- Konu Sahibi Cherry Mom
- #272.601
az olsun bizim olsun devam canimTartıldım kızlar 82.1 dünden beri -100![]()

canim aksam için pirasa yaptim yanindada yogurt yicem. Lahmacundan vazgectim tavuk doner yicem ekmekle birde ayran icicem.tam cuma öncesi olmasa iyiydi aslında ama akşam sadece yoğurt ye bari. yani tüm kh hakkını öğlen kullacaksın. canan hoca da lahmacun iyidir diyo :) iş sende bitiyo, akşamı sağ salim atlarım diyosan yiyebilirsin.
amiiiiiiiinnnnAllah kimseye şu kabızlığı yaşatmasın, amin.

Ayyy cok fazla çıkmış kaptanim yaaaAy kizlar aksam cnm tursu istedi 3-4tane kornison yedim biraz da lahana tursusu sabaha kilom 1.5 kg fazlaydi
Yesil cay misir puskulu kiraz sapi demledim odem attirir mi hemen bunlar yaa
Ayyy cok fazla cikmis kaptanim yaa bol su yesil cay yogurt herhalde çaresiay ben artıdan korktuğum için turşu sürmüyorum ağzıma![]()
yok canim vazgectim tavuk doner yiyiyorumCanim ya emin misin tursu yicez ya simdi, yaninda lahmacun iyi gitmez baska birsey sec bence
Emrivaki yaptinn bu arada ortimmm dun geceden sorsan alacagin cevap belliydi ama simdi ne diyelim afiyet olsundan baska![]()
zamanla alisiyor insan ben ilk basta 100 adedi zor atladim ama simdi 10 dakikada 500 tane atliyorum alisirsin kaptan1 lt ye yakin yaptim ictim 1 kupalik kaldi
Yalniz ip atlayan arkadaslar sabahtan beri 100 ip atlayamadim bacaklarimin alt kismi agriyo normal midir
Dun 650 tane atlayinca![]()