Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gizli okuyucuyum stalkerım ben :KK59: Şaka bi tarafa kaptan yardımcısıyım ben canım,buralardayım da kolumu kanadımı kırdılar uçamıyom :işsiz: Okhuyom ben yeaaa :kahve: Tezimi yazıyorum,deneylerın son düzeltmeleri,sonuç tartış,literatür tara makaleye hazırlık yap mesaim azmış gibi 2ye katladım kendimi. Öyle bi uğradım,gelince mapusa düştüm hemen çıktım ama :KK45:
Düşün mezun oldum,emek emek verdiğim kiloların başarı hikayesini oturup yazamadım daha..Neyse bi ara halledicimm o işi:KK51:
Hoşgeldin bu arada takıma.Kansere çare bulucaz derken kanser olmadan toparlayabilirsem işi dönücem sahalara,daha çok görürsün beni o zaman :21:

İnsan bi don fanila yollar ayıp ayıp:tokat::KK48: olmadı bi çift organik yımırta protein olurdu bana mapus damlarında :KK48:

Annemin kardeşimle bana attığı dayak hikayesi vardı ya. Sonunda ayağa kalkıp yine yapsın yine dövücem dediğim :KK53::olamaz: :KK70: Ben uygun bir şekilde bişeyler yazdım mevzu aldı yürüdü,pişman değilim çünkü pişman olacak terbiyesizlik saygısızlık yapmadım. Ama tünelin ucu açtığımız yerden başka bi yere çıkınca yönetim sıra dayağına çekti,bu da bi tercih ok dedim yattım mapusumu çıktım :KK66:

Kovboy çizmesi canlandı benim de gözümde nedense :KK70:

Gizliden yap aman kimseecikler duymasınnn :sus: yoksa bu @toplight ve @morordek falakaya yatırıyo bizi listede şüşko kalırsak,mezun olana kadar kimseye derdimi anlatamadım ama artık açıklıyorum. Gaddar yönetim :63::KK48::KK70::KK70::KK70:

Sorma sorma monişim.. İçerde çok zor günler geçirdim :KK70: :KK70: seren serengil 1 ben 2..çok şeyler gördük geçirdik mapus damlarında :KK70: :KK70:
Neee mezuniyet hikayesi miii:rolleyes: alirim bi dal:KK8:
nerde menülerrrrr nerde bu takım bana dukan yaptırıp siz kaçamak mı yapıyonuzzzzz:KK62::KK62::KK62: açım bak sizi yerimmmm:KK70::KK70::KK70::KK70:
Senden habersiz baska bir sayfamiz var, orda guzel yemek tarifleri paylasip yapip yiyip ahahahha nilsub yine yulaf yiyo diye arkandan konusuyoruz:deli:
bende bu hafta gben gben li imza yapacağım:KK70::KK70::KK70::KK70:
Tekme yememek icin elimden geleni yapiciiiim:sinirli:

Senden habersiz baska bir sayfamiz var, orda guzel yemek tarifleri paylasip yapip yiyip ahahahha nilsub yine yulaf yiyo diye arkandan konusuyoruz:deli:

cuma günü görüşücez diğer sayfalara fazla kapılmayın:KK48:

Cabuk iyiles hasta olunca fazla takilmiyon buralara ozletiyon mitivisyinimiz bitiyi:hasta:

Selam kizlar
Bugun kurs falan derken ancak gelebildim.
Bugun keremin dersine de girdim beraber calistik
2. Ders yuruyus yaptik arkadaslarla
3 . gunde bitti ekspresste yarin 4. Gun ve listeye ek olarak 2 dilim ekmek giriyor
Artik yarin daha kolay yulaf kepegini her gun yemeyi unutmuyoruz.
Okudugum kadariyla genel durum iyi haydi bakalim cuma oncesi son gunumuz guzel sonuclar olsjn insallah
Kilolar pek yazilmiyor Cumaya guzel suprizlerinizi bekliyoruz
gben gben sana ekspressin her gununu uygun gormedim sen birde lapa isine kalkisiyon herkese yaramiyor o bosver
Sen sebze protein meyve takil yarin pilav ve ekmek turu yeme bol su ic gider odemin insallah

Selam kizlar
3 . gunde bitti ekspresste yarin 4. Gun ve listeye ek olarak 2 dilim ekmek giriyor
Okudugum kadariyla genel durum iyi haydi bakalim cuma oncesi son gunumuz guzel sonuclar olsjn insallah
gben gben sana ekspressin her gununu uygun gormedim sen birde lapa isine kalkisiyon herkese yaramiyor o bosver
Sen sebze protein meyve takil yarin pilav ve ekmek turu yeme bol su ic gider odemin insallah
ekmek eklemek istemiyorum canım ne yapayım
birde yulaf kepeği günlük 30 gr mı yeniyor mutfak tartım var bakacağım tam ne kadar oluyor

Cabuk iyiles hasta olunca fazla takilmiyon buralara ozletiyon mitivisyinimiz bitiyi:hasta:
Kaptanim iyilesiyim o is bende:KK59:
gben gben kız bu hafta güllaç yemedin diye mi böyle oldun yoksa :KK70:
Bundan suphelendim ama dillendirmemistim:KK64: Madem bana katiliyorsun, Cuma tarti sonrasi bi tepsi patlatiyim ne dersin?:KK8:
Selam kizlar
Tamam sayin kocum siz nasil buyurursanizHoppa
Hay Allah ya wendy wendy ortim goruyor musun takimin iyiligini bi ikimiz dusunuyoruz, kalan herkes benim iyiligimi dusunuyor:KK48:
Nilsub haric:63:

Kaptanim iyilesiyim o is bende:KK59:

Bundan suphelendim ama dillendirmemistim:KK64: Madem bana katiliyorsun, Cuma tarti sonrasi bi tepsi patlatiyim ne dersin?:KK8:

Tamam sayin kocum siz nasil buyurursanizHoppa
Hay Allah ya wendy wendy ortim goruyor musun takimin iyiligini bi ikimiz dusunuyoruz, kalan herkes benim iyiligimi dusunuyor:KK48:
Nilsub haric:63:
aaaa niye kız çabuk iyileş düşünmem mi hiç böyle tadı çıkmıyor:KK48: mıtıvı ılımıyırım:KK70::KK70::KK70:

Back
X