtayı yiyemem, 2 bana da gayet yeterli oluyor.

29 Ocak, Pazartesi menüm şöyleydi:
Sabah:
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği (*)
Ara Öğün:
1 fincan mistik çay
1 fincan doğadan beşi bir yerde bitki çayı
Öğle:
Ispanak çorbası
3 köfte
Pirinç pilavı (4 y.k.) (*)
Keşkül (*)
Ara Öğün:
1 fincan papatya çayı
1 fincan mistik çay
Akşam:
3 ızgara köfte
Domates, biber söğüş
Maden suyu sodası
Ara Öğün:
1 fincan Türk kahvesi

(*) işaretlediklerim yediğim için bana kızacağınız yemekler. Bugün öğlene doğru bir olaya çok canım sıkıldı, o can sıkıntısının acısı öğlen yemekte çıktı. Yememem gereken pirinç pilavını ve keşkülü de yedim. :KK43: Bu can sıkıcı durum keşkül ve pilavı yemiş olmam için bir gerekçe olmamalı, ne deseniz haklısınız. wendy wendy dün senin de canın sıkkındı. Ben de senin gibi bazen bazı insanlar mı tuhaf, ben mi alınganım? diye düşünüyorum. :KK43: Kimi insanlar çok vurdumduymaz ve duygusuz oldu maalesef.
Akşam yemekten sonra öğlen yaşadığım bu durumu telaffi etmek için çok yürüdüm. İyi geldi her açıdan.

Sabah:
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Ara Öğün:
1 fincan mistik çay
Öğle:
Ispanak çorbası
3 köfte
Keşkül (*)
Ara Öğün:
1 fincan papatya çayı
1 fincan mistik çay
Akşam:
3 ızgara köfte
Domates, biber söğüş
Maden suyu sodası
Ara Öğün:
1 fincan Türk kahvesi

(*) işaretlediklerim yediğim için bana kızacağınız yemekler. Bugün öğlene doğru bir olaya çok canım sıkıldı, o can sıkıntısının acısı öğlen yemekte çıktı. Yememem gereken pirinç pilavını ve keşkülü de yedim. :KK43: Bu can sıkıcı durum keşkül ve pilavı yemiş olmam için bir gerekçe olmamalı, ne deseniz haklısınız. wendy wendy dün senin de canın sıkkındı. Ben de senin gibi bazen bazı insanlar mı tuhaf, ben mi alınganım? diye düşünüyorum. :KK43: Kimi insanlar çok vurdumduymaz ve duygusuz oldu maalesef.
Akşam yemekten sonra öğlen yaşadığım bu durumu telaffi etmek için çok yürüdüm. İyi geldi her açıdan.
Güdenciğim Sen dukan eksprese devam etmeyecek miydin?

Sabah:
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Ara Öğün:
1 fincan mistik çay
Öğle:
Ispanak çorbası
3 köfte
Keşkül (*)
Ara Öğün:
1 fincan papatya çayı
1 fincan mistik çay
Akşam:
3 ızgara köfte
Domates, biber söğüş
Maden suyu sodası
Ara Öğün:
1 fincan Türk kahvesi

kuzum dün bende kendimi açlığa vermiştim, olmuş artık olan hiç takılma, biraz bol su iç bugün. hatta ben bazen böyle yapmanın iyi bile olduğunu düşünüyorum. vücudu şaşırtmalı hareketler.

CUMA GÜNÜ BİLDİRİMLERİMİZ, HATIRLATMAKTA FAYDA VAR, HADİ BAKALIM GELSİN EN AZ %1'LER

***5. Takım 554. Etap***

@lydznp (78/76,3/1,7/%2,18)
@bluedolphin (92,1/90,3/1,8/%1,95)

@prensesss016 (58,1/59,7/-1,6/-%2,75)
@besbb9 (77/76/1/%1,30)
@gben (68,8/68,2/0,6/%0,87)
@esd_04 (88,5/88,1/0,4/%0,45)
@moni (84,7/81/3,7/%1,46)

nilsub nilsub (74,1/83,2/-9,1/-%0,17)
@0zlem (73,2/77,7/-4,5/-%0,20)
wendy wendy (60,5/70,9/-10,4/-%0,30)

balpamuk balpamuk (67,7/66,2/1,5/%2,22)

5. Takım Ortalaması: % 0,637

***Deneme sürecindeki üyeler***

@sergerdan (77/) Yeni üye Baş. Kilosu: 77,8 Baş. Tar: 11.01.2018 Hedef kg: 60

***Liste dışı üyeler***

@toplight (71.7/71,3/0,4/%0,56)

@morordek (62,6/62,2/0,4/%0,64)
@servey (67,6/69/-1,4/-%2,07)

@fancynancy (79,3/78,2/1,1/%1.39)
@kaanin annesi (60,0/60,7/-0,7/-%1,17) :anneadayı:

@zoey1616 (bildirimini bekliyoruz)
Beni en az 89,3 kg olmam lazım.
:spor::KK49::KK72:
:KK20::dondurma:
Sevgiler. Başarılar herkese. Bugün öğlearasında uzun mesafe yürüyüş yaptık arkadaşlarla. :super:

kuzum dün bende kendimi açlığa vermiştim, olmuş artık olan hiç takılma, biraz bol su iç bugün. hatta ben bazen böyle yapmanın iyi bile olduğunu düşünüyorum. vücudu şaşırtmalı hareketler.
Sağolasın canım. :KK200::KK200::KK19:
Bugün sen de daha iyisindir inşallah.
Dün resmen yedim hırsımdan. Neyse bugün daha iyi hissediyorum.
İnsan böyle yapınca, kendini yemeğe verince veya hiçbirşey yemeyince kendine ediyor aslında, o kızdığımız kişi pek de farkında olmuyor durumunun. :KK43:

İnsan böyle yapınca, kendini yemeğe verince veya hiçbirşey yemeyince kendine ediyor aslında, o kızdığımız kişi pek de farkında olmuyor durumunun. :KK43:

aynen öyle canım, yine kendimize zararımız.

Üzüldüm @bluedolphin. Özellikle keşkülü yemeseydin keşke... Çünkü beynin o şekerli tadı hatırladığı anda kendini tutması daha zor oluyor artık. 21 gün hiç yemezsen şekerden tamamen uzaklaşacaksın. Tatlıyı kendinden ve zihninden uzak tut önce.
2 kaşık pilav normal bir ölçü ama diyetisyen bana pilav yerine 1 dilim ekmek vermeyi tercih ediyordu her zaman. Çünkü pilavın içine yağ da giriyor hem nişasta, şekere dönüşmesi çok kolay olan bir besin. Onun yerine 2 dilim tahıllı ekmeklerden yesen daha iyi olurdu diye düşünüyorum.
Yine de kafanı takma çünkü takıp üzüntü yaparsa stresten daha çok yemeğe saldırabiliyor insan. :)) Sakin ol ve kaldığın yerden devam et. Behnine olumlu mesajlar ilet, rahatla. Herşey güzel olacak de. :)

Arkadaşlar sabah ki tartım; 65.800-65.900 aynı anda 2 defa tartışdım 100 gr oynadı. Demek ki bu 100 grları ciddiye almamam lazım artık. Fazla bir ilerleme-gerileme olmadıkça artık 100 grları saymayacağım...

Sabah kıymalı menemen yedim ara öğünümde ise duble kahve ve 2 bardak dukan bira içtim. Henüz öğle yemeğimi yemedim.
Enginar haşlamayı ve yanında balık yemeyi planlıyorum şu anda.
Tekrar yazarım.

bende öyle düşünüyorum mehmet öz bile dukan yapın ama bir gün en azından bir öğün pasta bile yiyin dedi daha nee:KK48: ki bu dukanda 7. gün bile ödül var:KK70::KK70::KK70::KK70:
yani koskoca mösyü dukan ve abd 'deki gururumuz mehmet öz bizden iyi biliyordur dimi:KK70::KK70::KK70::KK70:

Sabah:
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Ara Öğün:
1 fincan mistik çay
Öğle:
Ispanak çorbası
3 köfte
Keşkül (*)
Ara Öğün:
1 fincan papatya çayı
1 fincan mistik çay
Akşam:
3 ızgara köfte
Domates, biber söğüş
Maden suyu sodası
Ara Öğün:
1 fincan Türk kahvesi

arkadaşlarda demiş olan olmuş artık dikkat et cumaya kadar eksi gelirsin:rapci:

Arkadaşlar sabah ki tartım; 65.800-65.900 aynı anda 2 defa tartışdım 100 gr oynadı. Demek ki bu 100 grları ciddiye almamam lazım artık. Fazla bir ilerleme-gerileme olmadıkça artık 100 grları saymayacağım...

Sabah kıymalı menemen yedim ara öğünümde ise duble kahve ve 2 bardak dukan bira içtim. Henüz öğle yemeğimi yemedim.
Enginar haşlamayı ve yanında balık yemeyi planlıyorum şu anda.
Tekrar yazarım.
bencede takma aramızda 100 gr lafımı olur:KK48: afiyet olsun

Güdenciğim Sen dukan eksprese devam etmeyecek miydin?
Ah canım, sorma. Dün çok moralim bozuktu. Hırsımı yemekten aldım gibi oldu.
Benim başlangıcım hiç Dukan Ekspres gibi olmadı.
Benimkisi resmen diyetimin bozulduğu 1. gün oldu. :KK43:
Bugün moralman çok daha iyiyim.
Öğlearasında arkadaşlarla yaptığımız uzun mesafe yürüyüş çok iyi geldi.
Sevgilerimle. :KK200::KK200::KK19:

Üzüldüm @bluedolphin. Özellikle keşkülü yemeseydin keşke... Çünkü beynin o şekerli tadı hatırladığı anda kendini tutması daha zor oluyor artık. 21 gün hiç yemezsen şekerden tamamen uzaklaşacaksın. Tatlıyı kendinden ve zihninden uzak tut önce.
2 kaşık pilav normal bir ölçü ama diyetisyen bana pilav yerine 1 dilim ekmek vermeyi tercih ediyordu her zaman. Çünkü pilavın içine yağ da giriyor hem nişasta, şekere dönüşmesi çok kolay olan bir besin. Onun yerine 2 dilim tahıllı ekmeklerden yesen daha iyi olurdu diye düşünüyorum.
Yine de kafanı takma çünkü takıp üzüntü yaparsa stresten daha çok yemeğe saldırabiliyor insan. :)) Sakin ol ve kaldığın yerden devam et. Behnine olumlu mesajlar ilet, rahatla. Herşey güzel olacak de. :)
Canım sağolasın, çok teşekkür ederim. Dediklerini yapacağım. :KK200:
Bugün yeni güne moralli başladım. Öğlen yürüyüş filan yapınca açıldım, iyi geldi.
Ankara'da da hava çok güzel bugün. Günlük güneşlik.
Moralimi yüksek tutup dediğin gibi şekerden uzak duracağım.
Çok ilginçtir, dün yediğim keşkül aşırı tatlı geldi bana, sanırım şekerin tadını unuttuğum için olsa gerek.
Diyetisyenim pirinç pilavı yerine yersen bulgur pilavı ye diyor. Glisemik indeks olarak daha düşük ve sağlıklı. Onu da fazla değil. Maksimum 2 y.k. dediğin gibi 1 dilim ekmek yerine. Dün marketten tam buğdaylı makarna aldım. Bir gün onu deneyeceğim çok canım isterse. Tabii Dukan Ekspres diyetimiz bitince uygun bir zamanda.
Gönlümüzü ferah tutalım en önce, bu çooook doğru. O zaman hem moralimiz yüksek oluyor, hem de sağlıkla kilo verebiliyoruz.
Sevgilerimle.:KK200::KK200::KK19:

Ah canım, sorma. Dün çok moralim bozuktu. Hırsımı yemekten aldım gibi oldu.
Benim başlangıcım hiç Dukan Ekspres gibi olmadı.
Benimkisi resmen diyetimin bozulduğu 1. gün oldu. :KK43:
Bugün moralman çok daha iyiyim.
Öğlearasında arkadaşlarla yaptığımız uzun mesafe yürüyüş çok iyi geldi.
Sevgilerimle. :KK200::KK200::KK19:
Tatlım böyle durumlarda şunu düşünseniz? Ben burada kendimi yiyorum onun keyfi yerinde. Belkide sadece beni üzdüğü için keyif alıyor diyerek tam tersi davranmak. Birden çok kolay gibi göründü ama insan fıtratı bir anda negatiften pozitife dönmüyor. :KK48: Canım sadece takılmayın böyle şeylere. Next de geç ortim :KK19:

Back
X